Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
389
Πόντοι
36
Νομίζεις. Για πήγαινε δες Γερμανία, Νορβηγία, Σουηδία τι γίνεται θα πάθεις πλάκα.
νορβηγια καμια σχεση οπως ειπα ποιο πανω,μην ξεχνατε δεν ειναι χωρα της ευρωπαικης ενωσης και χει αλλους κανονες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Νομίζεις. Για πήγαινε δες Γερμανία, Νορβηγία, Σουηδία τι γίνεται θα πάθεις πλάκα.
Καποια στιγμη ολοι θα αντιληφθούν, οτι ο μουσουλμανισμος ειναι μια γαγγραινα που σαπιζει καθε ευρωπαικο κρατος που εγκαθισταται.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
νορβηγια καμια σχεση οπως ειπα ποιο πανω,μην ξεχνατε δεν ειναι χωρα της ευρωπαικης ενωσης και χει αλλους κανονες
κατι ελεγες οτι τους στελνουν στα βορεια της χωρας.

Τους απομονωνουν δηλαδη, δεν ειναι κακος σχεδιασμος.

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
389
Πόντοι
36
κατι ελεγες οτι τους στελνουν στα βορεια της χωρας.

Τους απομονωνουν δηλαδη, δεν ειναι κακος σχεδιασμος.
δεν τους απομονωνουν εκει εχουν αναγκη για εργατες εκει τους στελνουν,κιρκενες ,βαρντο ,βαντσο,λαξεβ,

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
δεν τους απομονωνουν εκει εχουν αναγκη για εργατες εκει τους στελνουν,κιρκενες ,βαρντο ,βαντσο,λαξεβ,
Πολυ βολικο...
Κι αν δεν θελουν να πανε εκει?
Πώς τους "υποχρεωνουν"?

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Εγώ θυμάμαι όταν είχα πάει είχα εντυπωσιαστεί τόσο από τη Νορβηγία σαν χώρα/κράτος όσο και από τον αριθμό των σκουρόχρωμων και ήμουν σε μια φάση "καλά αυτοί πότε ανακάλυψαν τη Νορβηγία και εγώ ακόμα κοιμάμαι"?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
το θεμα ειναι το προσωπειο που φαινεται να εχει η καθε χωρα.
Οπως ο γαμπρος του χωριου οδηγει σαν κοτα οταν οδηγει στην υπολοιπη ευρωπη απ' οτι οδηγει στο χωριο του εδω στην ελλαδα,
ετσι γινεται και με αυτον που μπαινει στη χωρα,
εδω απαιτει ενω εξω που ξερει οτι θα φαει ξυλο καθεται σουζα.

Ειναι αποριας αξιο το πως μενει αυτο το συστημα ορθιο και τοσο ενημερο. Πριν μερικες μερες οταν ξεκινησαν να μαζευονται παρα πολλοι στην Κω και σταματησαν οι γρηγορες διαδικασιες εκδοσης χαρτιων(σ.σ.: ξεμεινανε και απο χωρους που ειχανε να τους βαλουνε), τα κυματα μεταναστευσης στραφηκαν σε αλλα νησια οπου ειχε βγει η βρωμα, και οντως ετσι γινονταν, οτι οι συνθηκες ηταν καλυτερες και ειχαν και περισσοτερες ανεσεις.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Καλά τώρα τύπε, η αλήθεια είναι πως δεν είναι κι ο μόνος που σ' έχει για μαλάκα! Οι πιο πολλοί στο λένε.
Οπότε δύο τινά ενδέχεται να συμβαίνουν. Ή να είσαι όντως μαλάκας ή να είμαστε εμείς οι υπόλοιποι.
Ακόμα και το δεύτερο να ισχύει (που η στατιστική λέει πως δεν πολυείναι πιθανόν), τί θέλεις εσύ προοδευτικός κι έξυπνος άνθρωπος σ' ένα σάιτ με γουρούνια ρατσιστές; :)

Τιμή μου να με λέτε μαλάκα οι σκατιάρηδες, σκατόψυχοι φασίστες!
Και χαίρομαι ακόμα περισσότερο που σκούζετε εδώ μέσα αλλά στο τέλος (και στην πραγματικότητα) περνάει το δικό μου.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τιμή μου να με λέτε μαλάκα οι σκατιάρηδες, σκατόψυχοι φασίστες!
Και χαίρομαι ακόμα περισσότερο που σκούζετε εδώ μέσα αλλά στο τέλος (και στην πραγματικότητα) περνάει το δικό μου.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Παψε ρε γκρινιαρη, μη βριζεις. Εγω σε συμπαθω.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
το θεμα ειναι το προσωπειο που φαινεται να εχει η καθε χωρα.
Οπως ο γαμπρος του χωριου οδηγει σαν κοτα οταν οδηγει στην υπολοιπη ευρωπη απ' οτι οδηγει στο χωριο του εδω στην ελλαδα,
ετσι γινεται και με αυτον που μπαινει στη χωρα,
εδω απαιτει ενω εξω που ξερει οτι θα φαει ξυλο καθεται σουζα.

Ειναι αποριας αξιο το πως μενει αυτο το συστημα ορθιο και τοσο ενημερο. Πριν μερικες μερες οταν ξεκινησαν να μαζευονται παρα πολλοι στην Κω και σταματησαν οι γρηγορες διαδικασιες εκδοσης χαρτιων(σ.σ.: ξεμεινανε και απο χωρους που ειχανε να τους βαλουνε), τα κυματα μεταναστευσης στραφηκαν σε αλλα νησια οπου ειχε βγει η βρωμα, και οντως ετσι γινονταν, οτι οι συνθηκες ηταν καλυτερες και ειχαν και περισσοτερες ανεσεις.
Θυμίζει λίγο και τη φάση με τους μπαχαλάκηδες που κλαίγονται για την ελληνική αστυνομία την ώρα που είναι μια από τις πιο χαβαλέ και light αστυνομίες του κόσμου

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
389
Πόντοι
36
Πολυ βολικο...
Κι αν δεν θελουν να πανε εκει?
Πώς τους "υποχρεωνουν"?
αν δεν θελουν να πανε,πολυ απλα τους στελνουν πισω στην πρωτη χωρα εισοδου,που ειναι κατα 80% μαντεψε ποια?
αλλα περα τον καιρικων συνθηκων παιρνουν τον βασικο μισθο γυρω στα 130 ευρω την μερα,βρισκουν  και γαμανε νορβηγιδες ,
και προσπαθουν κυριως οι αφρικανοι να βρουμε καμια καμενη 60 αρα να τους σπιτωσει

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Θυμίζει λίγο και τη φάση με τους μπαχαλάκηδες που κλαίγονται για την ελληνική αστυνομία την ώρα που είναι μια από τις πιο χαβαλέ και light αστυνομίες του κόσμου
Μονο light,
εδω ηταν ενας αλβανος στο ιονιο και τραβηξε οπλο εναντιον μπατσου και αντι να τον φυτεψουν 2 μετρα, οπως γινεται στον υπολοιπο κοσμο, κινδυνεψαν τη ζωη τους για να τον πιασουν ζωντανο.
Ειμαι σε μονοδρομο και μπροστα ενα ναβαρα του οπκε και οι μαλακες κανανε στην ακρη γιατι να περασει ενα μηχανακι που ερχονταν αντιθετα χωρις κρανος.(ηρακλειο)
Δεν υπαρχει η αστυνομια λεμε.

Εδιτ: πριν 2 χρονια φτανω στη Γενευη γιατι επιανα δουλεια στο cern. Περναω τα συνορα με την ταυτοτητα(ειμαι με το αυτοκινητο) και μετα απο 2-3 ωρες, αφου κατεβηκα να δω το κεντρο, παω σε ενα παρκινγ κοντα στο Cern για να περιμενω ενα φιλο να με μαζεψει.
Δεν περνανε 20 λεπτα και σκαει μυτη μια μαυρη bmw χωρις διακριτικα και κατεβαινουν 2 μπατσοι. Ερχονται στο αυτοκινητο (εγω με το τηλεφωνο στο χερι για κατι συνεννοησεις με το φιλο μου) και μου λενε τα χαρτια σου. Βγαζω αδεια, διπλωμα, ασφαλεια, πανε κρατανε στοιχεια και μετα μου ψαξανε ολο το αυτοκινητο.
Με ρωτησανε εαν εχω καποιον εδω(κυριακη ητανε, επιανα τη δευτερα δουλεια), τους λεω εχω συνεννοηθει να ερθει να με παρει, ερχεται με το τραμ και σηκωνονται και φευγουν.

Εδω ερχονται με σπαθια και σιδερικα και γαμαμε και αυτον που προσπαθει να κανει τη δουλεια του.

sexdreamer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2014
Κριτικές
83
Like
447
Πόντοι
361
Αυτή η κατάσταση είναι τελείως παράλογη. Πρώτον που βρίσκουν τα χρήματα για να μπορούν να πληρώνουν αυτό το πολυπόθητο εισιτήριο για να έρθουν εδώ? Εννοώ ότι η συντριπτική πλειοψηφία από αυτούς είναι τελείως φτωχοί. Δεύτερον πως ξέρουν που να έρθουν και ποιός τους δασκαλεύει ώστε να ξέρουν τα "δικαιωματά" τους και να απαιτούν? Τρίτον γιατί πλέον δεν έρχονταί από γειτονικές χώρες ΛΑΘΡΟμετανάστες αλλά από του διαόλου τη μάνα? Είναι σαν να γίνεται μία λυσσαλέα προσπάθεια να έρθουν όσοι δεν μπορούν να ενσωματωθούν με τίποτα και που έχουν τελείως διαφορετική κουλτούρα και θρησκεία από την Ελλήνική. Τέταρτον γιατί πολυδιαφημίστηκε η προπαγάνδα "ανοιχτά σύνορα" σε αυτή την πιό δύσκολη περίοδο που βράζει όλη η υφήλιος και τα ΛΑΘΡΟμεταναστεύτικα ρεύματα είναι πιό ισχυρά από ποτέ? Θα τιμωρηθεί κάποιος γιαυτό ή θα το περάσουνε απλώς σαν μία αβλεψία ή κακή εκτίμηση της κατάστασής? Εγώ τουλάχιστον θεωρώ ως τελείως εγκλήματικη και προμελετημένη τη στάση της κυβέρνησης προς το ΛΑΘΡΟμεταναστευτικό ζήτημα. Και το πράγμα έχει συνέχεια αφού και τώρα δεν λαμβάνονται σοβαρές αποφάσεις ανάσχεσης του προβλήματος παρά εξαγγέλονται και νέα κέντρα φιλοξενίας ώστε να προσκαλεστούν και άλλοι να έρθουν εδώ. Αλλά για την ανεργία που είναι 30% και τη φτώχεια των Ελλήνων δεν ασχολείται κανείς. Όπως επίσης για τους απλήρωτους υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα και τους νεόπτωχους Έλληνες. Αυτοί ούτε σπίτι, ούτε τζάμπα ρεύμα, ούτε τζάμπα φαί, ούτε air condition έχουν για να μην ιδρώνουν.  

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Αυτή η κατάσταση είναι τελείως παράλογη. Πρώτον που βρίσκουν τα χρήματα για να μπορούν να πληρώνουν αυτό το πολυπόθητο εισιτήριο για να έρθουν εδώ? Εννοώ ότι η συντριπτική πλειοψηφία από αυτούς είναι τελείως φτωχοί. Δεύτερον πως ξέρουν που να έρθουν και ποιός τους δασκαλεύει ώστε να ξέρουν τα "δικαιωματά" τους και να απαιτούν? Τρίτον γιατί πλέον δεν έρχονταί από γειτονικές χώρες ΛΑΘΡΟμετανάστες αλλά από του διαόλου τη μάνα? Είναι σαν να γίνεται μία λυσσαλέα προσπάθεια να έρθουν όσοι δεν μπορούν να ενσωματωθούν με τίποτα και που έχουν τελείως διαφορετική κουλτούρα και θρησκεία από την Ελλήνική. Τέταρτον γιατί πολυδιαφημίστηκε η προπαγάνδα "ανοιχτά σύνορα" σε αυτή την πιό δύσκολη περίοδο που βράζει όλη η υφήλιος και τα ΛΑΘΡΟμεταναστεύτικα ρεύματα είναι πιό ισχυρά από ποτέ? Θα τιμωρηθεί κάποιος γιαυτό ή θα το περάσουνε απλώς σαν μία αβλεψία ή κακή εκτίμηση της κατάστασής? Εγώ τουλάχιστον θεωρώ ως τελείως εγκλήματικη και προμελετημένη τη στάση της κυβέρνησης προς το ΛΑΘΡΟμεταναστευτικό ζήτημα. Και το πράγμα έχει συνέχεια αφού και τώρα δεν λαμβάνονται σοβαρές αποφάσεις ανάσχεσης του προβλήματος παρά εξαγγέλονται και νέα κέντρα φιλοξενίας ώστε να προσκαλεστούν και άλλοι να έρθουν εδώ. Αλλά για την ανεργία που είναι 30% και τη φτώχεια των Ελλήνων δεν ασχολείται κανείς. Όπως επίσης για τους απλήρωτους υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα και τους νεόπτωχους Έλληνες. Αυτοί ούτε σπίτι, ούτε τζάμπα ρεύμα, ούτε τζάμπα φαί, ούτε air condition έχουν για να μην ιδρώνουν.  

Πουλούν τα πάντα και φεύγουν... Έτσι λένε ότι βρίσκουν λεφτά.
Ποιος όμως αγοράζει σε μια χώρα σε εμπόλεμη κατάσταση με τα Όρκς προ των πυλών;

Αυτοί είναι προφανές ότι ανήκουν στην μεσαία προς ανώτερη αστική τάξη που έχουν χρήμα, άκρες και δίκτυ ασφαλειας από συγγενείς τους στις χώρες υποδοχής,
ενώ οι μη προνομιούχοι πο-λε-μούν, μιας και δεν έχουν άλλη επιλογή...

Η Ελλάδα με τα ανοικτά σύνορα, πιο πολύ για τουριστικό γραφείο μοιάζει, παρά για χώρα.

Σαν κάποιοι να επιδιώκουν την αλλοίωση του ελληνικού χαρακτήρα της χώρας μας, με πρόγραμμα και στόχευση μακρόπνοη τύπε, όχι τυχαία...

sexdreamer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2014
Κριτικές
83
Like
447
Πόντοι
361
Σαν κάποιοι να επιδιώκουν την αλλοίωση του ελληνικού χαρακτήρα της χώρας μας, με πρόγραμμα και στόχευση μακρόπνοη τύπε, όχι τυχαία...
Καλά, αυτό είναι προφανές. Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι ΟΛΑ τα κανάλια τονίζουν ΠΑΝΤΑ την λέξη άνθρωπος και μετανάστης όταν αναφέρονται σε ΛΑΘΡΟμετανάστες. Τώρα πλέον τους λένε όλους πρόσφυγες. Και αν έχεις παρατηρήσει πρώτα λένε μία είδηση ότι διασώθηκαν κτλ και ότι μεταφέρθηκαν π.χ. στο Βοτανικό σε χώρους με air condition, ανέσεις, φαγητό ΟΛΑ τζάμπα και μάλιστα μας τους δείχνουν αυτούς τους χώρους πόσο λουξ είναι και κατόπιν μας δείχνουν τι φόρους έχουμε να πληρώσουμε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ επειδή είμαστε Έλληνες πολίτες. Σαν να λένε δηλάδή πόσο μαλάκες είμαστε μες τη μούρη μας.

Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1
Για πιάσε 10 από αυτούς στο δρόμο και ρώτα τους αν θέλουν μείνουν.
Η συντριπτική πλειοψηφία θέλει να φύγει για Γερμανία και Σκανδιναβία, χρόνια τώρα.

και όπως ειπες και εσυ ,ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, μενουν εδω

Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1
υπαρχει σχεδιο ισλαμοποιησης της χωρας μας,αν δειτε που εχουν εμφυλιους πολεμους θα καταλάβετε ότι ολες αυτές οι χωρες εχουν ένα κοινο,εχουν πολλες θρησκείες πραγμα το οποιο οδηγει ευκολα σε εμφυλιο πολεμο.δειτε Συρια,Λιβανο,Αφγανισταν,Αιγυπτο,Ουκρανια,Νιγηρια και άλλες χωρες της Αφρικης,ολες αυτές οι χωρες εχουν πολλες θρησκείες με αποτέλεσμα και αφορμή την θρησκεια να γινονται ευκολα πολεμοι εκει.τι δεν εχει η Ελλαδα?πολλες θρησκείες.τι θα εχει σε 2-3 χρονια?και μουσουλμάνους και χριστιανους και αλεβιτες και σιητες και σουνιτες και ότι μπορει να φανταστεί καποιος.τι αποτέλεσμα θα εχει αυτό για την χωρα μας?ναι σωστα μαντεψατε,πολεμος ....με αφορμή την θρησκεια και τα δικαιώματα και άλλες τριχες κατσαρες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom