Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 693 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.524

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Με τον τύπο που εχει δηλωσει οτι ντρεπεται που ειναι Ελληνας συζητας?
δηλωνει και ελληνας; :tooth:
ποιος τον ελληνοποιησε;
μηπως περασε με κανενα κοπαδι τα συνορα, απ' αυτα που ελληνοποιουνται καθε πασχα;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
ποιος τον ελληνοποιησε;
μηπως περασε με κανενα κοπαδι τα συνορα, απ' αυτα που ελληνοποιουνται καθε πασχα;

Αυτο σου διεφυγε?

τον καιρο που ηρθα στην Ελλαδα (1979) ο μονος τροπος για να την κανεις απο την ΕΣΣΔ ηταν να εχεις ξενα διαβατιρια, οι γονεις μου ειχαν ελληνικα ετσι και βρεθηκαμε εδω... δυστιχως ειμαι Ελληνας!

Και μονο γι αυτο το εμετικο ποστ επρεπε να εχει μπαναρισθει.

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Ρε τύπε, αν τους τσάκιζαν στρατιώτες ολοκληρωτικού καθεστώτος, ούτε μέχρι το διπλανό χωριό δεν θα μπορούσαν να πάνε.
Οι τύποι που έρχονται είναι μεσαία τάξη και άνω.
Κάτι άλλο.
Οι γονείς του πατέρα μου ήρθαν απο την Σμύρνη.
Ευγενικά στο λέω, μην τολμήσεις ξανά να συγκρίνεις αφροασιάτες λαθρομετανάστες με ΕΛΛΗΝΕΣ που επαναπατρίσθηκαν γιατί έχασαν την πατρίδα τους απο γαμομουσουλμάνους σαν αυτούς που μας έρχονται

Εμενα οι γονεις του πατερα και της μητερας μου ετυχε να πανε στην ΕΣΣΔ απο τον Ποντο και αυτοι επισης εξαιτιας των Τουρκων χασανε και αυτοι την πατριδα τους( μετα τους περιελαβε ο Σταλιν επιδη αρνιωντουσαν να αλλαξουν τα ελληνικα διαβατιρια τους), ο πατερας μου και εγω ηρθαμε ΜΕΤΑΝΑΣΕΣ εδω, σε μια περιοδο που αν ειχες ρωσικο διαβατιριο ρεν την εκανες απο την χωρα ουτε για πλακα! οποτε και εγω ειμαι ελληνας τεσπα αυτα  ειναι λεπτομεριες!
θελω να πω οτι δεν κανω συγκριση μεταξη προσφυγων και μεταναστων!
Ευγενικα παντα... αλλιως τι??? θα μου κλασεις μια ηλεκρονικη μαντρα??

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Υποτιθεται οτι οι σύριοι εχουν πολεμο και ειναι προσφυγες (ασχετο αν διαφωνω).
Και αναγκαζονται να ερθουν.
Οι μαροκινοι τι ακριβως προβλημα εχουν και ερχονται στην Ελλαδα?
Και γιατι να ερθουν? Γιατι δεν μενουν στην χωρα τους? Γιατι πρεπει να τους δεχθουμε?

Οι Μαροκινοί παίρνουν το αεροπλάνο και σκάνε μύτη με Turkish (μονοκούκι) στην Κων/λη, μιας και ως μουσουλμάνοι δεν χρειάζονται visa για την Τουρκία.

Από εκεί τα "τουριστικά" γραφεία των αγαπημένων γειτόνων μας, αναλαμβάνουν να διεκπεραιώσουν το ταξίδι στην "Ευρώπη" με λεωφορεία στα σύνορά μας, και κατόπιν αναλόγως...

Αυτά τα πράγματα, ο σκατιάρης ο Αβραμό, ο ανέκαθεν αναποτελεσματικός όπου κι αν πήγε, λογικά τα εχει ακούσει.

Και επαναλαμβάνω, ότι αν ήταν στην θέση μας το Ισραήλ, θα είχε αποσαρθρώσει μετά από επιχειρήσεις το δίκτυο δουλεμπόρων, ακριβώς όπως σκέφτονταν το ΝΑΤΟ να κάνει με την Λιβύη.

Στο κάτω κάτω, αν δεν μπορούν οι άνθρωποι εκεί στα μικρασιατικά παραλία, ας αναλάβει κάποιος άλλος φορέας/κράτος/οργανισμός (?) την εκεί διοίκηση για να σταματήσουν οι ροές στην Ευρώπη.

Αυτά.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Εμενα οι γονεις του πατερα και της μητερας μου ετυχε να πανε στην ΕΣΣΔ απο τον Ποντο και αυτοι επισης εξαιτιας των Τουρκων χασανε και αυτοι την πατριδα τους( μετα τους περιελαβε ο Σταλιν επιδη αρνιωντουσαν να αλλαξουν τα ελληνικα διαβατιρια τους), ο πατερας μου και εγω ηρθαμε ΜΕΤΑΝΑΣΕΣ εδω, σε μια περιοδο που αν ειχες ρωσικο διαβατιριο ρεν την εκανες απο την χωρα ουτε για πλακα! οποτε και εγω ειμαι ελληνας τεσπα αυτα  ειναι λεπτομεριες!
Το "δυστυχως ειμαι Ελληνας" το ξεχασες βλεπω.
Οι γονεις σου τραβηξαν τα πανδεινα δηλαδη απο τον Σταλιν επειδη ηθελαν να κρατησουν την ελληνικη τους συνειδηση, για να ερθεις εσυ να λες μετα απο χρονια, οτι "δυστυχως εισαι Ελληνας".

Σηκω φυγε απο δω ρε.

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Το "δυστυχως ειμαι Ελληνας" το ξεχασες βλεπω.
Οι γονεις σου τραβηξαν τα πανδεινα δηλαδη απο τον Σταλιν επειδη ηθελαν να κρατησουν την ελληνικη τους συνειδηση, για να ερθεις εσυ να λες μετα απο χρονια, οτι "δυστυχως εισαι Ελληνας".

Σηκω φυγε απο δω ρε.
Οχι κυρια δεν το ξεχασα!!  παντος με τιμαει που κρεμεσε απο τα χειλια μου καραδοκεις μορυ κυρια, τη μικρουλα που εισαι!!! Εσει και ο κοντοψωλιας!! :2funny: :2funny:

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
τελεικα μου ειναι ολα ξεκαθαρα!! δεν ειμαι Ανθελληνας, Ανθεμαλακας χαχαχαχχααχαχα!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

ρε λαμόγιο οι έλληνες του πόντου που πήγανε στην Σοβιετική Ενωση δεν είχαν ελληνικά διαβατήρια...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
χαχαχα εσκασε και η πουφιανα!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
να ξερει και με ποιον μιλαει ο τυπος.
Κατι τετοιοι με το πρωτο μπραφ εχουν τα διαβατηρια στη μασχαλη και πανε για αλλες πολιτειες.

Ανθρωπος χωρις ιδανικα ειναι για παντα χαμενο κορμι και κυνηγημενος.
Ο διεθνιστης χωριζεται σε 2 κατηγοριες, αυτος που εχει λεφτα και αυτος που δεν εχει.
Αν εισαι στην κατηγορια με τα λεφτα, αγοραζεις τον τροπο διοχετευσης σε καλυτερες συνθηκες ζωης.
Αν εισαι στην κατηγορια του ταλαιπωρου, ναι μεν δεν συνεισφερεις σε οποια κοινωνια βρισκεσαι(εισαι παντα με το ενα ποδι εκτος) και απο την αλλη, οπως ανεφερα νωριτερα, εισαι κυνηγημενος και μαλιστα με τον κακο τροπο... βαρκες,ποδαροδρομος,λαθραιος,κ.ο.κ..

επισης, μαθε τι ειναι ρουφιανος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Οχι κυρια δεν το ξεχασα!!  παντος με τιμαει που κρεμεσε απο τα χειλια μου καραδοκεις μορυ κυρια, τη μικρουλα που εισαι!!! Εσει και ο κοντοψωλιας!! :2funny: :2funny:
Να εισαι σιγουρος οτι όποτε ποσταρεις και ειμαι παρων, θα παραθετω το "δυστυχως ειμαι ελληνας" που εγραψες.
Μεχρι να σηκωθεις να φυγεις απο δω μεσα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Δώσαμε (κάκιστα!) στον Ρωσοπόντιο Ελληνική υπηκοότητα και ιδού το ευχαριστώ.
Σκέψου να πάρουν οι Πάκηδες που είναι και μουσλίμια!
Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθεντος.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Να εισαι σιγουρος οτι όποτε ποσταρεις και ειμαι παρων, θα παραθετω το "δυστυχως ειμαι ελληνας" που εγραψες.
"δυστιχως" γραφε το σωστα, γιατι μπορει να σημαινει κατι που δεν ξερεις.

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
ποιος τον ελληνοποιησε;
Παντος οχι απο αυτα τα κοπαδια που τελληνοπιουν, αρσυβαριστες καλαθοσφεριστες και λοιπους αθλητεσ για να σε κανουν υπεριφανο ως Ελλην
τελεικα ουτε καν κοντοψωλιας ... καθολουψωλιας...κακιασμενη ρουφιανα! :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
ρε λαμόγιο οι έλληνες του πόντου που πήγανε στην Σοβιετική Ενωση δεν είχαν ελληνικά διαβατήρια...

Θα πλήρωσε ο μαφιόζος κανέναν αληταρά στο εκεί Ελληνικό Προξενείο και του δώσανε χαρτιά ομογενούς του λεχρίτη.
Εν τω μεταξύ το ζώον έχει 36 χρόνια στην Ελλάδα κι ούτε Ελληνικά δεν έχει μάθει ακόμα!

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Δεν είναι όλοι "εύθικτοι" όπως ο Τρόλλεμορτ τύπε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom