Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
ναι αλλά το νομπελ θα το πάρουν αυτοί που ήρθαν στο αιγαίο όχι αυτοί που έμειναν πίσω να ξεβρωμίσουν τη χώρα τους από το ισλάμ.
Εισαι πολυ χαζος και για να σε βρισει κανεις λοιπον. Βασικα ελληνικα, αγορακι μου. Το βγαλαμε το δημοτικο με πανω απο τη βαση? Σαν το καθυστερημενο παιδακι που δε σου παει η καρδια να το βρισεις πρεπει να σε αντιμετωπιζουμε ρε πουστη. Ξαναδιαβασε 5 φορες το ποστ μου μπας και βγαλεις καμια ακρη. Και ασε το κηρυγμα για ηθικη και πολιτισμο γιατι ο καθε αποφοιτος δημοτικου (με αριστα) μπορει να δει στο ποστ μου οτι δε σε παιρνει καθολου μα καθολου.Επιλεγουν και ενδιαφερονται τα εμβρυα αν θα γεννηθουνε!![]()
![]()
Εισαι πολυ χαζος και για να σε βρισει κανεις λοιπον. Βασικα ελληνικα, αγορακι μου. Το βγαλαμε το δημοτικο με πανω απο τη βαση? Σαν το καθυστερημενο παιδακι που δε σου παει η καρδια να το βρισεις πρεπει να σε αντιμετωπιζουμε ρε πουστη. Ξαναδιαβασε 5 φορες το ποστ μου μπας και βγαλεις καμια ακρη. Και ασε το κηρυγμα για ηθικη και πολιτισμο γιατι ο καθε αποφοιτος δημοτικου (με αριστα) μπορει να δει στο ποστ μου οτι δε σε παιρνει καθολου μα καθολου.
όπως είπα και παλιότερα στο παρόν θρεντ, ο άπατρις είναι πάντα κατατρεγμένος.
γι' αυτούς είναι θέμα μπίζνας το ταξίδι και όχι επιβίωσης... γι' αυτό είναι και με τον ταξιδιωτικό οδηγό στο χέρι και στοχεύουν στο άλλο άκρο της διπλανής ηπείρου.
καμία κοινωνία δεν έχει να κερδίσει οτιδήποτε από κάποιον ο οποίος με την πρώτη ευκαιρία και αφορμή πηδάει από το καράβι.
η μαλακία βέβαια είναι ότι αυτοί παίρνουν και τα κουτσούβελα μαζί τους και τα πνίγουνε δεξιά αριστερά.
Ετσι μπραβο. Μπαλα εξεδρα και προσποιηση οτι παιρνεις κυριολεκτικα το σαρκασμο μου στο προηγουμενο ποστ για να βρεις κατι να πεις. Για το υπολοιπο 99% του ποστ βεβαια δεν εβγαλες κιχ. Δεν υπαρχει κατι να πεις αν δε προσποιηθεις οτι καταλαβαινεις διαφορετικα πραγματα απο αυτα που οντως γραφω. Για λυπηση. Αντε γεια και εδω θα 'μαστε και για τις επομενες μαλακιες που εχεις να γραψεις. Να το θυμασαι.Σκασε πγοοδευτικουλη!![]()
Αντε γεια και εδω θα 'μαστε και για τις επομενες μαλακιες που εχεις να γραψεις. Να το θυμασαι.
οι αλβανοί μια χαρά ήταν... μέχρι που ήρθε το ξαδερφάκι του γλέζου, ο χότζα και τους γάμησε σαν έθνος.Ο καθε λαος εχει την ιδιαιτεροτητα του. Πχ. Οι Αλβανοι την αθεια. Οι Συριοι εχουν την απατρια. Καταπληξη μου εχει προξενησει οτι δεν εχω δει ουτε εναν οργισμενο που εχασε την πατριδα του!!!
Και μερικοι ομοφυλοφιλοι αριστεροι εχουν το θρασος να τους παρομοιαζουν με τους Σμυρνιους! Που ακομα πενθουν και εχουν σημαδευτει απο την καταστροφη μεχρι 3η γεννεα!
Και μερικοι ομοφυλοφιλοι αριστεροι εχουν το θρασος να τους παρομοιαζουν με τους Σμυρνιους! Που ακομα πενθουν και εχουν σημαδευτει απο την καταστροφη μεχρι 3η γεννεα!
Τα δεδομενα λενε αλλα. Εγω θα πω οτι δεν παιζει ρολο, αλλα αν κανεις γραφημα, ισως και να παιζει. Αλλα απο την αναποδη...η κόλλα/συνοχή μια κοινωνίας που είναι η θρησκεία, πολεμήθηκε όσο τίποτε άλλο στην αλβανία.
Για λυπηση κι αυτος? Μαλακας κι αυτος?Ετσι μπραβο. Μπαλα εξεδρα και προσποιηση οτι παιρνεις κυριολεκτικα το σαρκασμο μου στο προηγουμενο ποστ για να βρεις κατι να πεις. Για το υπολοιπο 99% του ποστ βεβαια δεν εβγαλες κιχ. Δεν υπαρχει κατι να πεις αν δε προσποιηθεις οτι καταλαβαινεις διαφορετικα πραγματα απο αυτα που οντως γραφω. Για λυπηση. Αντε γεια και εδω θα 'μαστε και για τις επομενες μαλακιες που εχεις να γραψεις. Να το θυμασαι.
Τωρα με μπερδευεις... Πραγματικα. Δε ξερω ποιος ειναι περισσοτερο για λυπηση. Αυτος ή εσυ που με ακολουθεις απο πισω και πεταγεσαι σαν τη ψωλη του κοκκορα οποτε απανταω σε καποιον.Για λυπηση κι αυτος? Μαλακας κι αυτος?
Μα οσον αφορα εμενα το εχουμε κατοχυρωσει οτι ειμαι μαλακας για λυπηση. Αρα δεν τρεχει τιποτα να το επιβεβαιωνω. Το να ταρακουνηθεις και να αντιληφθεις οτι δεν ειναι δυνατον να ειναι ολοι μαλακες και μαλλον κατι δεν παει καλα με σενα, δεν αποτελει εκδοχη ε?Τωρα με μπερδευεις... Πραγματικα. Δε ξερω ποιος ειναι περισσοτερο για λυπηση. Αυτος ή εσυ που με ακολουθεις απο πισω και πεταγεσαι σαν τη ψωλη του κοκκορα οποτε απανταω σε καποιον.![]()
![]()
Μα οσον αφορα εμενα το εχουμε κατοχυρωσει οτι ειμαι μαλακας για λυπηση. Αρα δεν τρεχει τιποτα να το επιβεβαιωνω. Το να ταρακουνηθεις και να αντιληφθεις οτι δεν ειναι δυνατον να ειναι ολοι μαλακες και μαλλον κατι δεν παει καλα με σενα, δεν αποτελει εκδοχη ε?
Ή γραφεις ουσιαστικα τι μαλακια εχω γραψει σε καθε περιπτωση που μου τριβεσαι ή το βουλωνεις. Δεν υπαρχει ενδιαμεσο. Με τετοιες θεωριουλες της πουτσας που γραφεις εδω μονο τον εαυτο σου γελοιοποιεις, κανεναν αλλο.Μα οσον αφορα εμενα το εχουμε κατοχυρωσει οτι ειμαι μαλακας για λυπηση. Αρα δεν τρεχει τιποτα να το επιβεβαιωνω. Το να ταρακουνηθεις και να αντιληφθεις οτι δεν ειναι δυνατον να ειναι ολοι μαλακες και μαλλον κατι δεν παει καλα με σενα, δεν αποτελει εκδοχη ε?
Eγω το ξερω ως το ανεκδοτο με τον ποντιο νταλικερη που βγηκε αναποδα στην εθνικη οδο.Ο Τσάμπος είναι σαν τον οδηγό που κατεβαίνει την Σταδίου ανάποδα κι ακούγοντας στο ραδιόφωνο "Προσοχή ένας επικίνδυνος οδηγός κινείται αντίθετα στο ρεύμα στην οδό Σταδίου" αναφωνεί "Τί ένας ρε σεις, χιλιάδες είναι!"![]()
Α δεν ειναι εκδοχη τελικα.Ή γραφεις ουσιαστικα τι μαλακια εχω γραψει σε καθε περιπτωση που μου τριβεσαι ή το βουλωνεις. Δεν υπαρχει ενδιαμεσο. Με τετοιες θεωριουλες της πουτσας που γραφεις εδω μονο τον εαυτο σου γελοιοποιεις, κανεναν αλλο.
Οχι δεν ειναι εκδοχη. Εισαι αντικειμενικα και πραγματικα τοσο μαλακας που απλα μου τριβεσαι χωρις να εχεις να πεις κατι γι'αυτα που γραφω. Καταπληκτικο.Α δεν ειναι εκδοχη τελικα.