Πλακα κανετε;Πλατεια Θεατρου δε μπορουσες να περασεις πριν λιγα χρονια μερα μεσημερι απο τους λαθρομεταναστες και απο τους τοξικομανεις.Εδω ηταν τοσοι πολλοι που ειχαν καταλαβει το οδοστρωμα κανοντας το αλισβερισι που δε περναγε αυτοκινητο και ο αλλος γραφει παρκαρα το αυτοκινητο.Λιγα μετρα πιο περα ειχε φτασει να υπαρχει μονιμη κλουβα με τον αστυνομικο απ εξω με το αυτοματο ανα χειρας λες και εισαι σε εμπολεμη ζωνη.Μερικοι μενουμε και κυκλοφορουμε κεντρο,νομιζει ο καθε καμενος οτι ζουμε αλλου;
Εμπολεμη ζωνη λεει!!!
Ναι. Στον υπνο μου φαινεται θα τα ειδα. Εκατονταδες φορες. Κυριολεκτικα. Παρκαρισμα 10-11 και αποχωρηση 3-4 το πρωι. Ουτε γρατζουνια! Ρε, τοσο κομαντο ειμαι???
Και για του λογου το αληθες. Αγαπημενο σημειο, Σοφοκλεους δυτικα της Αθηνάς που ειχε πολυ φως επι ενα-δυο τετραγωνα λογω ξενοδοχειου (με σεκουριτυ να φυλα την πυλη του ξενοδοχειου παρακαλω!! χλιδη!!!). Δευτερο, Ευριπιδου επι ενα-δυο τετραγωνα δυτικα της Αθηνάς, πολυ σκοτεινα, μονο για σκληροτραχηλους σαν κι εμενα.
Ανατολικα της Αθηνάς σε Ευριπιδου και Σοφοκλεους γραφανε πολυ συχνα, επισης ποτε δεν εβρισκες εκτος ισως απο Αριστιδου καμια φορα. Δυτικα που παρκαρα εγω μαλλον δεν τολμαγανε να πατησουν για να γραψουν!!! Αν δε βρω στα δυο αγαπημενα μου σημεια, παω πιο δυτικα, ΒΑΘΙΑ μεσα στη ζουγκλα της πλατειας Θεατρου με αποκορυφωμα το παρκαρισμα ΠΑΝΩ στην Θεατρου ή/και ΠΑΝΩ στη Διπλαρειο με προτιμηση κοντα στην Κλιματαρια ή πως λεγεται/λεγοταν που ειχε παντα κοσμο (νομιζω, ποτε δεν μπηκα, παντα κινηση πεζων ειχε προς τα 'κει). Εκατονταδες φορες... Κυριολεκτικα... Σας φανταζομαι να περνατε απο την πλατεια Θεατρου και να αντιδρατε σε σκιες σαν τις γυναικες απο τα καρτουν οταν δουν ποντικι!!!
ΜΠΟΝΟΥΣ! Καντιντ φωτογραφια μου ενω μολις εχω παρκαρει πλατεια Θεατρου και κατευθυνομαστε με φιλαρακι προς six dogs.
http://[URL unfurl="true"]www.winwallpapers.net/w1/2013/12/Full-Metal-Jacket-1987-Wallpapers.jpg[/img[/URL]]
[move] :birdman:[/move]