Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

5.000 λάθρους ανά δήμο είναι το σχέδιο που κατέθεσαν.

Αν σε επόμενες δημοσκοπήσεις βγει διψήφια η Χ.Α. ο Αλεξάκος θα τα έχει πετύχει όσα ο ίδιος προέβλεψε.

Αυτοεκπληρούμενη προφητεία η άνοδος της Χ.Α. μετά την παύση της Αμυγδαλέζας από τους Συρισανούς.

Ο ηθικός αυτουργός των βιασμών στην Γερμανία είναι ο Τσίπας, που άνοιξε τα σύνορα.

Ο Ούγγρος που μιλάει για τον κίνδυνο να γίνουμε Χαλιφάτο σαν Ευρώπη, είναι ακραίος...

Η Λεπέν πάντως ήξερε που πανηγύριζε με το που βγήκε ο ακαμάτης για πορδυπουργός........

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Δεν τους θελω μεσα στα αστικα κεντρα.
Στο νομό Κιλκις που βρίσκεαται η Ειδομένη, στις τελευταίες εκλογές πρώτο κόμμα είχε έρθει η ΝΔ και η ΧΑ είχε πάρει 9,5%
Οι λάθρο να πάνε στους μαλάκες που ψήφισαν Σύριζα.
Το Ελληνικο και το Χαλάνδρι εβγαλαν Συριζαιους δημάρχους.
Εκει να πάνε οι Λάθρο, τα δικά τους παιδιά και τις γυναίκες να βιάσουν.
Οι χαλανδριώτες να μαζεύουν τις κουράδες των λάθρο, οι πολιτικοί που ψήφισαν μας κουβάλησαν τον βόθρο του πλανήτη
Οι μαλάκες πρέπει να πληρώσουν :rockon: :rockon: :rockon:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Δε μπορω να δεχτω οτι θα παραδωσουμε τη χωρα στο ισλαμ χωρις να ριξουμε μια ντουφεκια. Αυτοι οι μαλακες οι στρατιωτικοι τι κανουν;

Ο λαος με την ψήφο που έδωσε στους συριζαίους θα κάνει την χώρα ισλαμικό χαλιφάτο
Οταν οι πολίτες της χώρας που υπηρετούν είναι τόσο μαλάκες, η μονο που μπορούν να κάνουν είναι να αυτομολήσουν προς Δυση :S

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.852
Πόντοι
6.515
Στο νομό Κιλκις που βρίσκεαται η Ειδομένη, στις τελευταίες εκλογές πρώτο κόμμα είχε έρθει η ΝΔ και η ΧΑ είχε πάρει 9,5%
Οι λάθρο να πάνε στους μαλάκες που ψήφισαν Σύριζα.
Το Ελληνικο και το Χαλάνδρι εβγαλαν Συριζαιους δημάρχους.
Εκει να πάνε οι Λάθρο, τα δικά τους παιδιά και τις γυναίκες να βιάσουν.
Οι χαλανδριώτες να μαζεύουν τις κουράδες των λάθρο, οι πολιτικοί που ψήφισαν μας κουβάλησαν τον βόθρο του πλανήτη
Οι μαλάκες πρέπει να πληρώσουν :rockon: :rockon: :rockon:

θα πανε τυπε, παρκο Ιλιον 80% συριζο-πασοκ  :orchestra:

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
:-*

Συνημμένα

• 12779239_756664234469577_6819871894805590781_o.jpg
    12779239_756664234469577_6819871894805590781_o.jpg
    93,7 KB · Εμφανίσεις: 7

sexdreamer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2014
Κριτικές
83
Like
447
Πόντοι
361
Τώρα έδειχνε έναν που πήγε με το αυτοκινητό του στο Ελληνικό να μοιράσει κουλούρια και πορτοκαλάδες στους ΛΑΘΡΟ και πηδήξανε μέσα στο πορτμπαγκάζ. Πλάκωθήκανε στο ξύλο μεταξύ τους και έγινε χαμός. όταν δεν θα υπάρχουν τρόφιμα για να τους δώσουν και μαζευτούν καμιά 100000 θα μας φάνε ζωντανούς.
Αλήθεια... Κανένα αλλοδαπό από τους παλιούς που μας έχουνε κατσικωθεί εδώ δεν είδα να δείχνει κάποια αλληλεγγύη στους καινούργιους ΛΑΘΡΟ που έρχονται. Λέω εγώ τώρα γιατί κανένα κώλοκαναλο δεν το έχει διαπιστώσει αυτό. Μόνο οι Έλληνες πρέπει σώνει και καλά να δίνουν βοήθεια? 

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Τώρα έδειχνε έναν που πήγε με το αυτοκινητό του στο Ελληνικό να μοιράσει κουλούρια και πορτοκαλάδες στους ΛΑΘΡΟ και πηδήξανε μέσα στο πορτμπαγκάζ. Πλάκωθήκανε στο ξύλο μεταξύ τους και έγινε χαμός. όταν δεν θα υπάρχουν τρόφιμα για να τους δώσουν και μαζευτούν καμιά 100000 θα μας φάνε ζωντανούς.
Αλήθεια... Κανένα αλλοδαπό από τους παλιούς που μας έχουνε κατσικωθεί εδώ δεν είδα να δείχνει κάποια αλληλεγγύη στους καινούργιους ΛΑΘΡΟ που έρχονται. Λέω εγώ τώρα γιατί κανένα κώλοκαναλο δεν το έχει διαπιστώσει αυτό. Μόνο οι Έλληνες πρέπει σώνει και καλά να δίνουν βοήθεια?   

O kou tsou ειναι κατσικωμενο αλλοδαπο.
Περαν απο τις μαλακιες που ποσταρει, δεν νομιζω να εχει κανει κατι άλλο για τους ομοθρησκους του

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.157
Πόντοι
456

Αυτοί είναι οι χειρότεροι ρατσιστές

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
O kou tsou ειναι κατσικωμενο αλλοδαπο.
Περαν απο τις μαλακιες που ποσταρει, δεν νομιζω να εχει κανει κατι άλλο για τους ομοθρησκους του

το τι ειμαι εγω αφορα εμενα και ασε να το ξερω καλητερα φασιστακο.... στην τελικη δεν νομιζω ο σεξντιμερ να αναφερεται σε μενα!  ... αν και μου φενετε και αυτος για ...

sexdreamer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2014
Κριτικές
83
Like
447
Πόντοι
361
το τι ειμαι εγω αφορα εμενα και ασε να το ξερω καλητερα φασιστακο.... στην τελικη δεν νομιζω ο σεξντιμερ να αναφερεται σε μενα!  ... αν και μου φενετε και αυτος για ...
Εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο. Αυτό που πόσταρες όμως πιό πάνω δεν ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα. Οι Έλληνες είναι φιλόξενοι και όχι Φασίστες όπως προπαγανδίζεις. Μαλάκες όμως δεν είναι. Στη τελική δεν θα έρχοταν τόσοι πρόσφυγες αλλά και πιό παλιά άλλοι αλλοδαποί εάν δεν πέρναγαν καλά στην Ελλάδα. Εσύ δεν έχεις διαπιστώσει πάντως ότι η όποια βοήθεια που δίνεται στη συντριπτική πλειοψηφία, είναι από Έλληνες στους πρόσφυγες και όχι από αλλοδαπούς που διαμένουν εδώ? Τι έχεις να πεις γιαυτό?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
168
Like
30.320
Πόντοι
34.538
Το πρωτο ρε μπουφο ειναι για γελια,να συγκρινεις τους Ελληνες με τους Πακιδες και τους Αραπαδες..
Το δευτερο δεν αφορα την Ελλαδα..
Οσον αφορα το τριτο αν δεν το λεγαμε δεν θα υπηρχε Ελλαδα περα απο τα τεμπη...
Το τεταρτο το λεμε ακομα...

ΦΙΛΑΚΙΑ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.852
Πόντοι
6.515

τραβα στους ομοθρησκους σου που λιθοβολανε τις γυναικες εχουνε και πετρελαια εκει  :S

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Συνέντευξη στo ZDF
Τσίπρας: Θα ζητήσω υποχρεωτική κατανομή προσφύγων στα κράτη - μέλη

Τη συμμετοχή όλων των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην κατανομή των προσφύγων, όχι σε εθελοντική αλλά σε υποχρεωτική βάση, ανάλογα με τον πληθυσμό και την οικονομική δύναμη κάθε χώρας, θα ζητήσει στο έκτακτο Συμβούλιο ο Αλέξης Τσίπρας.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186

Αυτο τυπε ειναι σα να ρωτας γιατι με μαυρους γαμιουνται μονο οι Ελληνιδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom