ταδε ταδοπουλος
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35
- Πόντοι
- 6
οκ το ομολογω... ειμαι ρατσιστης, αλλα μονο με τους σκατοψυχους Ελληνες
οκ το ομολογω... ειμαι ρατσιστης, αλλα μονο με τους σκατοψυχους Ελληνες
καλησπερα στην παρεα του μπου!! Θα μπορουσε καποιος καλος ανθρωπας να μου πει που δουλευει η Χριστηνα απο το Καζακσταν που αναφερθηκε ο dude007 μια σελιδα πιο πριν?
και γω εκει ειμαι γεννημενος και εχω σκαλωσει να παω με μια κοπελα απο εκεινα τα μεροι μερσι μποκου!!
Στα σχολια των εικονων που αφορουν το χαστουκι βλεπω να σχολιαζουν πολλοι ανθρωπιστες,αντιρατσιστες αριστεροι αποκαλωντας τον αστυνομικο φασιστα κτλ.
Αφου αγαπατε τοσο πολυ τους λαθρομεταναστες γιατι δεν κανετε πραξη την αγαπη σας;;;
Γιατι δεν ανοιγετε τα σπιτια σας να φιλοξενησετε μερικους;;;
Αφου στις εκλογες το 36% ψηφισε ΣΥΡΙΖΑ επρεπε να ειστε συμφωνοι με την πολιτικη της λαθρομεταναστευσης,επρεπε να φιλοξενειτε ηδη απο δυο-τρεις!
Απλα βαλτε στο μυαλουδακι σας πως η λαθρομεταναστευση και η καταπατηση των συνορων ειναι αδικημα και υπαρχουν νομοι γι αυτο αλλα πολυ απλα δεν εφαρμοζονται.
Ο νομος θα εφαρμοστει για το χαστουκι που εριξε ο αστυνομικος αλλα οχι για τους λαθρομεταναστες!
Και οποιος πιστευει πως ετσι δρα η δημοκρατια ειναι πολυ γελασμενος.
Ο μοναδικος ρατσισμος ειναι αυτος κατα των Ελληνων!
τυπε βιαζεσε....
Η καραμελιτσα αφου τους συμπαθητε παρτε τους στα σπιτια σας εχει λιωσει δυστηχως... τα ρεστα να τα ζητησεις απο αφτους που υπογραφουν τα οποια Δουβλινα και τα οποια μνημονια! Τωρα εσει ας υποθεσουμε οτι εισαι Συρος και σου καιει την πολη και σου μακελευει η φασιστοΙSΙS την μιση οικογενια κατσε και περιμενε ποτε θα βγαλεις βιζα ! Οσο για τον μπατσουλι που ενοιωσε την πιεση και την ειδε θεος να του μαραθουν τα χερια!
δλδ?τυπε βιαζεσε....
Αν εισουν στην θεση του μπατσακου θα ελεγες αλλα!
Η καραμελιτσα αφου τους συμπαθητε παρτε τους στα σπιτια σας εχει λιωσει δυστηχως... τα ρεστα να τα ζητησεις απο αφτους που υπογραφουν τα οποια Δουβλινα και τα οποια μνημονια! Τωρα εσει ας υποθεσουμε οτι εισαι Συρος και σου καιει την πολη και σου μακελευει η φασιστοΙSΙS την μιση οικογενια κατσε και περιμενε ποτε θα βγαλεις βιζα ! Οσο για τον μπατσουλι που ενοιωσε την πιεση και την ειδε θεος να του μαραθουν τα χερια!
ειναι ηδη στην περιοχη μου!! εαν ημουν στην θεση του μπατσακου θα την εκανα με ελαφρια... αλλα ετσι ειναι σου λεει μπατσος ειμαι εξουσια και καλα, γαμω και δερνω!Αν εισουν στην θεση του μπατσακου θα ελεγες αλλα!
Στα πελε μου αν ειναι Συριοι ή οτι στο διαολο εθνικοτητα ειναι. Παρανομα μπαινουν στην χωρα μας και εχουν και απαιτησεις. Μια καργιολα μας απειλουσε κιολας.
Αν τους λυπασαι παρτους στην περιοχη σου.
κατσε διαιτητης!στα ακρα και οι δυο....
μπα στα αρχιδια μου....αλλα επειδη παλι βλεπω καποια μουνοπανα να μας κουνανε το δαχτυλο ...ασε....αν τα κανανε στην χωρα τους τωρα θα ηταν στο χωμα...αδικο να μην συμπονας αλλα επισης αδικο και να μην σεβεσεκατσε διαιτητης!
Χεστηκαμε για την Συρια. Εσωτερικο τους προβλημα ειναι. Εμεις θα το λυσουμε?
φτανει....Οσον αφορά τον αστυνομικο, εχω να πω τα εξης.
Οσοι κουράδες απο τον καναπέ τους, σκουπιζοντας τα λαδια απο την πιτσα στο παντελονι τους, κάνουν κριτικη σε εναν ανθρωπο που εχει να αντιμετωπισει μερικες χιλιαδες ανθρωπους, κατω απο 40 βαθμους θερμοκρασια και απαιτωντας να διατηρει την ψυχραιμια του ό,τι κι αν γινει, ας ερθουν λιγο στη θεση του.
Ναι, λαθος το χαστουκι αλλά μην τρελαθουμε. Δεν τον χαρακωσε κιολας.
Τσολιας Μικροψωλιας τι ακριβως πετυχενεις με το να παραθετεις το πρωτο μου ποστ στο Μπου
Οτι σε ξεφτιλισε ισως?Τσολιας Μικροψωλιας τι ακριβως πετυχενεις με το να παραθετεις το πρωτο μου ποστ στο Μπου