Επισκέπτης
Η άδεια παραμονής δηλαδή σου εξασφαλίζει ίδια δικαιώματα με την υπηκόοτητα;!
Πείτε μου να μάθω...
Πείτε μου να μάθω...
Πείτε μου να μάθω...
ναι!Η άδεια παραμονής δηλαδή σου εξασφαλίζει ίδια δικαιώματα με την υπηκόοτητα;!
Πείτε μου να μάθω...
Πείτε μου να μάθω...
Μπα δεν πας φαντάρος με την άδεια.
Εχούν δικαίωμαααα και οι ξένοι στον στρατόοο!!!ναι!
η ιθαγένεια απλά σε κάνει πολίτη του κράτους και σου δίνει το δικαίωμα ψήφου!
ναι, γλιτώνεις και το στρατό!
Πείτε μου να μάθω...
Σε αυτό συμφωνώ!!!όλη η ιστορία είναι θέμα ελληνικής ανοργανωσιάς!
μωρή κουφάλα και κεί πακιστανό θέλεις να βάλεις να κάνει την σκοπιά σου και σύ να λουφάρεις??????????Εχούν δικαίωμαααα και οι ξένοι στον στρατόοο!!!
ασφάλεια και δωρεάν υγεία δεν έχει ούτε ο έλληνας αν δεν είναι εργαζόμενος και πληρώνει ασφαλιστικές εισφορές...Πάντως σίγουρα δεν σου εξασφαλίζει να έχεις ασφάλεια και δωρεάν υγεία,με βεβαίοτητα αυτό.
να δώσουν και στους έλληνες ψήφο στο πακιστάν, στο αφγανιστάν στην αλβανία και το συζητάμε...Αλλά ακόμα και η ψήφος δεν είναι μικρό θέμα.
Εχούν δικαίωμαααα και οι ξένοι στον στρατόοο!!!
Πάντως σίγουρα η άδεια παραμονής δεν σου εξασφαλίζει να έχεις ασφάλεια και δωρεάν υγεία,με βεβαίοτητα αυτό.
Αλλά ακόμα και η ψήφος δεν είναι μικρό θέμα.
Τα ένσημα τα έχεις και δικαιούσε μόνο αν είσαι πολίτης του κράτους=υπήκοος.κόψε τις αριστερίστικες μαλακίες που ακούς από δω κι από κει!
στο λέω για πολλοστή φορά!
τι σχέση έχει η ιθαγένεια ή η άδεια παραμονής με την περίθαλψη!
αν δεν έχει ένας έλληνας ένσημα, έχει περίθαλψη?
όχι!
το ίδιο και ο ξένος!
αν έχει ένσημα, έχει και περίθαλψη!
απλό είναι! τι αφήνεις και σε μπερδεύουνε οι αναρχοαριστεράδικες αμπελοφιλοσοφίες?
πού συμφωνείς ρε μπαγλαμαδάκο που μου μιλάς για ρατσισμό και εθνικισμό από χθες!Σε αυτό συμφωνώ!!!
Τα πάντα πηγάζουν από το πως στήθηκε το κράτος,έτσι εξέλαβα την προτασή σου,βέβαια εσύ εννοούσες άλλο!!!πού συμφωνείς ρε μπαγλαμαδάκο που μου μιλάς για ρατσισμό και εθνικισμό από χθες!
το ξέρεις ότι αν το ελληνικό μπουρδέλο δεν είχε αυτή τη μιζαδόρικη-γραψαρχίδικη συμπεριφορά, απ το 95 θα είχε λυθεί το μεταναστευτικό πρόβλημα?
έχεις ιδέα τι πάει να πει ιθαγένεια μετά από 10 χρόνια ΝΟΜΙΜΗΣ
Τα ένσημα τα έχεις και δικαιούσε μόνο αν είσαι πολίτης του κράτους=υπήκοος.
Λάθος;!
τζιμάκο ο νεανίσκος χρειάζεται ένα καλό επιμορφωτικό σεμινάριο... τον πάμε για κανένα ξύδι?????????????
Τότε γιατί ούτε ένα αλλοδαπός δεν ασφαλίζεται;!
φυσικά λάθος!
μπα! όταν πίνει γίνεται χειρότερος!
ξεχνάει κι αυτά που έμαθε!
Τα ένσημα τα έχεις και δικαιούσε μόνο αν είσαι πολίτης του κράτους=υπήκοος.
Λάθος;!
Ωραία τότε γιατί κανένας ξένος δεν έχει ένσημα;!λαθος..
Τα πάντα πηγάζουν από το πως στήθηκε το κράτος,έτσι εξέλαβα την προτασή σου,βέβαια εσύ εννοούσες άλλο!!!
Τότε γιατί ούτε ένα αλλοδαπός δεν ασφαλίζεται;!
Για πες το σωστό τελοσπάντων....
Υ.Γ.Το πιοτί με χαλάει πράγματιιι!!!
Kαι αυτοί που παρανομούν πατάνε στην ανεργία υπόθετω....για να γίνει πρόσληψη χρειάζεται άδεια παραμονής, ή απλά βεβαίωση ότι έχεις καταθέσει τα χαρτιά σου για άδεια μια και αυτή συνήθως αργεί!
αλλά το ότι δεν έχουν ένσημα δεν έεχει να κάνει με την άδεια, αλλά με την ανασφάλιστη εργασία (που συμβαίνει και στους έλληνες)