χαχαχαχαχαχχχαχαχαχα ετσι να βλεπουνε ποιοι τους κοπανανε και να κλαιιιινεεεεεεεερε μέμο έλεοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςςς σ'το έχω ξαναπεί, άμα είναι βάζε τουλάχιστον καμιά πιο σοβαρή φωτό, δεν μπορώ άλλο με τον μπούληηηηηη
αχαχαχαχαχαχχαχα
χαχαχαχαχαχχχαχαχαχα ετσι να βλεπουνε ποιοι τους κοπανανε και να κλαιιιινεεεεεεεερε μέμο έλεοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςςς σ'το έχω ξαναπεί, άμα είναι βάζε τουλάχιστον καμιά πιο σοβαρή φωτό, δεν μπορώ άλλο με τον μπούληηηηηη
δεν ξερω..τελευταια φορα που μιλησαμε ηταν ακομα στη Γκονντορ..ο βασιλιάς πότε επιστρέφει;
και απο σφιξιμο το μπεικον ε;ετοιμος να κλασει σαλαμι ειναι....ρε μέμο έλεοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςςς σ'το έχω ξαναπεί, άμα είναι βάζε τουλάχιστον καμιά πιο σοβαρή φωτό, δεν μπορώ άλλο με τον μπούληηηηηη
ε ρε μαλάκες που βγάζει η κοινωνία.
η βασιλική φρουρά.
δεν ξερω..τελευταια φορα που μιλησαμε ηταν ακομα στη Γκονντορ..
κάθε πότε γαμάς;
ειναι να μην αποστρεφεσαι τη βασιλεια μετα...
τη βασιλεια ναι....την βασιλειαδου ΠΟΤΕ!!!!!ειναι να μην αποστρεφεσαι τη βασιλεια μετα...
Είσαι μεγάλος μάγκας το έχουμε πει.
25 χιλιάρικα ποστ τώρα μας κάνεις την μούρη κρέας.
Είσαι μεγάλος μάγκας το έχουμε πει.
25 χιλιάρικα ποστ τώρα μας κάνεις την μούρη κρέας.
ολα οκ..την αυλή την καθάρισες;
φόρεσες τα καλά σου να τον υποδεχθείς;
ΜΕ ΦΟΒΗΘΗΚΕ......ο ιππότης είδε κι απόειδε... :-
κρίμα και μου αρέσουν τα ποστ του
αυτο ειναι τωρα το σοβαρο σου χλιοειπωμενο επιχειρημα??
πρασινοι λαγοι-πρασινοι λαγοι..ο ιππότης είδε κι απόειδε... :-
κρίμα και μου αρέσουν τα ποστ του
κλαψτε οσο θελετε..
οι σημερινοι κλεφτες-βιαστες σας,θα πολλαπλασιαστουν με γεωμετρικη προοδο & θα σας αφανησουν βρωμοπουσταραδες ρατσιστες..
τα βλασταρακια σας θα τρεχουν στα love bites-top model-αγροτης μονος ψαχνει-μια νυφη για τον μαλακα/ευνουχισμενο γιο μου & θα ξεφτιλιζονται ολο & περισσοτερο σε κοινη θεα..
οι κορες σας ετσι & αλλιως δεν μπορουν,ουτε καν πουτανες να γινουν αφου ειναι τρισαθλιες ελλΕηνιδες τεμπελες ανοικοκυρευτες χαμηλοκωλες..
θα μιρλιαζετε οικογενειακως μεχρι την δευτερα παρουσια ή μεχρι την τελικη εφοδο στα "χειμερινα ανακτορα" που ερχεται λιαν συντομως..
ο κυβος εριφθη..
ή μαζι μας,ή απεναντι μας,με οτι αυτο συνεπαγεται για τα χοντρα γουρουνισια λαιμουδακια σας..
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
ριξε μπαν στους αλητες ιπποτη..
πόσα κιλά κρέας είσαι ζυγισμένος;
ξεχωρίζει η μούρη από το υπόλοιπο;