Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523
Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
H Eλλάδα από ασπίδα της Ευρώπης κατά των Ασιατοαφρικάνων, εχει μετατραπεί στο μαλακό υπογάστριο της.
Και αυτό με την ψήφο ανθρώπων γύρω μας.
Πρέπει να τους πετάξουμε νύχτα στα στενά της ομόνοιας να συναντήσουν τους φίλους τους τους ΄΄πρόσφυγες΄΄
Αλλά ακόμα δεν το έχουμε κάνει...
Τι? κιοτευεις να περπατησεις στην Ομονοια την νυχτα??! :think: ... σε ειχα για πιο θαρραλεο :orchestra:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Τι? κιοτευεις να περπατησεις στην Ομονοια την νυχτα??! :think: ... σε ειχα για πιο θαρραλεο :orchestra:
Τι μου θυμησες. Οι τυποι πρεπει να ειναι τρελες κυριες παντως. Θυμαμαι τις παλιες καλες εποχες λακι33 που μου (μας ελεγε, και καλα στα πλαισια επιχειρηματος) ελεγε ο γαμιας των 5 ηπειρων λακις33 οτι φοβαται λεει να πατησει βραδυ πλατεια Θεατρου επειδη εχει γινει Αφγανισταν! Τις ιδιες εποχες που εβγαινα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ κεντρο και παρκαρα πλατεια Θεατρου. :2funny: Μιλαμε οταν εισαγεις αυτες τις καρικατουρες στην πραγματικοτητα ειναι να κατουριεσαι στο γελιο!! :jerking:

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Τι μου θυμησες. Οι τυποι πρεπει να ειναι τρελες κυριες παντως. Θυμαμαι τις παλιες καλες εποχες λακι33 που μου (μας ελεγε, και καλα στα πλαισια επιχειρηματος) ελεγε ο γαμιας των 5 ηπειρων λακις33 οτι φοβαται λεει να πατησει βραδυ πλατεια Θεατρου επειδη εχει γινει Αφγανισταν! Τις ιδιες εποχες που εβγαινα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ κεντρο και παρκαρα πλατεια Θεατρου. :2funny: Μιλαμε οταν εισαγεις αυτες τις καρικατουρες στην πραγματικοτητα ειναι να κατουριεσαι στο γελιο!! :jerking:

Kαι ο Σεργιανόπουλος για πάρκινγ πήγαινε σε αυτές τις περιοχές... Εσύ δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, ξέρεις όλα τα πάκια με το όνομα τους από την γεύση του σπέρματος τους.
Αφου σου παίρνουν τα λεφτά έτσι και αλλιώς. Εχουν φανεί παλιότερα οι λόγοι για τους οποίους είσαι λαθρολάγνος

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Kαι ο Σεργιανόπουλος για πάρκινγ πήγαινε σε αυτές τις περιοχές... Εσύ δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, ξέρεις όλα τα πάκια με το όνομα τους από την γεύση του σπέρματος τους.
Αφου σου παίρνουν τα λεφτά έτσι και αλλιώς. Εχουν φανεί παλιότερα οι λόγοι για τους οποίους είσαι λαθρολάγνος
δεν νομιζω οτι ο Τσαμπο ειναι λαθρολαγνος, εσυ απο την αλλη εισαι στανταρ τρομολαγνος, λυρατος κιολας ;)!

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.790
Πόντοι
1.756
:dancing:

Συνημμένα

• 12191477_10153542748371311_1486950991586563196_n.jpg
    12191477_10153542748371311_1486950991586563196_n.jpg
    36,5 KB · Εμφανίσεις: 14

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Πλακα κανετε;Πλατεια Θεατρου δε μπορουσες να περασεις πριν λιγα χρονια μερα μεσημερι απο τους λαθρομεταναστες και απο τους τοξικομανεις.Εδω ηταν τοσοι πολλοι που ειχαν καταλαβει το οδοστρωμα κανοντας το αλισβερισι που δε περναγε αυτοκινητο και ο αλλος γραφει παρκαρα το αυτοκινητο.Λιγα μετρα πιο περα ειχε φτασει να υπαρχει μονιμη κλουβα με τον αστυνομικο απ εξω με το αυτοματο ανα χειρας λες και εισαι σε εμπολεμη ζωνη.Μερικοι μενουμε και κυκλοφορουμε κεντρο,νομιζει ο καθε καμενος οτι ζουμε αλλου;

Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1
Λιγα μετρα πιο περα ειχε φτασει να υπαρχει μονιμη κλουβα με τον αστυνομικο απ εξω με το αυτοματο ανα χειρας λες και εισαι σε εμπολεμη ζωνη.Μερικοι μενουμε και κυκλοφορουμε κεντρο,νομιζει ο καθε καμενος οτι ζουμε αλλου;
Αλησμόνητες στιγμές!
Θυμάμαι τις επιχειρήσεις της Αστυνομίας και ήταν σαν να έμπαιναν στο άβατο των Ζωνιανών!

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Πλακα κανετε;Πλατεια Θεατρου δε μπορουσες να περασεις πριν λιγα χρονια μερα μεσημερι απο τους λαθρομεταναστες και απο τους τοξικομανεις.Εδω ηταν τοσοι πολλοι που ειχαν καταλαβει το οδοστρωμα κανοντας το αλισβερισι που δε περναγε αυτοκινητο και ο αλλος γραφει παρκαρα το αυτοκινητο.Λιγα μετρα πιο περα ειχε φτασει να υπαρχει μονιμη κλουβα με τον αστυνομικο απ εξω με το αυτοματο ανα χειρας λες και εισαι σε εμπολεμη ζωνη.Μερικοι μενουμε και κυκλοφορουμε κεντρο,νομιζει ο καθε καμενος οτι ζουμε αλλου;
:2funny: Εμπολεμη ζωνη λεει!!! :2funny: Ναι. Στον υπνο μου φαινεται θα τα ειδα. Εκατονταδες φορες. Κυριολεκτικα. Παρκαρισμα 10-11 και αποχωρηση 3-4 το πρωι. Ουτε γρατζουνια! Ρε, τοσο κομαντο ειμαι??? :grin:

Και για του λογου το αληθες. Αγαπημενο σημειο, Σοφοκλεους δυτικα της Αθηνάς που ειχε πολυ φως επι ενα-δυο τετραγωνα λογω ξενοδοχειου (με σεκουριτυ να φυλα την πυλη του ξενοδοχειου παρακαλω!! χλιδη!!!). Δευτερο, Ευριπιδου επι ενα-δυο τετραγωνα δυτικα της Αθηνάς, πολυ σκοτεινα, μονο για σκληροτραχηλους σαν κι εμενα. :2funny: Ανατολικα της Αθηνάς σε Ευριπιδου και Σοφοκλεους γραφανε πολυ συχνα, επισης ποτε δεν εβρισκες εκτος ισως απο Αριστιδου καμια φορα. Δυτικα που παρκαρα εγω μαλλον δεν τολμαγανε να πατησουν για να γραψουν!!! Αν δε βρω στα δυο αγαπημενα μου σημεια, παω πιο δυτικα, ΒΑΘΙΑ μεσα στη ζουγκλα της πλατειας Θεατρου με αποκορυφωμα το παρκαρισμα ΠΑΝΩ στην Θεατρου ή/και ΠΑΝΩ στη Διπλαρειο με προτιμηση κοντα στην Κλιματαρια ή πως λεγεται/λεγοταν που ειχε παντα κοσμο (νομιζω, ποτε δεν μπηκα, παντα κινηση πεζων ειχε προς τα 'κει). Εκατονταδες φορες... Κυριολεκτικα... Σας φανταζομαι να περνατε απο την πλατεια Θεατρου και να αντιδρατε σε σκιες σαν τις γυναικες απο τα καρτουν οταν δουν ποντικι!!! :jerking:

ΜΠΟΝΟΥΣ! Καντιντ φωτογραφια μου ενω μολις εχω παρκαρει πλατεια Θεατρου και κατευθυνομαστε με φιλαρακι προς six dogs. :grin:

http://[URL unfurl="true"]www.winwallpapers.net/w1/2013/12/Full-Metal-Jacket-1987-Wallpapers.jpg[/img[/URL]]

[move] :birdman:[/move]

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Ο αχυρανθρωπος ο Παυλοπουλος θα κανει κατι για την εισβολη στην ελλαδα η απλα εξαντλει τα ευχολογια.
Ηθελα να ξερα ενα σκουληκι ελληνας πολιτικος δεν μπορει να σηκωθει για λιγο απ τη γη που σερνεται?
Να αυτοπυρπολυθει. ισως ετσι περασει στην ιστορια ως κατι σημαντικο.

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Ο αχυρανθρωπος ο Παυλοπουλος θα κανει κατι για την εισβολη στην ελλαδα η απλα εξαντλει τα ευχολογια.
Ηθελα να ξερα ενα σκουληκι ελληνας πολιτικος δεν μπορει να σηκωθει για λιγο απ τη γη που σερνεται?
Να αυτοπυρπολυθει. ισως ετσι περασει στην ιστορια ως κατι σημαντικο.

Εγώ λέω να αυτοπυρπολυθούν αυτοί που τους εκλέγουν

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16

Migrant Crisis: The Footage the Media Refuses to Broadcast

Αντε να ξυπνάνε και μερικά ζωάκια εδώ μέσα

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
να αλλαξει ο τιτλος αμμεσα μεταναστευση ειναι και θα ειναι το μεγαλυτερο προβλημα αυτου του αιωννα
το καλο ειναι οτι θα την πληρωσουν αυτοι που πραγματικα φταινε οι δυτικοι δηλαδη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom