Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ναι αλλά το νομπελ θα το πάρουν αυτοί που ήρθαν στο αιγαίο όχι αυτοί που έμειναν πίσω να ξεβρωμίσουν τη χώρα τους από το ισλάμ.

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Αν οι νησιώτες θελουν το νομπελ να κρατησουν τα τζιχαντια εκει, όχι να μας τα στελνουν στην αθηνα. Τοσα ξενοδοχεια εχουν...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Επιλεγουν και ενδιαφερονται τα εμβρυα αν θα γεννηθουνε! :jerking: :2funny:
Εισαι πολυ χαζος και για να σε βρισει κανεις λοιπον. Βασικα ελληνικα, αγορακι μου. Το βγαλαμε το δημοτικο με πανω απο τη βαση? Σαν το καθυστερημενο παιδακι που δε σου παει η καρδια να το βρισεις πρεπει να σε αντιμετωπιζουμε ρε πουστη. Ξαναδιαβασε 5 φορες το ποστ μου μπας και βγαλεις καμια ακρη. Και ασε το κηρυγμα για ηθικη και πολιτισμο γιατι ο καθε αποφοιτος δημοτικου (με αριστα) μπορει να δει στο ποστ μου οτι δε σε παιρνει καθολου μα καθολου.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
υπήρξε και ένα ωραίο οξύμωρο σχήμα τότε που πήγε η σάρα/σάρον πως στο διάολο τη λένε την ηθοποιά με κάτι γεγονότα στην αφρική που σκοτώθηκαν καμιά 20αριά ... αλλά ο "ευαίσθητος" κόσμος δεν πτοείθηκε, είχε το βλέμα του στραμμένο στη λέσβο που ήταν και οι κάμερες.

όπως είπα και παλιότερα στο παρόν θρεντ, ο άπατρις είναι πάντα κατατρεγμένος.
γι' αυτούς είναι θέμα μπίζνας το ταξίδι και όχι επιβίωσης... γι' αυτό είναι και με τον ταξιδιωτικό οδηγό στο χέρι και στοχεύουν στο άλλο άκρο της διπλανής ηπείρου.
καμία κοινωνία δεν έχει να κερδίσει οτιδήποτε από κάποιον ο οποίος με την πρώτη ευκαιρία και αφορμή πηδάει από το καράβι.
η μαλακία βέβαια είναι ότι αυτοί παίρνουν και τα κουτσούβελα μαζί τους και τα πνίγουνε δεξιά αριστερά.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Εισαι πολυ χαζος και για να σε βρισει κανεις λοιπον. Βασικα ελληνικα, αγορακι μου. Το βγαλαμε το δημοτικο με πανω απο τη βαση? Σαν το καθυστερημενο παιδακι που δε σου παει η καρδια να το βρισεις πρεπει να σε αντιμετωπιζουμε ρε πουστη. Ξαναδιαβασε 5 φορες το ποστ μου μπας και βγαλεις καμια ακρη. Και ασε το κηρυγμα για ηθικη και πολιτισμο γιατι ο καθε αποφοιτος δημοτικου (με αριστα) μπορει να δει στο ποστ μου οτι δε σε παιρνει καθολου μα καθολου.

Σκασε πγοοδευτικουλη! :gay:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
όπως είπα και παλιότερα στο παρόν θρεντ, ο άπατρις είναι πάντα κατατρεγμένος.
γι' αυτούς είναι θέμα μπίζνας το ταξίδι και όχι επιβίωσης... γι' αυτό είναι και με τον ταξιδιωτικό οδηγό στο χέρι και στοχεύουν στο άλλο άκρο της διπλανής ηπείρου.
καμία κοινωνία δεν έχει να κερδίσει οτιδήποτε από κάποιον ο οποίος με την πρώτη ευκαιρία και αφορμή πηδάει από το καράβι.
η μαλακία βέβαια είναι ότι αυτοί παίρνουν και τα κουτσούβελα μαζί τους και τα πνίγουνε δεξιά αριστερά.

Ο καθε λαος εχει την ιδιαιτεροτητα του. Πχ. Οι Αλβανοι την αθεια. Οι Συριοι εχουν την απατρια. Καταπληξη μου εχει προξενησει οτι δεν εχω δει ουτε εναν οργισμενο που εχασε την πατριδα του!!!
Και μερικοι ομοφυλοφιλοι αριστεροι εχουν το θρασος να τους παρομοιαζουν με τους Σμυρνιους! Που ακομα πενθουν και εχουν σημαδευτει απο την καταστροφη μεχρι 3η γεννεα!

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Σκασε πγοοδευτικουλη! :gay:
Ετσι μπραβο. Μπαλα εξεδρα και προσποιηση οτι παιρνεις κυριολεκτικα το σαρκασμο μου στο προηγουμενο ποστ για να βρεις κατι να πεις. Για το υπολοιπο 99% του ποστ βεβαια δεν εβγαλες κιχ. Δεν υπαρχει κατι να πεις αν δε προσποιηθεις οτι καταλαβαινεις διαφορετικα πραγματα απο αυτα που οντως γραφω. Για λυπηση. Αντε γεια και εδω θα 'μαστε και για τις επομενες μαλακιες που εχεις να γραψεις. Να το θυμασαι.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ο καθε λαος εχει την ιδιαιτεροτητα του. Πχ. Οι Αλβανοι την αθεια. Οι Συριοι εχουν την απατρια. Καταπληξη μου εχει προξενησει οτι δεν εχω δει ουτε εναν οργισμενο που εχασε την πατριδα του!!!
Και μερικοι ομοφυλοφιλοι αριστεροι εχουν το θρασος να τους παρομοιαζουν με τους Σμυρνιους! Που ακομα πενθουν και εχουν σημαδευτει απο την καταστροφη μεχρι 3η γεννεα!
οι αλβανοί μια χαρά ήταν... μέχρι που ήρθε το ξαδερφάκι του γλέζου, ο χότζα και τους γάμησε σαν έθνος.
Ο χότζα είχε επενδύσει πάρα πολύ σε στρατιωτικό εξοπλισμό, ευνούχισε τι συνείδηση των αλβανών, ως γνήσιος κομουνιστής, και όταν ανοίξανε τα σύνορα και βγήκε και ο μπερίσα, οι αλβανοί διασκορπίστηκαν στις γύρω χώρες και οι μεταγενέστεροι που έμειναν πίσω πούλησαν δεξιά αριστερά ό,τι είχε φτιάξει με κόπο του αλβανικού λαού ο χόντζα.
τι τους έμεινε λοιπόν σαν κράτος;
μισθοφόροι των αμερικάνων,
τα δολλάρια και τα ευρω είναι τα λεφτά που αγοράζεις εισαγώμενα προιόντα,
μεγάλε περιοχές της επαρχίας δεν έχουν ακόμα και σήμερα νερό και ρεύμα 24ώρες το 24ωρο...
κοινωνική και εθνική συνείδηση μηδέν για την πλειοψηφία της κοινωνίας και
η κόλλα/συνοχή μια κοινωνίας που είναι η θρησκεία, πολεμήθηκε όσο τίποτε άλλο στην αλβανία.

αυτά να ξέρεις και να κάνεις μια αντιστοίχιση των σημερών δεδομένων και μεταρρυθμίσεων στην ελλάδα για να καταλάβεις που θέλουνε οι προοδευτικοί να μας οδηγήσουν... να μας κάνουν εργάτες των ξένων, να αποδυναμώσουμε την αλληλεγγύη και τη στήριξη που έχουμε μεταξύ μας λόγω ιθαγένειας και θρησκείας έτσι ώστε να μας κάνουν μια άμορφη καταναλωτική μάζα...
αααα θα έχουμε και 1 συνέλευση ανά γειτονιά, γιατί οι αναρχικοί έχουν βρει τη λύση σε όλα τα προβλήματα... την πόλη-κράτος υπό την μορφή γειτονιάς-κράτους.
εμπρός για πίσω... 4-5 χιλιάδες χρόνια.

transporter82

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2016
Like
4
Πόντοι
0

Σωστό!! έχουμε χάσει τις έννοιες,ο καθένας πετάει μια λέξη που ακούει και την έχει φέρει στα μέτρα του,όπως μπορεί να την καταλάβει

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
η κόλλα/συνοχή μια κοινωνίας που είναι η θρησκεία, πολεμήθηκε όσο τίποτε άλλο στην αλβανία.
Τα δεδομενα λενε αλλα. Εγω θα πω οτι δεν παιζει ρολο, αλλα αν κανεις γραφημα, ισως και να παιζει. Αλλα απο την αναποδη...

OVCeJcm.jpg

(δεξι κλικ -> προβολη)

πηγες:

Οι τασεις για την επιτυχια της κοινωνιας σε σχεση με την θρησκευτικοτητα των πολιτων ειναι σαφεις λοιπον:

pSYlpxn.jpg

(δεξι κλικ -> προβολη)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Εγω παλι απο τι μου εχουν  πει ατομα απο Βορειο Ηπειρο αλλα και Αλβανια,η θρησκεια παιζει ρολο.Για παραδειγμα ενα μουσουλμανικο χωριο ισον τουρκικο,ενα ελληνορθοδοξο ισον ελληνικο χωρις κατα αναγκην να ειναι Ελληνες οι κατοικοι.Και μισουνται θανασιμα μεταξυ τους βασει θρησκειας ακομα κι αν μιλανε την ιδια γλωσσα.Γι αυτο οι μεν οταν ερχεται επισκεψη ο Ντεμιρελ κι ο Ερντογαν του φιλανε τα χερια η οι δε υποστηριζουν τον Αναστασιο εστω κι αν ειναι Ελληνας η αισθανονται ως πιο κοντινη τους χωρα την Ελλαδα ακριβως λογω θρησκειας και παραδοσης.Εξαλλου ειναι γνωστο και απο ξενους μελετητες οτι υπαρχουν τρεις ζωνες επιρροης κατα σειρα πλειοψηφιας πληθυσμου.Μουσουλμανοι-Τουρκια,Ελληνορθοδοξοι-Ελλαδα,Ρωμαιοκαθολικοι-Ιταλια.Φυσικα υπηρξαν και περιοδοι οπου συνεργαστικαν οι τρεις κοινοτητες υπο το πρισμα του αλβανικου εθνικισμου αλλα δεν ειναι αυτος ο κανονας,μαλλον η παρενθεση.Γι αυτο και κατα καιρους καταγγελουν τη διεισδυση της ορθοδοξιας ως ελληνικο εθνικιστικο σχεδιο και απο οτι δειχνει,σωστα.Ευτυχως φαινεται οτι εχει γινει καλη και συστηματικη δουλεια σ αυτο το τομεα απο το 1992 και μετα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Ετσι μπραβο. Μπαλα εξεδρα και προσποιηση οτι παιρνεις κυριολεκτικα το σαρκασμο μου στο προηγουμενο ποστ για να βρεις κατι να πεις. Για το υπολοιπο 99% του ποστ βεβαια δεν εβγαλες κιχ. Δεν υπαρχει κατι να πεις αν δε προσποιηθεις οτι καταλαβαινεις διαφορετικα πραγματα απο αυτα που οντως γραφω. Για λυπηση. Αντε γεια και εδω θα 'μαστε και για τις επομενες μαλακιες που εχεις να γραψεις. Να το θυμασαι.
Για λυπηση κι αυτος? Μαλακας κι αυτος?

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Για λυπηση κι αυτος? Μαλακας κι αυτος?
Τωρα με μπερδευεις... Πραγματικα. Δε ξερω ποιος ειναι περισσοτερο για λυπηση. Αυτος ή εσυ που με ακολουθεις απο πισω και πεταγεσαι σαν τη ψωλη του κοκκορα οποτε απανταω σε καποιον. :hmm: :dunno:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Τωρα με μπερδευεις... Πραγματικα. Δε ξερω ποιος ειναι περισσοτερο για λυπηση. Αυτος ή εσυ που με ακολουθεις απο πισω και πεταγεσαι σαν τη ψωλη του κοκκορα οποτε απανταω σε καποιον. :hmm: :dunno:
Μα οσον αφορα εμενα το εχουμε κατοχυρωσει οτι ειμαι μαλακας για λυπηση. Αρα δεν τρεχει τιποτα να το επιβεβαιωνω. Το να ταρακουνηθεις και να αντιληφθεις οτι δεν ειναι δυνατον να ειναι ολοι μαλακες και μαλλον κατι δεν παει καλα με σενα, δεν αποτελει εκδοχη ε?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
Μα οσον αφορα εμενα το εχουμε κατοχυρωσει οτι ειμαι μαλακας για λυπηση. Αρα δεν τρεχει τιποτα να το επιβεβαιωνω. Το να ταρακουνηθεις και να αντιληφθεις οτι δεν ειναι δυνατον να ειναι ολοι μαλακες και μαλλον κατι δεν παει καλα με σενα, δεν αποτελει εκδοχη ε?

Ο Τσάμπος είναι σαν τον οδηγό που κατεβαίνει την Σταδίου ανάποδα κι ακούγοντας στο ραδιόφωνο "Προσοχή ένας επικίνδυνος οδηγός κινείται αντίθετα στο ρεύμα στην οδό Σταδίου" αναφωνεί "Τί ένας ρε σεις, χιλιάδες είναι!" :)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ή γραφεις ουσιαστικα τι μαλακια εχω γραψει σε καθε περιπτωση που μου τριβεσαι ή το βουλωνεις. Δεν υπαρχει ενδιαμεσο. Με τετοιες θεωριουλες της πουτσας που γραφεις εδω μονο τον εαυτο σου γελοιοποιεις, κανεναν αλλο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Ο Τσάμπος είναι σαν τον οδηγό που κατεβαίνει την Σταδίου ανάποδα κι ακούγοντας στο ραδιόφωνο "Προσοχή ένας επικίνδυνος οδηγός κινείται αντίθετα στο ρεύμα στην οδό Σταδίου" αναφωνεί "Τί ένας ρε σεις, χιλιάδες είναι!" :)
Eγω το ξερω ως το ανεκδοτο με τον ποντιο νταλικερη που βγηκε αναποδα στην εθνικη οδο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Ή γραφεις ουσιαστικα τι μαλακια εχω γραψει σε καθε περιπτωση που μου τριβεσαι ή το βουλωνεις. Δεν υπαρχει ενδιαμεσο. Με τετοιες θεωριουλες της πουτσας που γραφεις εδω μονο τον εαυτο σου γελοιοποιεις, κανεναν αλλο.
Α δεν ειναι εκδοχη τελικα.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Α δεν ειναι εκδοχη τελικα.
Οχι δεν ειναι εκδοχη. Εισαι αντικειμενικα και πραγματικα τοσο μαλακας που απλα μου τριβεσαι χωρις να εχεις να πεις κατι γι'αυτα που γραφω. Καταπληκτικο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom