Α εσυ τους θελεις δηλαδη.
Αυθαίρετο συμπέρασμα. Άλλο σου έγραψα, αλλού θέλεις να το πας. Τι δεν κατάλαβες σ' αυτό που έγραψα; ΔΕΝ μπορείς να μιλάς εκ μέρους όλων των Ελλήνων και όλων των Ευρωπαίων.
Α εσυ τους θελεις δηλαδη.
Σκούξε μόνος σου, αφού δεν έχεις επαφή με το περιβάλλον. Σου γράφω για Συρία και μου λες για αποικίες και ποιος πλήρωνε το συσσίτιο των λαθρομεταναστών.
ΔΕΝ μπορείς να μιλάς εκ μέρους όλων των Ελλήνων και όλων των Ευρωπαίων.
Το ποιος εχει επαφή ας το κρινουν αλλοι. Προσπαθησες να κανεις εναν ανιστοριτο συμψηφισμό και την επαθες.
Σημερα εμαθες ότι η Συρία το 1923 ήταν Γαλλική αποικία.
Με τις υγείες σου.
Έγραψα κάπου ότι δεν ήταν αποικία; Ό,τι θέλεις λες.
Για ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ έγραψα. Αν αναφέρθηκα σε αποικία, περιμένω να μου το δείξεις. Αλλιώς, σκούξε. Δεν θα ξανασχοληθώ με τέτοιες τακτικές.
Αλλά μάλλον ενοχλεί και πήγες ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ το θέμα αλλού για να το αποφύγεις.
Τυπε, τις πουστιες τις διακρίνουμε από μακρια.
Το παρουσιασες με τρόπο που να φαίνεται ότι οι Ελληνες περίμεναν συσσιτιο απο Συριους.
Η μισή αλήθεια μπορεί να είναι μεγάλο ψέμα ξερεις.
Φωναζε όσο θες. Την πατησες.....
Γιατι εχει τοσο αγχος να βρει συμψηφισμο δεν μπορω να καταλαβω.
Ειναι απλως εγωισμός ή πραγματική ιδεοληψια?
Άρα δεν μπορείς να τεκμηριώσεις αυτά που γράφεις. ΟΚ, με κάλυψες.
Ο Τσίπρας πρέπει να πέσει ΤΩΡΑ γιατί σε λίγο χάνουμε τα νησιά. Πρέπει να κλείσουν τα σύνορα και να βυθίζονται τα δουλεμπορικά!
Καμιά μαζική δολοφονία. Θα τελειώσουμε με δουλέμπορους και μετακινήσεις λαθρομεταναστών. ΑΝΤΙ-ΚΙΝΗΤΡΟ λέγεται!Ο Τσίπρας έχει ήδη πέσει και ξέρει ότι θα εξαφανιστεί πολιτικά. ΑΛΛΑ ευτυχώς που δεν αποφασίζεις εσύ γιατί εγώ μαζικός δολοφόνος δεν γίνομαι.
Καμιά μαζική δολοφονία. Θα τελειώσουμε με δουλέμπορους και μετακινήσεις λαθρομεταναστών. ΑΝΤΙ-ΚΙΝΗΤΡΟ λέγεται!
Ο Τσιπρας θα εξαφανιστεί πολιτικα?Ο Τσίπρας έχει ήδη πέσει και ξέρει ότι θα εξαφανιστεί πολιτικά. ΑΛΛΑ ευτυχώς που δεν αποφασίζεις εσύ γιατί εγώ μαζικός δολοφόνος δεν γίνομαι.
Αντικίνητρο είναι να πνίγεις ανθρώπους; Από πότε;
Ο Τσίπρας έχει ήδη πέσει και ξέρει ότι θα εξαφανιστεί πολιτικά. ΑΛΛΑ ευτυχώς που δεν αποφασίζεις εσύ γιατί εγώ μαζικός δολοφόνος δεν γίνομαι.
Ο Τσιπρας θα εξαφανιστεί πολιτικα?
Γιατι?
Ο Τσίπρας πρέπει να πέσει ΤΩΡΑ γιατί σε λίγο χάνουμε τα νησιά. Πρέπει να κλείσουν τα σύνορα και να βυθίζονται τα δουλεμπορικά!