Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Έτσι τους οδηγείς στο θάνατο. Ανθρωπισμός 2016. Επίσης αυτό είναι ξεκάθαρη παραβίαση ανθρώπινων δικαιωμάτων. Όταν δεν προσφέρεις άσυλο σε πολίτη που η χώρα του βρίσκεται σε εμπόλεμη ζώνη
Τι λες ρε απιθανε??? Δηλαδη αν αυριο ο Εβρος γινει εμπολεμη ζωνη, νομιμοποιουνται να φυγουν οι εβριτες ως προσφυγες και να ζητανε ασυλο στη Βουλγαρια? Εισαι εντελως αμυαλος?

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.828
Πόντοι
6.265
o λεφτις μιλαει για εργατες  :2funny:

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Τι λες ρε απιθανε??? Δηλαδη αν αυριο ο Εβρος γινει εμπολεμη ζωνη, νομιμοποιουνται να φυγουν οι εβριτες ως προσφυγες και να ζητανε ασυλο στη Βουλγαρια? Εισαι εντελως αμυαλος?

Η ευκολια με την οποια τα μουσλιμια φευγουνε "προσφυγες" είναι αποδειξη του κατά ποσο ΔΕΝ εχουν εθνικη συνειδηση, παρα μονο θρησκευτικη. Οπου και να πανε θεωρούνε ότι είναι μουσουλμανικο εδαφος αφου το λερωνουνε με τις βρωμοποδαρες τους.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Η ευκολια με την οποια τα μουσλιμια φευγουνε "προσφυγες" είναι αποδειξη του κατά ποσο ΔΕΝ εχουν εθνικη συνειδηση, παρα μονο θρησκευτικη.
υποτιθεται ουτε φυλετική,για αυτο και οι απατεώνες λένε οτι  το ισλάμ ειναι η θρησκεια της ειρηνης

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Χωρίς σχέδιο, χωρίς στοιχεία, χωρίς προγραμματισμό
Μας κοροϊδεύουν: Ετοιμαστείτε για μεγάλους αριθμούς προσφύγων λέει ο Μουζάλας

Ο Ερυθρός Σταυρός μιλά για 50.000 εγκλωβισμένους πρόσφυγες και μετανάστες σε όλη τη χώρα ενώ η επίσημη κυβέρνηση δια στόματος Φωτίου υποστηρίζει ότι είναι 32.000

Πολύ ζοφερότερη φαίνεται ότι είναι ήδη η πραγματικότητα με τους εγκλωβισμένους πρόσφυγες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας καθώς την ώρα που η κυβέρνηση επιμένει ότι δεν ξεπερνούν τις 32.000, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, η οργάνωση, δηλαδή, που σε πολύ μεγάλο βαθμό έχει αναλάβει μαζί με τις υπόλοιπες μη κυβερνητικές οργανώσεις και τους εθελοντές να σηκώσουν το βάρος της διαχείρισης του προβλήματος εν τη απουσία του κράτους, εκτιμά ότι ο αριθμός των εγκλωβισμένων προσφύγων προσεγγίζει ήδη τις 50.000.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
το αυτονοητο ρωτας ;

σε ξεπερασε ο λεφτης
Χωρις πλακα ομως, αν τα εννοει αυτα που λεει (που μαλλον τα εννοει δηλαδη) ειναι τρομακτικα θλιβερο πώς ενας ανθρωπος εχει παραδοθει τοσο πολυ στην ανοησια και στον φανατισμο στα 31 του χρονια.
Και πώς εχει δεχθει να πεταξει τη ζωη του στα σκουπιδια για χαρη τσιτάτων και συνθηματων.
Αναρωτιεμαι ποιοι εχουν ευθυνη γι αυτο. Ποιοι τον καταντησαν ετσι, ωστε να μασουλαει συνθηματα σαν μαστουρωμενος και να λεει οτι αν εισαι σε εμπολεμη ζωνη πρεπει να σου δωσω ασυλο (δηλαδη αν αυριο ειναι εμπολεμη ζωνη η Τουρκια πρεπει εγω να δεχθω 5 εκατομμυρια Τουρκους στο εδαφος μου).

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Χωρις πλακα ομως, αν τα εννοει αυτα που λεει (που μαλλον τα εννοει δηλαδη) ειναι τρομακτικα θλιβερο πώς ενας ανθρωπος εχει παραδοθει τοσο πολυ στην ανοησια και στον φανατισμο στα 31 του χρονια.
Και πώς εχει δεχθει να πεταξει τη ζωη του στα σκουπιδια για χαρη τσιτάτων και συνθηματων.
Αναρωτιεμαι ποιοι εχουν ευθυνη γι αυτο. Ποιοι τον καταντησαν ετσι, ωστε να μασουλαει συνθηματα σαν μαστουρωμενος και να λεει οτι αν εισαι σε εμπολεμη ζωνη πρεπει να σου δωσω ασυλο (δηλαδη αν αυριο ειναι εμπολεμη ζωνη η Τουρκια πρεπει εγω να δεχθω 5 εκατομμυρια Τουρκους στο εδαφος μου).
Αν ειναι επι ΝΔ αυτα τα 5 μυρια θα λες τι καλα που κανει η κυβερνηση που τους φερνει και θα τρεχεις με τον τραμουντανα να μοιραζεται σαντουιτς.Αν δεν τα φαει ολα βεβαια.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
γιατι πως κάναμε δημοψήφισμα αν θέλουμε να επηρεαστούν οι ζωές μας... και γιαυτούς που πνίγονται στο αιγαίο δεν με ενδιαφέρει...

τα κάπιταλ κοντρόλς τα επέβαλε η ΠΦΑ κυβέρνηση και ο φωστήρας μπαφουάκης (σωστά το έγραψα αφού μπάφους ρουφάει) .. η ΕΚΤ έκοψε τον ΕΛΑ διότι απαραίτητη προυπόθεση για τον ΕΛΑ είναι η συνέχιση του προγράμματος ... το οποίο σταμάτησε η κυβέρνηση και ο μπαφουάκης...

να φορολογηθώ αλλά να έχω υπηρεσίες από το κράτος το οποίο με φορολογεί.. αφού δεν παίρνω υπηρεσίες από το ελληνικό κράτος γιατί να φορολογηθώ ?? για να παίρνεις εσύ το επίδομα σίτισης με εισόδημα πάνω από 3000 ευρώ τον χρόνο ??

δηλαδή εάν στα ελληνικά χωρικά ύδατα μια βάρκα μεταναστών μπάζει νερά και θαλασσοπνίγονται τι πρέπει να κάνει το λιμενικό? να τους αφήσει να πνιγούν?
και όταν τους διασώσει τι πρέπει να κάνει μιας και οι τούρκοι δεν τους δέχονται πίσω?

επίσης τις ίδιες υπηρεσίες λαμβάνουμε από το ελληνικό κράτος και στα δημόσια νοσοκομεία και στη δημόσια παιδεία και παντού
και τα τελευταία 4 εκκαθαριστικά μου είναι κάτω από 3.000€ (έτη 2011,2012,2013,2014) δηλώσεις για το 2015 δεν έχουμε κάνει ακόμα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.171
Πόντοι
2.606
οι προσφυγες για να παν στην ευρωπη ας περασουν απο ελλαδα πρωτα τουλαχιστον εδω θα ξαποστασουν λιγο και ψυχολογικα για το μακρυ ταξιδι τους
η αγαπη του κοσμου και η πιο καλη ποιοτητα ζωης ας τους δωσει ψυχικη δυναμη για τη συνεχεια
:2funny:  :rockon:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
δηλαδή εάν στα ελληνικά χωρικά ύδατα μια βάρκα μεταναστών μπάζει νερά και θαλασσοπνίγονται τι πρέπει να κάνει το λιμενικό? να τους αφήσει να πνιγούν?
και όταν τους διασώσει τι πρέπει να κάνει μιας και οι τούρκοι δεν τους δέχονται πίσω?

επίσης τις ίδιες υπηρεσίες λαμβάνουμε από το ελληνικό κράτος και στα δημόσια νοσοκομεία και στη δημόσια παιδεία και παντού
και τα τελευταία 4 εκκαθαριστικά μου είναι κάτω από 3.000€ (έτη 2011,2012,2013,2014) δηλώσεις για το 2015 δεν έχουμε κάνει ακόμα
το αιγαίο ανήκει στα ψάρια του.
ας αποφασίσουνε τα ψάρια.
αν δεν τους διασώσει καμία συναγρίδα, θα τους φάνε.

nickos99

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2010
Κριτικές
14
Like
187
Πόντοι
26

Να τους βάλει σε καψούλες όπως οι αυστραλοί και να πάνε στην πατρίδα τους να πολεμήσουν ρε παίχτη.
Οι παππούδες μας το ’40 έψαχναν χώρα να την κοπανήσουν?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

να τους αφήσει στην νεκρή ζώνη μεταξύ των δύο χωρών ...

εσύ λαμβάνεις τις υπηρεσίες .. όχι εγώ... εγώ τις πλήρωνα και τώρα έπαψα να τις πληρώνω...

στα παπάρια μου ... το 2015 δούλευες και έπαιρνες και το επίδομα σίτισης...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Σε λιγο θα μας πεις οτι ειναι ανθρωπινο δικαιωμα και η λιποταξια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom