Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
Αυτό που ΔΕΝ σκέφτηκαν βέβαια ήταν το γιατί η Βουλγαρία να φυλάει τα σύνορά της και η FYROM να μην το κάνει; Να που το έκανε κι αυτή λοιπόν και θα μας μείνουν εδώ αμανάτι, εκτός από όσους καταφέρουμε να στείλουμε πίσω, που κι αυτό πολύ χλωμό το βλέπω.

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.173
Πόντοι
456
πες μας και κάτι καινούριο.
Φίλος παντρεύτηκε και απέκτησε μια κόρη, ζει και εργάζεται σε διαφορετική πόλη από την πόλη που ζει και εργάζεται η γυναίκα του(δεν μετακομίζει κάποιος από τους 2 γιατί δε θα βρει δουλειά ο ένας από τους 2) και πληρώνει 180 ευρώ το μήνα για να πηγαίνει τι παιδί τους στον παιδικό σταθμό.
Με 2 μισθούς 600-700 ευρώ δεν έχει το δικαίωμα να στείλει τσάμπα το παιδί του στο σχολείο.
Αντ' αυτού αυτοί που προανέφερες έχουν ριζώσει στο σύστημα πρόνοιας και το ξεζουμίζουν.

Δείτε τι έπαθε το σύστημα πρόνοιας της Γαλλίας τέλη του '90 αρχές του 2000.

Τα κωλοκάναλα δε λένε πάντως τίποτε άλλο για τους μετανάστες-πρόσφυγες, όλη μέρα και όλη νύχτα κάνουν πλύση εγκεφάλου.

Και τζάμπα μαιευτικά στα δημόσια νοσοκομεία που γεννοβολάνε σαν κουνέλια τα αλβανά και λοιποί

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Εγώ πάντως δεν σε θεωρώ, οπότε η φιλοφρόνηση πήγε τζάμπα! :)

Α, μην μου πεις τη γνωστή παπαρια για τη "θάλασσα που δεν έχει σύνορα", να χαρείς! Αν ήταν έτσι το Π.Ν. και το Λ.Σ. να τα καταργήσουμε.
Πρεπει να στα εξηγησω ενα ενα ρε μαν;Σοβαρα τωρα;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
πες μας και κάτι καινούριο.
Φίλος παντρεύτηκε και απέκτησε μια κόρη, ζει και εργάζεται σε διαφορετική πόλη από την πόλη που ζει και εργάζεται η γυναίκα του(δεν μετακομίζει κάποιος από τους 2 γιατί δε θα βρει δουλειά ο ένας από τους 2) και πληρώνει 180 ευρώ το μήνα για να πηγαίνει τι παιδί τους στον παιδικό σταθμό.
Με 2 μισθούς 600-700 ευρώ δεν έχει το δικαίωμα να στείλει τσάμπα το παιδί του στο σχολείο.
Αντ' αυτού αυτοί που προανέφερες έχουν ριζώσει στο σύστημα πρόνοιας και το ξεζουμίζουν.

Δείτε τι έπαθε το σύστημα πρόνοιας της Γαλλίας τέλη του '90 αρχές του 2000.

Τα κωλοκάναλα δε λένε πάντως τίποτε άλλο για τους μετανάστες-πρόσφυγες, όλη μέρα και όλη νύχτα κάνουν πλύση εγκεφάλου.
Αυτα μας εφαγαν και μαζευτηκε εδω η σαρα και η μαρα.Αυτοι φυσικα δεν ενοχλουν ομως γιατι μπηκαν επι πασοκ και νδ.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206

Σήμερα δώσανε ρέστα! "Απαράδεκτη κατάσταση στην Ειδομένη μέσα στη λάσπη" λέγανε.
Δεν το ξέραμε να έχουμε ασφαλτοστρώσει καμιά χιλιάδα στρέματα να πάνε εκεί να κάνουν κάμπινγκ. :)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Σήμερα δώσανε ρέστα! "Απαράδεκτη κατάσταση στην Ειδομένη μέσα στη λάσπη" λέγανε.
Δεν το ξέραμε να έχουμε ασφαλτοστρώσει καμιά χιλιάδα στρέματα να πάνε εκεί να κάνουν κάμπινγκ. :)

:jerking: :jerking:

σας ξεπερναει η πραγματικοτητα
σκεψου ποσο ακροδεξιοι ειστε που μεχρι και τα καναλια ειναι πιο μετριοπαθη
σκεψου

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
Αυτα μας εφαγαν και μαζευτηκε εδω η σαρα και η μαρα.Αυτοι φυσικα δεν ενοχλουν ομως γιατι μπηκαν επι πασοκ και νδ.

Οπότε να έρθουν κι άλλοι!
Όπως είχε πει κι ο Μανιός "14 φορές είχαν μειωθεί οι συντάξεις μέχρι σήμερα, η μια που την μειώσαμε εμείς κι άλλο τους πείραξε;"

Πες μου ότι θα ξαναψηφίσεις Σύριζα τύπε να ησυχάσω. :)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
:jerking: :jerking:

σας ξεπερναει η πραγματικοτητα
σκεψου ποσο ακροδεξιοι ειστε που μεχρι και τα καναλια ειναι πιο μετριοπαθη
σκεψου

Καλά εσύ ψηφίζεις Σύριζα και το δηλώνεις χωρίς να ντρέπεσαι. Τουλάχιστον ο άλλος ντρέπεται που ψήφισε, άλλο ότι θα τον ξαναψηφίσει...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
δίνουνε ρεσιτάλ όλα τα κανάλια, και δη τα κρατικά.
Το πιο εμετικό πρόγραμμα το έχει η ΕΡΤ3, πρωί μεσημέρι βράδυ προσπαθούν με νύχια και με δόντια να μας πείσουν ότι μέχρι και τα νεφρά μας πρέπει να πάμε να παραδώσουμε στην κοντινότερη κλινική για τον καθένα που περνάει τα σύνορα.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Οπότε να έρθουν κι άλλοι!
Όπως είχε πει κι ο Μανιός "14 φορές είχαν μειωθεί οι συντάξεις μέχρι σήμερα, η μια που την μειώσαμε εμείς κι άλλο τους πείραξε;"

Πες μου ότι θα ξαναψηφίσεις Σύριζα τύπε να ησυχάσω. :)
Ποιος λεει να ερθουν αλλοι μαν;Εννοειται δεν θα ξαναψηφισω συριζα.Μια φορα τον ψηφισα,δεν εκανε αυτα που ηθελα,τελος.Μετα το εριξα λεβεντη.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
δίνουνε ρεσιτάλ όλα τα κανάλια, και δη τα κρατικά.
Το πιο εμετικό πρόγραμμα το έχει η ΕΡΤ3, πρωί μεσημέρι βράδυ προσπαθούν με νύχια και με δόντια να μας πείσουν ότι μέχρι και τα νεφρά μας πρέπει να πάμε να παραδώσουμε στην κοντινότερη κλινική για τον καθένα που περνάει τα σύνορα.

Βρε ποια κρατικά, αυτά τα έχω μπλοκάρει και δεν τα πιάνω καν. :grin:
Στο ΣΚΑΙ τις άκουσα αυτές τις παπαριές!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Βρε ποια κρατικά, αυτά τα έχω μπλοκάρει και δεν τα πιάνω καν. :grin:
να σου πω την αλήθεια, για τις μαλακίες που ακούω στα ιδιωτικά δε μου καίγεται καρφί.
Ιδιωτικό μαγαζί είναι και ο καθένας λέει αυτά που συμφέρει την τσέπη του.
Αυτό όμως που υποτίθεται ότι είναι κρατικό δε δέχομαι να μου κάνει προπαγάνδα για την κάθε κυβέρνηση.

Τα δελτία της ΕΡΤ είναι σα να πληρώνω για να μου διαβάζουνε την Αυγή.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Ο Σκαι αν εξαιρεσεις το φιλελε δε διαφερει σε τίποτα απ τους άπλυτους,πουστριλικι και αραπάδες και οικολογία όλη την ώρα.
Για τα κρατικά ειναι και τα τελευταια φραγκακια και πολυ περιορισμένα  που θα πέσουν, το πόπολο που θα πρέπει να ειναι φιλάνθρωπο θα φάει όλη την αρρώστια και τη καταστροφη και οτι μπαγιοκο πέσει θα το μοιραστει πια ο πολυ στενός κύκλος των πασοκοάπλυτων ,γκομενοι,παιδια,αδέρφια κλπ,μόνο οσοι σηκωσουν κεφάλι θα γλυτώσουν, σα τους τύπους που τα κάναν ισωμα με τα τρακτέρ η αυτους που βάλαν φωτιές στα στρατόπεδα

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
να σου πω την αλήθεια, για τις μαλακίες που ακούω στα ιδιωτικά δε μου καίγεται καρφί.
Ιδιωτικό μαγαζί είναι και ο καθένας λέει αυτά που συμφέρει την τσέπη του.
Αυτό όμως που υποτίθεται ότι είναι κρατικό δε δέχομαι να μου κάνει προπαγάνδα για την κάθε κυβέρνηση.

Τα δελτία της ΕΡΤ είναι σα να πληρώνω για να μου διαβάζουνε την Αυγή.

Γάμησέ τα τύπε μου.
Γι αυτό σου λέω πληρώνω βέβαια, αλλά όχι και να τα ακούω από πάνω!

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.501
Πόντοι
6.256
Πως πιστευουν οι ξεπουλημενοι ευρωπαιοι οτι με λιγο συρματοπλεγμα θα αποφυγουν το τσουναμι, τωρα θ αρχισουν να παιρνουν τα βουνα, ποιο δυσκολο και πολυδαπανο ηταν να περασουν στο αιγαιο, θα πλακωσουν οι αλβανικες μαφιες και λοιποι μαφιοζοι και  αντιο.
Ξεχασα οτι θα αναλαβει δραση και η ελληνικη μαφια

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Συγκινητικό: Φωτογραφίες από την κίνηση ανθρωπιάς του Ολυμπιακού με πρόσφυγες
Μικρά παιδιά και άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας, που παλεύουν για ένα καλύτερο μέλλον στη ζωή τους, πήγαν στον Πειραιά και πήραν φαγητό μετά την αξιέπαινη πρωτοβουλία του Ολυμπιακού.

200118.jpg

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
Πως πιστευουν οι ξεπουλημενοι ευρωπαιοι οτι με λιγο συρματοπλεγμα θα αποφυγουν το τσουναμι, τωρα θ αρχισουν να παιρνουν τα βουνα, ποιο δυσκολο και πολυδαπανο ηταν να περασουν στο αιγαιο, θα πλακωσουν οι αλβανικες μαφιες και λοιποι μαφιοζοι και  αντιο.
Ξεχασα οτι θα αναλαβει δραση και η ελληνικη μαφια
Τί λες τύπε; Τη διαδρομή την έχεις προσέξει;
FYROM, Σερβία, Κροατία, Ουγγαρία κλπ μέχρι να φτάσουν στους φλούφληδες της Δυτικής Ευρώπης. Έχει να πέσει το ξύλο της αρκούδας! :rockon:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες από την πρώτη μέρα (θα γίνεται σε καθημερινή βάση στην πύλη Ε2 του λιμανιού στον Πειραιά, στον ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί) της αξιέπαινης πρωτοβουλίας του Ολυμπιακού να προσφέρει φαγητό και νερό σε πρόσφυγες. Ειδικά οι εικόνες με τα μικρά παιδιά...

200302.jpg

200223.jpg

200215.jpg

200206.jpg

μπραβο θρυλε :rockon: :rockon: :rockon:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Θεοδωρίδης: «Ο Ολυμπιακός δίπλα στους ανθρώπους που έχουν υποφέρει τα πάνδεινα» :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom