master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41
- Πόντοι
- 366
αν αυτη ειναι η επισημη θεση της ΝΔ να βγει να το πει.Να πεσει στο 6%.Μακρόνησο.
αν αυτη ειναι η επισημη θεση της ΝΔ να βγει να το πει.Να πεσει στο 6%.Μακρόνησο.
Πριν καναδυο χρόνια και απο την ιντριγκα.
Απο το γκρι μια αλλά ειχα ριξει λιγο τα στανταρντ
Και απο ένα άλλο μικρό εκει που δεν θυμάμαι πως λεγοταν
Τωρα ειπες εξυπναδα?δικος σας δεν ειναι ; δεξιουλης;
Καλύτερα ναζί παρά να εποικιστει η χώρα απο ισλαμοπιθηκες για να το παιζει ο κουλης political correct
Για πες μας, γιατι πηγε αγκαζε η Φωφη με τον Τσιπρα στους ευρωπαιους σοσιαλιστες?ο κουλης παιζει το πουλακι του
Δική μου θεση ειναι. Και αυτο ειναι το σωστο.αν αυτη ειναι η επισημη θεση της ΝΔ να βγει να το πει.Να πεσει στο 6%.
ο κουλης παιζει το πουλακι του
Τωρα ειπες εξυπναδα?
Ε ναι, οι "πατριωτες" ψηφιστε ό,τι να' ναι για να κυβερναει ο νεοκομμουνιστης.Του έδινα ένα 50% να πάρει την ψήφο μου.
Τώρα θα πάρει ένα αρχίδι
Και πολλών άλλων πατριωτών που σκεφτονταν να τον ψηφίσουν
Ε επιμενεις.δεν ειναι ετσι;
στο λαικο κομμα δεν ανηκει;
Για πες μας, γιατι πηγε αγκαζε η Φωφη με τον Τσιπρα στους ευρωπαιους σοσιαλιστες?
Αγαπούλες?
Η θεση της χα ποια ηταν ρε βλημα ξερεις;Να αξιοποιησει τα λεφτα απο το Δουβλινο 2.Αυτο λέει ο κυριάκος?
Εχω την εντύπωση ότι θα περιμένει να ανοιξουν τα σύνορα να πάνε Βόρεια.
Δηλ του αγιου..
Πες μου ότι έχει σχέδιο να τους εξαφανίσει απο τις πόλεις μας.
Αλλιώς μην παραπονεθείς αν ο κοσμος ψηφίσει ΧΑ
ti ωρα σκας περιπου
αυτο βρηκες να πεις ;
Απο μεσημεράκι μέχρι βράδυ, δεν έχω στάνταρντ ώρες
Θα σου έλεγα να πας μονος με το λαπτοπ στο γκρι ή στο φλωραλ.
Εχει πάγκους και αν έρθει να κάτσει καμια μουνιτσα διπλα πιάνεις εύκολα κουβέντα
Γιατι το 18 που θα γινουν εκλογες θα κυβερνησουν μαζι .Για πες μας, γιατι πηγε αγκαζε η Φωφη με τον Τσιπρα στους ευρωπαιους σοσιαλιστες?
Αγαπούλες?
Ουτε ναζι ουτε ισλαμοφασιστες. Ποιος θετει τετοια διλημματα?
Ε επιμενεις.
Στ' αρχιδια μου που ανηκει.
Εμεις ειμαστε σοβαροι ανθρωποι ωστε να μην εξαρταται η γνωμη μας για καποιον, απο το αν ανηκει στο λαικο κομμα ή οχι.
me τις απλυτες πως εγινε το κονε
Η θεση της χα ποια ηταν ρε βλημα ξερεις;Να αξιοποιησει τα λεφτα απο το Δουβλινο 2.