pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Και η νοηση με εσενα ειναι επισης διαφορετικα θεματα.ενω αν ηταν γερμανος θα ηταν αποδεκτο ας πουμε
εγω δε συγκρινω το προσφυγικο με την εγκληματικοτητα
ειναι δυο διαφορετικα θεματα
Και η νοηση με εσενα ειναι επισης διαφορετικα θεματα.
Τι εστι euro2day.gr?Επισης που ειναι το κακο στο να ερθουν "χιλιαδες ξενοι αστυνομικοι" για τη φυλαξη των θαλασσιων συνορων και ποιος μαλακας λεει οχι, ενω του δινεται η ευκαιρια να μετακυλησει λιγο ευθυνη για τη φυλαξη των θαλασσιων συνορων?
![]()
οι προσφυγες δεν ειναι εγκληματιες ειναι οικογενειαρχες
εγκληματιες ειναι οι μπραβοι της χα με κατι φατσες λες και ξεπηδησαν απο κανα κωλαδικο κατευθειαν
εμετος σου ρχεται με τις φατσες τους
Ο πακης που βιασε και εσπασε το κεφαλι της Μυρτώς τι ήταν![]()
μαζι σου
τι σημαινει αυτο
μην περνανε σε συλλογικες ευθυνες
και το ζευγαρι σκοτωσε το γιο τους για τα δανεια
Ρε αφηστε τις μαλακιες και πειτε για το euro2day.gr. Τι ειναι? Εχει μια διαθεση "ολοι συνομωτουν εναντιον της Ελλαδιτσας" με την κακη εννοια κατα τη γνωμη μου. Δε διαβασα και πολυ. Οι τυποι ανεβασαν σημερα αυτο με εγγραφα που αποδεικνυουν, αν ειναι αληθνια, εκβιασμους Τουρκιας προς απαντες Ευρωπαιους.
Το πηρε και το Reuters.
Ο Πουτιν θα του στειλει κανα μισο μυριο τις επομενες μέρες συν τα άλλα που του ετοιμάζει,δε νομιζω να ειναι υπερβολικος ο Ερντογαν σε αυτά που λέει,το συμφερον της πατριδας του κοιταει να προασπίσειεκβιασμους Τουρκιας προς απαντες Ευρωπαιους.
οι θρησκειες γενικα προκαλουν προβληματα και πρεπει να καταργηθουν αφου ειναι παραμυθια.ολες.Mουσουλμανος αραβας.
Δεν εχω ακουσει για κινεζο να εγκληματει έτσι.
Ειναι η κωλοφαρα και η θρησκεια τους που δημιουργει προβλήματα.
Μικρη σημασια εχουν τα χαρτια και η χωρα τους
Ηδη πολλοι και στην Ελλαδα αλλα και παγκοσμιως δηλωνουν αθεοι.Εγω παντως ειμαι Χ.Ο, αλλα σεβομαι και τους αρχαιους θεους. Μ αρεσουν τα παραμυθια.οι θρησκειες γενικα προκαλουν προβληματα και πρεπει να καταργηθουν αφου ειναι παραμυθια.ολες.
Την θρησκεια την καταργησε μονο η Αλβανια ως δειγμα σκοταδισμου του καθεστωτος. Ωραια προτυπα.οι θρησκειες γενικα προκαλουν προβληματα και πρεπει να καταργηθουν αφου ειναι παραμυθια.ολες.
Mουσουλμανοι δεν ηταν αυτοι;Την θρησκεια την καταργησε μονο η Αλβανια ως δειγμα σκοταδισμου του καθεστωτος. Ωραια προτυπα.
Εγω δεν ειμαι αθεος θεος μου ειναι το μουνι.Ηδη πολλοι και στην Ελλαδα αλλα και παγκοσμιως δηλωνουν αθεοι.Εγω παντως ειμαι Χ.Ο, αλλα σεβομαι και τους αρχαιους θεους. Μ αρεσουν τα παραμυθια.
οι προσφυγες δεν ειναι εγκληματιες ειναι οικογενειαρχες