poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.594
- Πόντοι
- 4.765
Κάποιοι δε θα εχουν προβλημα με τους ΑραβεςΘα χωρισουμε τα τσανάκια μας χωρίς πόλεμο.
http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/12342493_1098233993534213_1415115266848042235_n.jpg[/img[/URL]]
Αυτη εδω ειναι κλασσικη περίπτωση
"Έχουμε δώσει την ολόψυχη υποστήριξή μας και έχουμε ως προτεραιότητα τους συνανθρώπους μας που έχουν περισσότερη ανάγκη από εμάς. Έχουμε βάλει στην άκρη τις ζωές μας, τις ανάγκες μας, τα θέλω μας, τα όνειρά μας έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε το κύμα των προσφύγων που περνούν στην κυριολεξία μέσα από τις αυλές μας.
Η οικογένειά μου είναι στην πρώτη γραμμή βοηθώντας στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης από τον περασμένο Απρίλιο και έχουμε παίξει τον δικό μας ρόλο υποστηρίζοντας τα δικαιώματα και την ασφαλή άφιξη όλων όσων φτάνουν στις ακτές μας.
Σκεφτόμαστε όλους εκείνους που δεν θα προσληφθούν για να δουλέψουν φέτος στο νησί, αφού δεν θα υπάρχουν δουλειές. Πως θα βάλουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι φαγητό στο τραπέζι τους και θα παρέχουν ασφάλεια και υγιείς συνθήκες για τις οικογένειες και τα παιδιά τους; Πως θα διατηρήσουμε την ποιότητα ζωής μας με αξιοπρέπεια;
[size=16pt][b]Σκεφτόμαστε ήδη τους φίλους και τα μέλη των οικογενειών μας που κάνουν ήδη σενάρια να φύγουν από το νησί. [/b][/size]
Σκεφτόμαστε πως θα πληρώσουμε τα δάνειά μας, τους φόρους μας, τις ασφαλιστικές μας εισφορές και τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού.
Σκέφτομαι όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους που γνώρισα σε αυτό το «ταξίδι» και που στήριξαν εμάς και το νησί μας. Σκέφτομαι όλες τις νέες φιλίες που έκανα σε αυτό το ταξίδι. Όλες αυτές οι σκέψεις, οι ήχοι και οι εικόνες μου δίνουν την δύναμη να αρνηθώ να εγκαταλείψω την ελπίδα τιμώντας όλους αυτούς και για το δικό μου καλό
Ζητούμε από τους ανθρώπους να επισκεφθούν το όμορφο νησί μας και να στηρίξουν τις επιχειρήσεις μας."
Το ομορφο νησι μας που ειναι πλέον αλ τζαζιρα,τωρα επειδη αυτη εκανε φιλίες και γνωρισε υπέροχους ανθρώπους νομιζει οτι θ αρεσει και σε άλλους και θα ερθουν να κάνουν διακοπές στη Καμπούλ.
Στα μπολντ φαινεται οτι παραδοξως στο νησι υπάρχουν και κάποιοι που δε τη παλευουν με τους αλαχσνακμπαρ οι οποιοι θα ειναι και οι πρώτοι που θα τη κάνουν απο το ισλαμονησι