Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 693 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.524

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Αν οι Σκοπιανοί είχαν θαλάσσια σύνορα, θα βύθιζαν τις βάρκες με τους λαθρομετανάστες...

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Σε εξέλιξη επιχειρήσεις διάσωσης 2.000-3.000 ανθρώπων νότια της Σικελίας

Νέες επιχειρήσεις διάσωσης βρίσκονται σε εξέλιξη νότια της Σικελίας, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Οι επιχειρήσεις επικεντρώνονται στην διάσωση δυο με τριών χιλιάδων ανθρώπων, που είχαν ξεκινήσει το ταξίδι τους από την Λιβύη με τέσσερις μεγάλες βάρκες και δυο φουσκωτές λέμβους.

Οι επιχειρήσεις συντονίζονται από την ιταλική ακτοφυλακή, με την συμμετοχή ναυτικών δυνάμεων και άλλων ευρωπαϊκών χωρών.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ีθελετε να βυθισετε τις βαρκες με τους μεταναστες και να πνιξετε χιλιαδες ανθρωπους σκατοψυχοι ρατσιστες  :uglystupid:
οταν ακουτε στις ειδησεις οτι νοτια της ιταλιας πνιγηκαν 2-3 χιλιαδες μεταναστες
ηδονιζεστε τομαρια νεοναζι

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Σε εξέλιξη επιχειρήσεις διάσωσης 2.000-3.000 ανθρώπων νότια της Σικελίας

Νέες επιχειρήσεις διάσωσης βρίσκονται σε εξέλιξη νότια της Σικελίας, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Οι επιχειρήσεις επικεντρώνονται στην διάσωση δυο με τριών χιλιάδων ανθρώπων, που είχαν ξεκινήσει το ταξίδι τους από την Λιβύη με τέσσερις μεγάλες βάρκες και δυο φουσκωτές λέμβους.

Οι επιχειρήσεις συντονίζονται από την ιταλική ακτοφυλακή, με την συμμετοχή ναυτικών δυνάμεων και άλλων ευρωπαϊκών χωρών.

Στα αρχίδια μας, χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ีθελετε να βυθισετε τις βαρκες με τους μεταναστες και να πνιξετε χιλιαδες ανθρωπους σκατοψυχοι ρατσιστες  :uglystupid:
οταν ακουτε στις ειδησεις οτι νοτια της ιταλιας πνιγηκαν 2-3 χιλιαδες μεταναστες

Ηδονιζόμαστε ακόμα πιο πολύ οταν μαθαίνουμε πως φάγανε φάπες και άλλα πράματα κάτι ανεγκέφαλοι σκατοηλίθιοι σαν εσένα που ειναι εναντίον των Ελλήωνν και υπερ των ξένων. Βρωμιάρη

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Ηδονιζόμαστε ακόμα πιο πολύ οταν μαθαίνουμε πως φάγανε φάπες και άλλα πράματα κάτι ανεγκέφαλοι σκατοηλίθιοι σαν εσένα που ειναι εναντίον των Ελλήωνν και υπερ των ξένων. Βρωμιάρη
απο το 2011 με απειλειτε οτι θα με σπασετε στο ξυλο  νεοναζιδες,  και εδω και σε αλλα φορουμ
μονο η φυλακη σας ταιριαζει τραμπουκοι

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
πανω στην ωρα να με επιβεβαιωσεις
και λιγα λεω για την σκατοψυχια σας
μισανθρωποι νεοναζιδες

χαχαχαχαχα.

Σκατά και θάνατος σε: λαθροδιακινητές, τουρκικές αρχές, εγχώριους αναρχικούς υποστηρικτές των ξένων, οικονομικά και άλλα συμφέροντα, μμε, σακτά φατά!και σε όποιον μου πάει κόντρα γαμω το μπελά σαααααααααααααααας

καριοληδες. Οι ξένοι θα φύγουν ολοι με τις κλωτσιές απο εδω, με πολυ ξυλο και βία γενικώς.μαζι και οι αναρχοαριστεροί φίλοι τους που απλά θέλουν να αφανιστεί ο Ελληνισμός

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ีθελετε να βυθισετε τις βαρκες με τους μεταναστες και να πνιξετε χιλιαδες ανθρωπους σκατοψυχοι ρατσιστες  :uglystupid:
τυπε, κυκλοφορει και φημη οτι οι νεοναζι της ελλαδας κλειδωνουν και τα σπιτια τους το βραδυ οταν κοιμουνται...
ντιπ για ντιπ ξενοφοβικοι.

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ θα πρότεινα κέντρα φιλοξενείας μόνο στα σύνορα και να παραμείνουν εκεί χωρίς να μπορούν να σουλατσάρουν στην υπόλοιπη ενδοχώρα. Ούτε χαρτιά ούτε δουλειά ούτε τίποτα. Μόνο περιορισμός στα κέντρα φιλοξενείας εώς ότου δει η Ευρωπη τι θα κάνουμε. Δηλαδή θα είναι σε ένα καθεστώς κράτησής ως παράνομοι αφού παράνομα μπούκαραν ώστε να αντιληφθούν ότι δεν θα έρχονται στην Ελλάδα και θα ανοίγουν παράνομα μαγαζιά, θα δουλεύουν μαύρα και θα στέλνουν έξω ότι φράγκα βγάζουν.
Δηλαδή να καταλάβουν ότι εφόσον μπούκαραν παράνομα δεν θα έχουν ούτε δικαίωμα εργασίας, να νοικιάσουν σπίτι, να στείλουν λεφτά, να έχουν λογαριασμό σε τράπεζα, να μείνουν και να κάνουν ότι θέλουν.
Τότε εάν υπήρχε αυτό το αδιέξοδο δεν θα έρχονταν πιστεύω.
Και σιγά σιγά θα επαναπροωθούνταν πίσω, εάν ήθελαν σε συγγενείς χώρες κοντά στη δική τους εάν έχουν πόλεμο.
Κάποιος διπλωματικός τρόπος θα βρεθεί εάν υπάρχει βούληση.
Στη τελική προτιμότερο είναι να "λαδώσει" η Ευρώπη το Πακιστάν π.χ. με γερα κονδύλια ώστε να δεχθεί ένα μεγάλο κύμα από ΛΑΘΡΟμετανάστες παρά να έρχονται εδώ.

H Eυρώπη ήδη διαθέτει κονδύλια σε χώρες όπως το Πακιστάν, αλλά αυτοί επιλέγουν να αναπτύξουν πυρηνικά όπλα.
Οτι σαβούρα τους περισεύει την στέλνουν εδώ.
Δεν χρειάζεται να εφεύρουμε λύσεις για τους Ταλιμπάν.
Προβλέπεται από το Δικαιο της χώρας σύληψη και απέλαση όσων έχουν μπει παράνομα στην χώρα.
Το πρόβλημα είναι ότι ΔΕΝ εφαρμόζεται η υφιστάμενη νομοθεσία.
Τώρα που οι βόρειοι γείτονες σφράγισαν τα σύνορα τους με την ελλάδα και θα γεμίσει επάνω λάθρο βλέπω πολιτικές εκπλήξεις...  

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
χαχαχαχαχα.

Σκατά και θάνατος σε: λαθροδιακινητές, τουρκικές αρχές, εγχώριους αναρχικούς υποστηρικτές των ξένων, οικονομικά και άλλα συμφέροντα, μμε, σακτά φατά!και σε όποιον μου πάει κόντρα γαμω το μπελά σαααααααααααααααας

καριοληδες. Οι ξένοι θα φύγουν ολοι με τις κλωτσιές απο εδω, με πολυ ξυλο και βία γενικώς.μαζι και οι αναρχοαριστεροί φίλοι τους που απλά θέλουν να αφανιστεί ο Ελληνισμός
τους αναρχικους φιλε μην τους βριζεις.
Εγω κυκλοφορουσα παλιοτερα αρκετα στην καταληψη Ευαγγελισμου(ηρακλειο) και με αυτα που ειδα τους εβγαλα το καπελο.
Ειχανε ερθει καποια περιοδο(καλοκαιρι) 2 κοριτσακια απο την αθηνα 16-17 χρονων και μεινανε κανενα διβδομαδο στην καταληψη/κοινοβιο και πηδαγε τη μια ενας 50χρονος αυστραλος βρωμυλος, ο οποιος ειχε εκτισει φυλακη στην αυστραλια και στην ελλαδα εκανε μπιζνες ειτε με μια κιθαρα στο πεζοδρομιο, ειτε εζμπρωχνε σοκολατα.
Γι' αυτο σου λεω, λιγα μετους αναρχικους, τους πηδανε τις αδερφες και τις κορες κατι ζακια ολκης σε κοινοβιες στανες αφου τις εχουνε χορτασει με κουμπια και τζονι.

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
τους αναρχικους φιλε μην τους βριζεις.
Εγω κυκλοφορουσα παλιοτερα αρκετα στην καταληψη Ευαγγελισμου(ηρακλειο) και με αυτα που ειδα τους εβγαλα το καπελο.
Ειχανε ερθει καποια περιοδο(καλοκαιρι) 2 κοριτσακια απο την αθηνα 16-17 χρονων και μεινανε κανενα διβδομαδο στην καταληψη/κοινοβιο και πηδαγε τη μια ενας 50χρονος αυστραλος βρωμυλος, ο οποιος ειχε εκτισει φυλακη στην αυστραλια και στην ελλαδα εκανε μπιζνες ειτε με μια κιθαρα στο πεζοδρομιο, ειτε εζμπρωχνε σοκολατα.
Γι' αυτο σου λεω, λιγα μετους αναρχικους, τους πηδανε τις αδερφες και τις κορες κατι ζακια ολκης σε κοινοβιες στανες αφου τις εχουνε χορτασει με κουμπια και τζονι.

Μέχρι τώρα ηταν πολύ σκατά η μέρα μου. Μου την εφτιαξες

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

να σαι καλά!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206

Εγώ τύπε ηδονίζομαι να διαβάζω τα κείμενά σου τα οποία επιβεβαιώνουν την μικρόνοια των οπαδών του Τσύριζα. :)
Συνέχισε να μας διασκεδάζεις...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Μέχρι τώρα ηταν πολύ σκατά η μέρα μου. Μου την εφτιαξες

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

να σαι καλά!
Εγω, 3 χρονια πριν, ειχα κανει 2 μερες να κοιμηθω, μου ειχε γαμησει την ψυχολογια αυτο το πραγμα.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.110
Πόντοι
6.515

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.110
Πόντοι
6.515
το σχεδιο είναι των αμερικανων. Να μεταφερουν τους ισλαμικούς πολεμους στη ευρωπη. Δεν είναι τυχαιο ότι αυτοι οι τυποι σκοτωνονται χρονια τωρα.

Εξω από το τμημα της Κω φωναζαν τζιχαντ σε 2 αμοιρους αστυνόμους που προσπαθουσαν να βαλουν σφραγίδες σε εκατοντάδες εγγραφα. Τζιχαντ σημαινει θανατο στου απιστους (αλλοθρησκους)
Οι 2 αστυφυλακες ηταν οι απιστοι  :uglystupid:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.110
Πόντοι
6.515
ο νορβηγος που καθαρισε 100 (όχι ότι το επικροτω) πηγαίνοντας στη φυλακη χαμογελώντας ειπε σε 20 χρονια θα δικαιωθώ  :think:

Μηπως ο τυπος ειχε IQ τετοιο και εβλεπε κατι που δεν βλέπουμε εμεις?

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
ο νορβηγος που καθαρισε 100 (όχι ότι το επικροτω) πηγαίνοντας στη φυλακη χαμογελώντας ειπε σε 20 χρονια θα δικαιωθώ  :think:

τύπε ετσι οπως πάνε τα πραγματα πολυ πριν τα 20 χρόνια θα τον θυμηθουν όλοι τον ΑΒΒ,ηδη οι ανεγκεφαλοι οι Σουηδοι δινουν πρωτιές σε ακροδεξιούς

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

τομαρι νεοναζι και εσυ και οπαδος του δολοφονου του ψυχοπαθη του μπρειβικ  :uglystupid:
ολοι εσεις που ψηφιζετε τους νεοναζι και μυξοκλαιτε "δεν ειμαι χρυσαυγιτης"
αλλα προπαγανδιζετε υπερ τους απ το πρωι ως το βραδυ σε ολο το ιντερνετ
εισαστε κοτες λυρατες
δεν ειναι τυχαιο οτι ο μπρειβικ ειχε γραψει στους λογαριασμους του στο ιντερνετ
οτι σας εχει σαν κομμα προτυπο  :uglystupid:

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
    τομαρι νεοναζι και εσυ και οπαδος του δολοφονου του ψυχοπαθη του μπρειβικ  :uglystupid:
ολοι εσεις που ψηφιζετε τους νεοναζι και μυξοκλαιτε "δεν ειμαι χρυσαυγιτης"
αλλα προπαγανδιζετε υπερ τους απ το πρωι ως το βραδυ σε ολο το ιντερνετ
εισαστε κοτες λυρατες
δεν ειναι τυχαιο οτι ο μπρειβικ ειχε γραψει στους λογαριασμους του στο ιντερνετ
οτι σας εχει σαν κομμα προτυπο  :uglystupid:

Ρε τύπε οι μουσουλμάνοι εχουν σκοτώσει ένα κάρο κόσμο, αλλα προπαγανδίζεις συνεχώς υπέρ των μεταναστευτικών ροών μουσουλμάνων προς την ευρώπη.
Δεν θα πεις τιποτα για τον χθεσινο μουσουλμάνο που πήγε να κάνει μακελειο στο γαλικο τρένο?
Μήπως φοβάσαι μη σε πουν ρατσιστή?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom