poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
...τέλος πάντων..ας το πιστέψωΕίπαμε, ούτε στη χειρότερη μπαλότσα- μπλαμούτσα τέτοια μοίρα...
...τέλος πάντων..ας το πιστέψωΕίπαμε, ούτε στη χειρότερη μπαλότσα- μπλαμούτσα τέτοια μοίρα...
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ σκοπιανό σκουπίδι!
ωραία!
αφού δεν καταλαβαίνεις τις δικές μου βρισιές σε καλό δρόμο είσαι!
δεν βρέχει ξέρεις σε χύνουν!
όλοι οι έλληνες εν χορώ!
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ σκοπιανό σκουπίδι!
σάλτα και γαμήσου τώρα γιατί δεν γουστάρω να σε ξαναχύσω!
πουστράκι!
κλάαααααααααααααααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
(σε ποιον τα πουλάς αυτά ρε φιδέμπορα! ούτε καν ήσουν ποτέ Γερμανία ρε βλήμα. Πολύ πιο...νότια ήσουν! ;)
πλύνε κάνα πιάτο τώρα και σκάσε αγράμματε!)
Φωναξε το να το πιστεψεις.
Παρε και εναν καθρεφτη και λεγε το δυνατα!
οπως τοχω ξαναπει
η μακεδονια ειναι σουηδικη
ο αλεξαντρεσον ηταν σουηδος αποικος
ξυπνατε ρεεεεε
η παρακατω φωτο ειναι απο ενα χωριο νοτια της ουψαλας και λεει την αληθεια
Τη Δευτέρα το μεσημέρι, στην πλατεία Βασ. Γεωργίου της Πάτρας, οι περαστικοί αντίκρισαν δύο εξαθλιωμένους μετανάστες να κυνηγούν τα περιστέρια που βρίσκονται εκεί. Τα έπιαναν, τα στραγγάλιζαν, και τα έχωναν στις τσέπες τους. Είναι τέτοιος ο βαθμός εξαθλίωσής τους που αναζητούν τροφή με τέτοιο τρόπο.
«Δεν ξέραμε πώς να αντιδράσουμε. Είδαμε δύο Αφγανούς να έχουν έλθει στο κάτω μέρος της πλατείας. Έβγαλαν από την τσέπη τους ένα ξεροκόμματο και το έριξαν στα περιστέρια, τα οποία μαζεύτηκαν γύρω τους. Όποτε έβρισκαν την ευκαιρία και αγνοώντας τα βλέμματα των διερχόμενων πολιτών, άρπαζαν τα περιστέρια και τα στραγγάλιζαν. Μετά τα έβαζαν μέσα στα μπουφάν τους.
Τα χέρια τους ήταν γεμάτα πούπουλα. Πάθαμε σοκ και πραγματικά δεν ξέραμε τι να κάνουμε», δήλωσε πολίτης που τους είδε. Οι αρμόδιοι φορείς πρέπει να αντιδράσουν. Είναι απάνθρωπο να μην εξασφαλίζεται σε αυτούς τους ανθρώπους τουλάχιστον ένα πιάτο φαγητό, για να μην αναγκάζονται να στραγγαλίζουν περιστέρια, για να επιβιώσουν.
:o :o :o
Μετά θα φταίνε κιόλας αν κλέψουν!!!Τη Δευτέρα το μεσημέρι, στην πλατεία Βασ. Γεωργίου της Πάτρας, οι περαστικοί αντίκρισαν δύο εξαθλιωμένους μετανάστες να κυνηγούν τα περιστέρια που βρίσκονται εκεί. Τα έπιαναν, τα στραγγάλιζαν, και τα έχωναν στις τσέπες τους. Είναι τέτοιος ο βαθμός εξαθλίωσής τους που αναζητούν τροφή με τέτοιο τρόπο.
«Δεν ξέραμε πώς να αντιδράσουμε. Είδαμε δύο Αφγανούς να έχουν έλθει στο κάτω μέρος της πλατείας. Έβγαλαν από την τσέπη τους ένα ξεροκόμματο και το έριξαν στα περιστέρια, τα οποία μαζεύτηκαν γύρω τους. Όποτε έβρισκαν την ευκαιρία και αγνοώντας τα βλέμματα των διερχόμενων πολιτών, άρπαζαν τα περιστέρια και τα στραγγάλιζαν. Μετά τα έβαζαν μέσα στα μπουφάν τους.
Τα χέρια τους ήταν γεμάτα πούπουλα. Πάθαμε σοκ και πραγματικά δεν ξέραμε τι να κάνουμε», δήλωσε πολίτης που τους είδε. Οι αρμόδιοι φορείς πρέπει να αντιδράσουν. Είναι απάνθρωπο να μην εξασφαλίζεται σε αυτούς τους ανθρώπους τουλάχιστον ένα πιάτο φαγητό, για να μην αναγκάζονται να στραγγαλίζουν περιστέρια, για να επιβιώσουν.
:o :o :o
μην μου αγχώνεστε ρε!
τώρα που θα πάρουν ιθαγένεια, θα τρώνε με χρυσά κουτάλια όλοι αυτοί!
αφού αυτό είναι το πρόβλημα!
Το έχω και σε είκονα αυτό!!!το πρόβλημά σου εσένα είναι άλλο.
ότι έτσι όπως πάτε σε λίγο θα στραγγαλίζουν εσάς για να φάνε...
δεν είναι κακό....
αααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχααχχααχαχα
το πρόβλημά σου εσένα είναι άλλο.
ότι έτσι όπως πάτε σε λίγο θα στραγγαλίζουν εσάς για να φάνε...
δεν είναι κακό....
αααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχααχχααχαχα
μάλλον δεν κατάλαβες ποιο είναι το πρόβλημά μου!
δε σε παρεξηγώ!
στο δημοτικό μας μαθαίνουν ότι με β ενικό αναφερόμαστε στο σύνολο...
όπως στην Αγγλική χρησιμοποιείται το one.
που χου γουαν χου νταζ νοτ αντερστάντ ιζ στιούπιντ.
εγώ το έχω πει 500 φορές!
το πρόβλημα με τους μετανάστες δεν είναι το αν θα παίρνουν σε 5 ή 8 ή 10 χρόνια ιθαγένεια!
είναι: 1ον το κοινωνικό κράτος (αστείο ε?)
και 2ον η γραφειοκρατεία των δημόσιων τεμπέληδων-μιζαδόρων!
οι ψευτοαριστεράντζες με το προσωπείο του φιλλάνθρωπου δεν νοιάζονται για κανένα απ τα δύο!
οκ.
οι δεξιοί μπετόβλακες για τι νοιάζονται;
Χρειάζεται και η ιθαγένεια για να διασφαλιστούν οι ξένοι + αυτά τα δύο που λες(τα οποία αφορούν και τους Ελληνές φυσικά).εγώ το έχω πει 500 φορές!
το πρόβλημα με τους μετανάστες δεν είναι το αν θα παίρνουν σε 5 ή 8 ή 10 χρόνια ιθαγένεια!
είναι: 1ον το κοινωνικό κράτος (αστείο ε?)
και 2ον η γραφειοκρατεία των δημόσιων τεμπέληδων-μιζαδόρων!
οι ψευτοαριστεράντζες με το προσωπείο του φιλλάνθρωπου δεν νοιάζονται για κανένα απ τα δύο!
οκ.
οι δεξιοί μπετόβλακες για τι νοιάζονται;
Λοιπόν η κεντροδεξία και κεντροαριστερά αποτυχημένες,η αριστερά ψεύτικη,για την ακροδεξιά δεν θα μιλήσω....οι ΜΗ αριστεροί μπετόβλακες, απλά δεν νοιάζονται (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ)!
νοιάζονται μόνο για την τσέπη τους, αδιαφορώντας για τους ανθρώπους που ζουν σ αυτη τη χώρα, είτε έλληνες είτε μετανάστες!
το αντίβαρο είναι η "αγάπη" της αριστεράς για τα ανθρώπινα δικαιώματα!
(με το αζημίωτο βέβαια! και αυτό είναι που μου τη σπάει πιο πολύ: η υποκρισία!)
Το είπε ο περσόνας προχτές!Λοιπόν η κεντροδεξία και κεντροαριστερά αποτυχημένες,η αριστερά ψεύτικη,για την ακροδεξιά δεν θα μιλήσω....
Ποια η λύση;!