ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Αν οι Σκοπιανοί είχαν θαλάσσια σύνορα, θα βύθιζαν τις βάρκες με τους λαθρομετανάστες...
Σε εξέλιξη επιχειρήσεις διάσωσης 2.000-3.000 ανθρώπων νότια της Σικελίας
Νέες επιχειρήσεις διάσωσης βρίσκονται σε εξέλιξη νότια της Σικελίας, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.
Οι επιχειρήσεις επικεντρώνονται στην διάσωση δυο με τριών χιλιάδων ανθρώπων, που είχαν ξεκινήσει το ταξίδι τους από την Λιβύη με τέσσερις μεγάλες βάρκες και δυο φουσκωτές λέμβους.
Οι επιχειρήσεις συντονίζονται από την ιταλική ακτοφυλακή, με την συμμετοχή ναυτικών δυνάμεων και άλλων ευρωπαϊκών χωρών.
ีθελετε να βυθισετε τις βαρκες με τους μεταναστες και να πνιξετε χιλιαδες ανθρωπους σκατοψυχοι ρατσιστες
οταν ακουτε στις ειδησεις οτι νοτια της ιταλιας πνιγηκαν 2-3 χιλιαδες μεταναστες
ηδονιζεστε τομαρια νεοναζι
πανω στην ωρα να με επιβεβαιωσειςΣτα αρχίδια μας, χαχαχαχαχαχαχαχαχα
απο το 2011 με απειλειτε οτι θα με σπασετε στο ξυλο νεοναζιδες, και εδω και σε αλλα φορουμΗδονιζόμαστε ακόμα πιο πολύ οταν μαθαίνουμε πως φάγανε φάπες και άλλα πράματα κάτι ανεγκέφαλοι σκατοηλίθιοι σαν εσένα που ειναι εναντίον των Ελλήωνν και υπερ των ξένων. Βρωμιάρη
πανω στην ωρα να με επιβεβαιωσεις
και λιγα λεω για την σκατοψυχια σας
μισανθρωποι νεοναζιδες
τυπε, κυκλοφορει και φημη οτι οι νεοναζι της ελλαδας κλειδωνουν και τα σπιτια τους το βραδυ οταν κοιμουνται...ีθελετε να βυθισετε τις βαρκες με τους μεταναστες και να πνιξετε χιλιαδες ανθρωπους σκατοψυχοι ρατσιστες
οταν ακουτε στις ειδησεις οτι νοτια της ιταλιας πνιγηκαν 2-3 χιλιαδες μεταναστες
Εγώ θα πρότεινα κέντρα φιλοξενείας μόνο στα σύνορα και να παραμείνουν εκεί χωρίς να μπορούν να σουλατσάρουν στην υπόλοιπη ενδοχώρα. Ούτε χαρτιά ούτε δουλειά ούτε τίποτα. Μόνο περιορισμός στα κέντρα φιλοξενείας εώς ότου δει η Ευρωπη τι θα κάνουμε. Δηλαδή θα είναι σε ένα καθεστώς κράτησής ως παράνομοι αφού παράνομα μπούκαραν ώστε να αντιληφθούν ότι δεν θα έρχονται στην Ελλάδα και θα ανοίγουν παράνομα μαγαζιά, θα δουλεύουν μαύρα και θα στέλνουν έξω ότι φράγκα βγάζουν.
Δηλαδή να καταλάβουν ότι εφόσον μπούκαραν παράνομα δεν θα έχουν ούτε δικαίωμα εργασίας, να νοικιάσουν σπίτι, να στείλουν λεφτά, να έχουν λογαριασμό σε τράπεζα, να μείνουν και να κάνουν ότι θέλουν.
Τότε εάν υπήρχε αυτό το αδιέξοδο δεν θα έρχονταν πιστεύω.
Και σιγά σιγά θα επαναπροωθούνταν πίσω, εάν ήθελαν σε συγγενείς χώρες κοντά στη δική τους εάν έχουν πόλεμο.
Κάποιος διπλωματικός τρόπος θα βρεθεί εάν υπάρχει βούληση.
Στη τελική προτιμότερο είναι να "λαδώσει" η Ευρώπη το Πακιστάν π.χ. με γερα κονδύλια ώστε να δεχθεί ένα μεγάλο κύμα από ΛΑΘΡΟμετανάστες παρά να έρχονται εδώ.
τους αναρχικους φιλε μην τους βριζεις.χαχαχαχαχα.
Σκατά και θάνατος σε: λαθροδιακινητές, τουρκικές αρχές, εγχώριους αναρχικούς υποστηρικτές των ξένων, οικονομικά και άλλα συμφέροντα, μμε, σακτά φατά!και σε όποιον μου πάει κόντρα γαμω το μπελά σαααααααααααααααας
καριοληδες. Οι ξένοι θα φύγουν ολοι με τις κλωτσιές απο εδω, με πολυ ξυλο και βία γενικώς.μαζι και οι αναρχοαριστεροί φίλοι τους που απλά θέλουν να αφανιστεί ο Ελληνισμός
τους αναρχικους φιλε μην τους βριζεις.
Εγω κυκλοφορουσα παλιοτερα αρκετα στην καταληψη Ευαγγελισμου(ηρακλειο) και με αυτα που ειδα τους εβγαλα το καπελο.
Ειχανε ερθει καποια περιοδο(καλοκαιρι) 2 κοριτσακια απο την αθηνα 16-17 χρονων και μεινανε κανενα διβδομαδο στην καταληψη/κοινοβιο και πηδαγε τη μια ενας 50χρονος αυστραλος βρωμυλος, ο οποιος ειχε εκτισει φυλακη στην αυστραλια και στην ελλαδα εκανε μπιζνες ειτε με μια κιθαρα στο πεζοδρομιο, ειτε εζμπρωχνε σοκολατα.
Γι' αυτο σου λεω, λιγα μετους αναρχικους, τους πηδανε τις αδερφες και τις κορες κατι ζακια ολκης σε κοινοβιες στανες αφου τις εχουνε χορτασει με κουμπια και τζονι.
ีθελετε να βυθισετε τις βαρκες με τους μεταναστες και να πνιξετε χιλιαδες ανθρωπους σκατοψυχοι ρατσιστες
Εγω, 3 χρονια πριν, ειχα κανει 2 μερες να κοιμηθω, μου ειχε γαμησει την ψυχολογια αυτο το πραγμα.Μέχρι τώρα ηταν πολύ σκατά η μέρα μου. Μου την εφτιαξες
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
να σαι καλά!
Και οι Βούλγαροι βάζουν στρατό στα σύνορά τους...
τύπε ετσι οπως πάνε τα πραγματα πολυ πριν τα 20 χρόνια θα τον θυμηθουν όλοι τον ΑΒΒ,ηδη οι ανεγκεφαλοι οι Σουηδοι δινουν πρωτιές σε ακροδεξιούςο νορβηγος που καθαρισε 100 (όχι ότι το επικροτω) πηγαίνοντας στη φυλακη χαμογελώντας ειπε σε 20 χρονια θα δικαιωθώ
Μηπως ο τυπος ειχε IQ τετοιο και εβλεπε κατι που δεν βλέπουμε εμεις?
τομαρι νεοναζι και εσυ και οπαδος του δολοφονου του ψυχοπαθη του μπρειβικο νορβηγος που καθαρισε 100 (όχι ότι το επικροτω) πηγαίνοντας στη φυλακη χαμογελώντας ειπε σε 20 χρονια θα δικαιωθώ
Μηπως ο τυπος ειχε IQ τετοιο και εβλεπε κατι που δεν βλέπουμε εμεις?
τομαρι νεοναζι και εσυ και οπαδος του δολοφονου του ψυχοπαθη του μπρειβικ
ολοι εσεις που ψηφιζετε τους νεοναζι και μυξοκλαιτε "δεν ειμαι χρυσαυγιτης"
αλλα προπαγανδιζετε υπερ τους απ το πρωι ως το βραδυ σε ολο το ιντερνετ
εισαστε κοτες λυρατες
δεν ειναι τυχαιο οτι ο μπρειβικ ειχε γραψει στους λογαριασμους του στο ιντερνετ
οτι σας εχει σαν κομμα προτυπο