Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 698 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.532

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Εσύ πρέπει να είσαι ειδήμων του Ευρωπαϊκού δικαίου τύπε! :)

Τί σχέση έχει βρε το Δουβλίνο ΙΙ με τις επαναπροωθήσεις στην χώρα τους; Το Δουβλίνο ΙΙ λέει απλά πως αν μπουν πρώτα στην Ελλάδα και βρεθούν στην Ολλανδία π.χ. στους στέλνουν εδώ πακέτο να τους κάνεις ότι θέλεις εσύ...

ο μαστεράκος είναι ειδήμων της πεοπαιξίας και μάστερ της πεολειχίας...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Εσύ πρέπει να είσαι ειδήμων του Ευρωπαϊκού δικαίου τύπε! :)

Τί σχέση έχει βρε το Δουβλίνο ΙΙ με τις επαναπροωθήσεις στην χώρα τους; Το Δουβλίνο ΙΙ λέει απλά πως αν μπουν πρώτα στην Ελλάδα και βρεθούν στην Ολλανδία π.χ. στους στέλνουν εδώ πακέτο να τους κάνεις ότι θέλεις εσύ...
Να τους κανεις οτι θες εσυ;Και να τους στειλεις πισω;Α ρε ειδημονες.Σε περιπτωση που δεν το γνωριζεις,ειμαστε υποχρεωμενοι να δεχομαστε ολους τους λαθρομεταναστες και προσφυγες που διωχνουν οι αλλες χωρες της ευρωπης χωρις να εχουμε εμεις το δικαιωμα να τους στειλουμε πισω στην χωρα τους,αν δεν το δελουν αυτοι.Αντιθετα οφειλουμε να τους παρεχουμε τροφη,νερο,και υπνο.Αυτα υπεγραψαν οι κυριοι Σημιτης και Παπανδρεου.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
Να τους κανεις οτι θες εσυ;Και να τους στειλεις πισω;Α ρε ειδημονες.Σε περιπτωση που δεν το γνωριζεις,ειμαστε υποχρεωμενοι να δεχομαστε ολους τους λαθρομεταναστες και προσφυγες που διωχνουν οι αλλες χωρες της ευρωπης χωρις να εχουμε εμεις το δικαιωμα να τους στειλουμε πισω στην χωρα τους,αν δεν το δελουν αυτοι.Αντιθετα οφειλουμε να τους παρεχουμε τροφη,νερο,και υπνο.Αυτα υπεγραψαν οι κυριοι Σημιτης και Παπανδρεου.

Για δώσε λινκ που τα λέει αυτά η συνθήκη του Δουβλίνου;

Επίσης να μας πεις μήπως λέει καμιά συνθήκη γενικά ότι είσαι υποχρεωμένος να τους έχεις στον Βοτανικό κι όχι στην Γυάρο επί μήνες, οπότε θα βλέπαμε για πότε θα παρακαλούσαν οι ίδιοι να τους επαναπατρίσουμε...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
Κι ακόμα κάτι! Ποια διεθνής συνθήκη λέει πως ο κάθε παπάρας έχει το δικαίωμα να παραβιάζει τους νόμους μας που λένε ότι η παράνομη είσοδος στη χώρα μας είναι πράξη που επισύρει ποινές;
Τιμωρήθηκε κανένας για να στανιάρουν οι υπόλοιποι;

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Κι ακόμα κάτι! Ποια διεθνής συνθήκη λέει πως ο κάθε παπάρας έχει το δικαίωμα να παραβιάζει τους νόμους μας που λένε ότι η παράνομη είσοδος στη χώρα μας είναι πράξη που επισύρει ποινές;
Τιμωρήθηκε κανένας για να στανιάρουν οι υπόλοιποι;

Πες μου ΜΙΑ (1) διεθνή συνθήκη που ξέρεις και σου λείπει αυτή που ζητάς.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
Πες μου ΜΙΑ (1) διεθνή συνθήκη που ξέρεις και σου λείπει αυτή που ζητάς.

Μπορείς κι εσύ να μου απαντήσεις σ' αυτό που ρώτησα, να με διαφωτίσεις ρε παιδί μου ως ειδήμων! :)

Για την συνθήκη που λέει πως κάποιοι δικαιούνται να παραβιάζουν τους νόμους της χώρας μας λέω. Οι άλλες δεν με ενδιαφέρουν...

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Μπορείς κι εσύ να μου απαντήσεις σ' αυτό που ρώτησα, να με διαφωτίσεις ρε παιδί μου ως ειδήμων! :)

Για την συνθήκη που λέει πως κάποιοι δικαιούνται να παραβιάζουν τους νόμους της χώρας μας λέω. Οι άλλες δεν με ενδιαφέρουν...

Διάβασε το άρθρο που ανέβασα και θα δεις τι ισχύει, μην βαριέσαι να διαβάσεις. Τούμπανα μας τα έχετε κάνει με τις ανακρίβειες και την προπαγάνδα, διάβασε να σου λυθούν οι απορίες. 

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Για δώσε λινκ που τα λέει αυτά η συνθήκη του Δουβλίνου;

Επίσης να μας πεις μήπως λέει καμιά συνθήκη γενικά ότι είσαι υποχρεωμένος να τους έχεις στον Βοτανικό κι όχι στην Γυάρο επί μήνες, οπότε θα βλέπαμε για πότε θα παρακαλούσαν οι ίδιοι να τους επαναπατρίσουμε...
Πολυ απλα παραβιαζεις το αρθρο 3 της Συμβασης Ανθρωπινων Δικαιωματων αν τους στειλεις στην Γυαρο.Σιγουρα εχεις σπουδασει;
Ψαξε τι εγινε το 2011 για ΕΝΑΝ μονο λαθρομεταναστη,και πως καταδικαστηκαμε σαν χωρα απο το Ευρωπαικο Δικαστηριο Ανθρωπινων Δικαιωματων.
Ευρωπη δεν ηθελες;Μοκο λοιπον.Φατους στην μαπα και μην διαμαρτυρεστε.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
Πολυ απλα παραβιαζεις το αρθρο 3 της Συμβασης Ανθρωπινων Δικαιωματων αν τους στειλεις στην Γυαρο.Σιγουρα εχεις σπουδασει;
Ψαξε τι εγινε το 2011 για ΕΝΑΝ μονο λαθρομεταναστη,και πως καταδικαστηκαμε σαν χωρα απο το Ευρωπαικο Δικαστηριο Ανθρωπινων Δικαιωματων.
Ευρωπη δεν ηθελες;Μοκο λοιπον.Φατους στην μαπα και μην διαμαρτυρεστε.

Γιατί ρε φίλε, τί έχει η Γυάρος και παραβιάζει το άρθρο 3; Ποιο δικαστήριο το αποφάσισε αυτό;
30 μίλια από την Μύκονο είναι η Γυάρος, δεν είναι Γκουλάγκ στη Σιβηρία ούτε και θα τους βάζουμε να σπάνε πέτρες. "Στρατόπεδο φιλοξενίας" θα είναι, θα έχουν και φαγητό και νερό και ρεύμα κι απ' όλα!
Στην Γυάρο μπορούμε να τους "φιλοξενήσουμε", εκεί θα τους πάμε λοιπόν.
Μπας και θέλουνε να τους στείλουμε στον Αστέρα της Βουλιαγμένης; :)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Γιατί ρε φίλε, τί έχει η Γυάρος και παραβιάζει το άρθρο 3; Ποιο δικαστήριο το αποφάσισε αυτό;
30 μίλια από την Μύκονο είναι η Γυάρος, δεν είναι Γκουλάγκ στη Σιβηρία ούτε και θα τους βάζουμε να σπάνε πέτρες. "Στρατόπεδο φιλοξενίας" θα είναι, θα έχουν και φαγητό και νερό και ρεύμα κι απ' όλα!
Οτι θελουμε ακουμε.Αφου δε σου ειπανε οτι την Ιταλια λογω Λαμπεντουσας πεταξανε αεροπλανα και τη βομβαρδισανε,παλι καλα.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206

Το διάβασα λοιπόν τύπε για να σου κάνω το χατήρι. Ε, δεν το λες και αντικειμενικό το "άρθρο", μάλλον για πραπαγανδιστικό.
Φαντάζομαι βέβαια πως εσύ θα ενθουσιάστηκες. :)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Καλα αφου το λες εσυ,ειμαι σιγουρος.Εκει θα τους πανε 100%

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.173
Πόντοι
1.706
Ακριβώς τύπε! Όπως το έλεγε ο Αυστραλός στρατιωτικός στο επίσημο σποτάκι της Αυστραλιανής κυβέρνησης. "Αν μπείτε παράνομα στην χώρα μας δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μείνετε εδώ νόμιμα ότι και να είσαστε, άντρες, γυναίκες, νέοι, γέροι, παιδιά, μορφωμένοι ή αμόρφωτοι. Πίσω θα σας στείλουμε!"

Αλλά τί να ξέρουν οι Αυστραλοί από μεταναστευτική πολιτική; Η κυρά Τασία τα ξέρει πιο καλά κι μάστερ. :)
Ξεχνάς ότι η Αυστραλία είναι ένα νησί μέσα στον ωκεανό.
Με τέτοια γεωγραφική θέση κι εγώ ξέρω να κάνω μεταναστευτική πολιτική.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Το διάβασα λοιπόν τύπε για να σου κάνω το χατήρι. Ε, δεν το λες και αντικειμενικό το "άρθρο", μάλλον για πραπαγανδιστικό.
Φαντάζομαι βέβαια πως εσύ θα ενθουσιάστηκες. :)

Μου αρκεί που το διάβασες κι έχεις τις σωστές πληροφορίες. Τώρα το πως θα τις διαχειριστείς και αν θα συνεχίσεις τα δικά σου, ειλικρινά δεν μ' ενδιαφέρει.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Οι μουσουλμάνοι είναι γαμάτοι μόνο όταν πυροβολούν άοπλους όπως στα γραφεία της charlie ebdo ή στο να βάζουν βόμβες σε λεωφορεία όπως στο Λονδίνο.
Για κανονική μάχη αφήνουν τους άλλους οι άθλιοι

Καλά, τώρα μην το λες αυτό.

Μιλούσα κάποτε με πρώην πράκτορες της Μοσάντ και πρώην αξιωματικούς του Ισραηλινού στρατού.

Και εγώ τους είπα αυτό και μου είπαν ότι μιά χαρά πολεμάνε.

Δες και τι έγινε στον Λίβανο το 2006 είπαν.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Βρε βλακα το Δουβλινο 2 ειναι που μας εχει κανει το παρκινγκ και την σκουπιδιαρα ολων των προσφυγων και των λαθρομεταναστων.Ποσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις;

Δεν μας λες αφού τα ξέρεις καλά.

Πόσοι ακριβώς μετανάστες έχουν επαναπροωθηθεί στην Ελλάδα από άλλες χώρες που έχουν υπογράψει την συνθήκη του Δουβλίνου;

Ακριβές νούμερο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Δεν μας λες αφού τα ξέρεις καλά.

Πόσοι ακριβώς μετανάστες έχουν επαναπροωθηθεί στην Ελλάδα από άλλες χώρες που έχουν υπογράψει την συνθήκη του Δουβλίνου;

Ακριβές νούμερο.
Τι σημασια εχει αυτο;Λες να τους μετραω;

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
Καλα αφου το λες εσυ,ειμαι σιγουρος.Εκει θα τους πανε 100%

Δεν είπα ότι ΘΑ τους πάμε εκεί, είπε πως αν θέλουμε μπορούμε να τους πάμε εκεί χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα λόγω διεθνών κυρώσεων!

Βέβαια δεν περιμένω να το κάνει η κυρά Τασία ούτε ο Τζίφρας αυτό! Σε κάτι πρέπει να δείξει πιστός στις "αριστερές του ιδέες" κι αφού στα οικονομικά ζητήματα στήθηκε στα 4 (που λέει κι ο Πάνος) στον Σόιμπλε κάνει εκπτώσεις στα εθνικά...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Δεν είπα ότι ΘΑ τους πάμε εκεί, είπε πως αν θέλουμε μπορούμε να τους πάμε εκεί χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα λόγω διεθνών κυρώσεων!

Βέβαια δεν περιμένω να το κάνει η κυρά Τασία ούτε ο Τζίφρας αυτό! Σε κάτι πρέπει να δείξει πιστός στις "αριστερές του ιδέες" κι αφού στα οικονομικά ζητήματα στήθηκε στα 4 (που λέει κι ο Πάνος) στον Σόιμπλε κάνει εκπτώσεις στα εθνικά...
Αυτοι τελειωσανε.Θελω να μου πεις ποιος απο τους σημερινους πολιτικους θα το κανει.Η πιστευεις τελος παντων οτι θα το κανει.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Ξεχνάς ότι η Αυστραλία είναι ένα νησί μέσα στον ωκεανό.
Με τέτοια γεωγραφική θέση κι εγώ ξέρω να κάνω μεταναστευτική πολιτική.
Και κει με πλοιο ομως προσπαθουν να εισελθουν οι λαθρομεταναστες μεσω θαλασσης οπως εδω,δε φανταζομαι οτι θα πανε με αεροπλανο.Απο γειτονικες φτωχες ασιατικες χωρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom