Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Λάθος θεωρείς την χώρα τσιφλίκι δικό σου και των ομοίων σου, όπως επίσης κάνετε λάθος που θεωρείται ότι είστε περισσότερο Έλληνες. Γιατί ούτε το πρώτο ισχύει, ούτε το δεύτερο. 

Δεν θεωρώ πως υπάρχει έννοια "περισσότερο Έλληνας", απλά είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι Έλληνες ΔΕΝ θέλουν αυτούς τους τύπους στην χώρα μας (και την δικιά σου, αλλά είσαι μειοψηφία).
Είναι αυτό που θα αποκαλούσες εσύ "ρατσιστές"...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Αυτά είναι θέματα της αστυνομίας, όχι του μεταναστευτικού. Πες μου και για τον ΕΛ-ληνα που βίασε την κοπέλλα στην Ξάνθη και μετά την έκαψε ζωντανή.

Αχ η ίδια μπούρδα!
"Υπάρχουν κι Έλληνες κλέφτες, κι Έλληνες ληστές, κι Έλληνες βιαστές!"
Ναι υπάρχουν αλλά οι μετανάστες είναι περισσότεροι, αλλά και λιγότεροι να ήταν ποιος σου είπε ότι χρειαζόμαστε εισαγωγή εγκληματιών, σαν μα μην μας φτάνουν οι εγχώριοι;

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
παντως μαγκες εγω που πηγα με την μανα μου να μοιρασουμε τροφιμα στους Συριους στο πεδιο του αρεως τους λυπηθηκε η ψυχη μου ετσι οπως τους ειδα.
Δεν λεω οτι μπορουν να μεινουν εδω αλλα και εμεις αν ειχαμε εναν ΙΣΙΣ να σφαζει οποιον βρει το ιδιο θα καναμε.ΙΜΟ ειναι επιτακτικη η εισβολη της Δυσης για να σβησει αυτο μορφωμα.

Η ηγεσία και τα στελέχη του υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων εξέφρασαν με ανακοίνωσή τους την Τετάρτη τη βαθιά τους θλίψη και τον αποτροπιασμό για την τραγική κατάληξη του σπουδαίου Σύρου αρχαιολόγου Χάλεντ Άσαντ στην Παλμύρα, ο οποίος σε ηλικία 82 ετών δολοφονήθηκε από εξτρεμιστικές δυνάμεις του Ισλαμικού Κράτους.

Θανατος λεμε.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Αχ η ίδια μπούρδα!
"Υπάρχουν κι Έλληνες κλέφτες, κι Έλληνες ληστές, κι Έλληνες βιαστές!"
Ναι υπάρχουν αλλά οι μετανάστες είναι περισσότεροι, αλλά και λιγότεροι να ήταν ποιος σου είπε ότι χρειαζόμαστε εισαγωγή εγκληματιών, σαν μα μην μας φτάνουν οι εγχώριοι;

Και ποιος σου είπε ότι θέλουν να μείνουν εδώ; Το αντίθετο ισχύει.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Αυτά είναι θέματα της αστυνομίας, όχι του μεταναστευτικού. Πες μου και για τον ΕΛ-ληνα που βίασε την κοπέλλα στην Ξάνθη και μετά την έκαψε ζωντανή.

Ειλικρινά τύπε, να ήμουν από μια πλευρά να έβλεπα πώς θα σε υποδέχονταν ως λαθρομετανάστη αυτοί που τώρα κλαις για αυτούς, αν ήσουν στην χώρα τους...

ceb3cf85cebdceb1ceafcebaceb1-ceb1cf80cebfcebaceb5cf86ceb1cebbceafcf83cf84cf81ceb9ceb1.jpg

:vomit:

Να κάτσουν να πολεμήσουν για την πατρίδα τους!

Μου βγάζουν και φωτό για να τις βάζουν στο Φου-Μπου ότι ελλιμενίστηκαν στην Ελλάδα για να πάνε Ευρώπη, τα λαμόγια!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
ΙΜΟ ειναι επιτακτικη η εισβολη της Δυσης για να σβησει αυτο μορφωμα.

Α, τώρα είναι σωστή η επέμβαση της Δύσης; Δεν είναι ανάμειξη σε ξένη χώρα; ;)
Έστω!

Το πρόβλημα μετά από μια ενδεχόμενη ήττα των ισλαμιστών βέβαια ξέρεις ποιο θα είναι; Πως θα περισσέψουν καμιά εκατοστή χιλιάδες φανατικοί ισλαμιστές, εκπαιδευμένοι τρομοκράτες, και θα μας έρχονται αυτοί μετά εδώ ως πρόσφυγες!
Είμαστε έτοιμοι ως ανθρωπότητα να δεχθούμε τον πλήρη αφανισμό τους (μέχρις ενός!) από τους τότε νικητές (με την βοήθεια της Δύσης φυσικά) αντιπάλους τους;

Διότι αν δεν είμαστε καλύτερα να καθήσουμε όπως είμαστε και να τους αφήσουμε να σφάζονται μόνοι τους, φροντίζοντας απλά να διατηρείται κάποια ισορροπία...

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Κακα τα ψεμματα,οι μουσουλμανοι δυσκολα αφομοιωνονται.Δεν ομιλουμε περι κακων ανθρωπων και καλων.Εχω δει σε λεωφορειο Πακιστανους να βοηθανε και ηλικιωμενους και να ναι ευγενικοι και απ ολα,δε προκειται γι αυτο.Το θεμα ειναι για το μελλον της χωρας.Εδω οι Βαλααδες,παναρχαιο ελληνικο φυλο της Μακεδονιας αναγκαστηκαν να πανε στη Τουρκια γιατι κριθηκαν ανταλαξιμοι ως αμφιβολου εθνικης συνειδησης επειδη καποια στιγμη ειχαν εξισλαμιστει μαλλον λογω οικονομικων προνομιων.Αντιθετα οι Αλβανοι σε μολις 20 χρονια εχουν σχεδον εξελληνιστει.Παιρνουν ελληνικα ονοματα,εχω δει μεχρι και σε εκκλησιες να πηγαινουν.Ουτε καν δικη τουυς εκκλησια δεν εχουν οπως οι Πολωνοι για παραδειγμα.Εχει κανεις αμφιβολια για το ποσο ελληνικη συνειδηση θα εχουν οι απογονοι τους μετα απο χρονια;Το συμφερον της χωρας πρεπει να μπαινει πρωτα και να χαρασεται η αναλογη πολιτικη που θα το υλοποιησει οπως ακριβως κανουν και οι Τουρκοι.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Κακα τα ψεμματα,οι μουσουλμανοι δυσκολα αφομοιωνονται.Δεν ομιλουμε περι κακων ανθρωπων και καλων.Εχω δει σε λεωφορειο Πακιστανους να βοηθανε και ηλικιωμενους και να ναι ευγενικοι και απ ολα,δε προκειται γι αυτο.Το θεμα ειναι για το μελλον της χωρας.Εδω οι Βαλααδες,παναρχαιο ελληνικο φυλο της Μακεδονιας αναγκαστηκαν να πανε στη Τουρκια γιατι κριθηκαν ανταλαξιμοι ως αμφιβολου εθνικης συνειδησης επειδη καποια στιγμη ειχαν εξισλαμιστει μαλλον λογω οικονομικων προνομιων.Αντιθετα οι Αλβανοι σε μολις 20 χρονια εχουν σχεδον εξελληνιστει.Παιρνουν ελληνικα ονοματα,εχω δει μεχρι και σε εκκλησιες να πηγαινουν.Ουτε καν δικη τουυς εκκλησια δεν εχουν οπως οι Πολωνοι για παραδειγμα.Εχει κανεις αμφιβολια για το ποσο ελληνικη συνειδηση θα εχουν οι απογονοι τους μετα απο χρονια;Το συμφερον της χωρας πρεπει να μπαινει πρωτα και να χαρασεται η αναλογη πολιτικη που θα το υλοποιησει οπως ακριβως κανουν και οι Τουρκοι.
Εχω δει αλβανες μαμαδες σε παιδικη χαρα της κυψελης να παιρνουν απο κει τα παιδια τους γιατι "γεμισαμε αλλοδαπους" :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Tα πραγματα ειναι απλα. Να μην εισερχεται κανεις παρανομα στη χωρα, να μη παραμενει παρανομα στη χωρα και το κυριοτερο, εφοσον μενει εδω να μη συμπεριφερεται παρανομα. Δε θελει και πολυ αναλυση ή φιλοσοφία.

pitmat

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Με το καλο μπορουν να τα τους διωξουν και να τους γυρνανε απο εκει που ηρθαν

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Δεν κατάλαβα τον διαχωρισμό μουσουλμάνοι - Αλβανοί. Μία οικογένεια Αλβανών που ξέρω (η κοπέλα που μας καθαρίζει το σπίτι, ο άντρας της, η αδερφή της κτλ) είναι μουσουλμάνοι.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Tα πραγματα ειναι απλα. Να μην εισερχεται κανεις παρανομα στη χωρα, να μη παραμενει παρανομα στη χωρα και το κυριοτερο, εφοσον μενει εδω να μη συμπεριφερεται παρανομα. Δε θελει και πολυ αναλυση ή φιλοσοφία.

Συμφωνώ. Εμένα μ΄ενδιαφέρει αν έκανε κάποιος έγκλημα, όχι η εθνικότητά του ή η θρησκεία του. Είτε το κάνει Εσκιμώος Χ.Ο. ή Έλληνας Κ.Ο..

Αλλά δεν μπορώ να δεχθώ ρε μαν κάποιους που μπαίνουν και γράφουν "να πνιγούν", "να τους βουλιάξουν", "να μην τους σώζουν'. Λες και οι άνθρωποι δεν είχαν άλλη έννοια απ' το να ρισκάρουν την ζωή τους για να περάσουν απ' την Ελλάδα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Συμφωνώ. Εμένα μ΄ενδιαφέρει αν έκανε κάποιος έγκλημα, όχι η εθνικότητά του ή η θρησκεία του. Είτε το κάνει Εσκιμώος Χ.Ο. ή Έλληνας Κ.Ο..

Αλλά δεν μπορώ να δεχθώ ρε μαν κάποιους που μπαίνουν και γράφουν "να πνιγούν", "να τους βουλιάξουν", "να μην τους σώζουν'. Λες και οι άνθρωποι δεν είχαν άλλη έννοια απ' το να ρισκάρουν την ζωή τους για να περάσουν απ' την Ελλάδα.

δηλαδή δεν είναι έγκλημα η παράνομη είσοδος σε μία χώρα ??

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Δεν κατάλαβα τον διαχωρισμό μουσουλμάνοι - Αλβανοί. Μία οικογένεια Αλβανών που ξέρω (η κοπέλα που μας καθαρίζει το σπίτι, ο άντρας της, η αδερφή της κτλ) είναι μουσουλμάνοι.
Ημουν σαφης νομιζω.Και γω ξερω οικογενειες μουσουλμανων Αλβανων,ουτε καν βορειοηπειρωτων η ορθοδοξων που τους φωναζουν Πετρο,Γιαννη,Μαρια.Εχουν δουλειες,αγορασαν σπιτια,μαγαζια και συμμετεχουν στο κοινωνικο γιγνεσθαι χωρις να προσπαθουν να διαχωριστουν απο τους Ελληνες.Μετα απο 100 χρονια νομιζεις οτι θα τους λενε Αλβανους η θα πεφτει φαπα οπως γινεται σημερα και με τους Αρβανιτες;Ηρθαν φτωχοι και χωρις τιποτα και δεθηκαν με τη γη,απεκτησαν περιουσια και ερεισματα στο τοπο και θεωρουνται ακραιφνεις πατριωτες.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
δηλαδή δεν είναι έγκλημα η παράνομη είσοδος σε μία χώρα ??

Γιατί με ρωτάς; Αφού την ξέρεις την απάντηση. Όπως επίσης ξέρεις ότι είναι παράνομο και το να πνίγεις ή να αφήνεις να πνιγεί κόσμος.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206

Κι εγώ έχω κάποιον φίλο από τον Πειραιά, κέντρο μιλάμε Χατζηκυριάκειο, που είναι Παναθηναϊκός. Οι περισσότεροι όμως δεν είναι. :)

Έτσι κι οι περισσότεροι Αλβανοί της Ελλάδος είναι Χ.Ο. Στην Αλβανία ίσως είναι μουσουλμάνοι η πλειοψηφία (αν και εκεί είναι κάπως γκλαμουριά να είσαι Χ.Ο. π.χ. Φάτος Νάνο), αλλά σε κάθε περίπτωση εδώ είναι αρκετά έξυπνοι και προσαρμόσιμοι που δεν θέλουν να διαφέρουν, εξ ού και είναι αφομοιώσιμοι.

Αν τους είχε αφήσει κάτι καλό το καθεστώς του Εμβέρ Χόντζα ήταν πως η αθεΐα ήταν υποχρεωτική, οπότε μετά ο καθένας μπορούσε να επιλέξει ελεύθερα και συνήθως επέλεγε αυτήν την θρησκεία που τον βόλευε αφού δεν είχε προηγούμενους δεσμούς...  

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Γιατί με ρωτάς; Αφού την ξέρεις την απάντηση. Όπως επίσης ξέρεις ότι είναι παράνομο και το να πνίγεις ή να αφήνεις να πνιγεί κόσμος.

συνεπως τι πρέπει να γίνει πέραν των όσων προβλέπουν οι νόμοι του ελληνικού κράτους ??

προς τι λοιπόν τα "κέντρα ανοικτής φιλοξενιας" ??

ο νόμος έχει συγκεκριμένες προβλέψεις που εν συντομία είναι δίκη, καταδίκη, φυλάκιση, απέλαση....

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Κι εγώ έχω κάποιον φίλο από τον Πειραιά, κέντρο μιλάμε Χατζηκυριάκειο, που είναι Παναθηναϊκός. Οι περισσότεροι όμως δεν είναι. :)

Έτσι κι οι περισσότεροι Αλβανοί της Ελλάδος είναι Χ.Ο. Στην Αλβανία ίσως είναι μουσουλμάνοι η πλειοψηφία (αν και εκεί είναι κάπως γκλαμουριά να είσαι Χ.Ο. π.χ. Φάτος Νάνο), αλλά σε κάθε περίπτωση εδώ είναι αρκετά έξυπνοι και προσαρμόσιμοι που δεν θέλουν να διαφέρουν, εξ ού και είναι αφομοιώσιμοι.

Αν τους είχε αφήσει κάτι καλό το καθεστώς του Εμβέρ Χόντζα ήταν πως η αθεΐα ήταν υποχρεωτική, οπότε μετά ο κεθένας μπορούσε να επιλέξει ελεύθερα και συνήθως επέλεγε αυτήν την θρησκεία που τον βόλευε αφού δεν είχε προηγούμενους δεσμούς...  
Ακριβως αυτο λεμε,αφομοιωσιμοι.Αλλα φαινεται αυτο θεωρειται αρνητικη εξελιξη για καποιους.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Ημουν σαφης νομιζω.Και γω ξερω οικογενειες μουσουλμανων Αλβανων,ουτε καν βορειοηπειρωτων η ορθοδοξων που τους φωναζουν Πετρο,Γιαννη,Μαρια.Εχουν δουλειες,αγορασαν σπιτια,μαγαζια και συμμετεχουν στο κοινωνικο γιγνεσθαι χωρις να προσπαθουν να διαχωριστουν απο τους Ελληνες.Μετα απο 100 χρονια νομιζεις οτι θα τους λενε Αλβανους η θα πεφτει φαπα οπως γινεται σημερα και με τους Αρβανιτες;Ηρθαν φτωχοι και χωρις τιποτα και δεθηκαν με τη γη,απεκτησαν περιουσια και ερεισματα στο τοπο και θεωρουνται ακραιφνεις πατριωτες.

Νομίζω ότι δεν είναι έτσι και μπορώ να σου δώσω προσωπικά παραδείγματα. Όσοι ήρθαν να κλέψουν, να αρπάξουν, να κάνουν την αρπαχτή, τα έκαναν κι έφυγαν. Αυτοί που αναφέρεις και όντως αφομοιώθηκαν ήταν οι οικογενειάρχες, αυτοί που νοιάζονται και καταλαβαίνουν ότι πρέπει να κοινωνικοποιηθούν. Οπότε μην τα τσουβαλιάζουμε όλα, Αλβανοί οι μεν, Αλβανοί και οι δε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom