Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
ας παρει καποιος τηλεφωνο τον μπολντη
Παρών ποιος με ζηταει?
ας παρει καποιος τηλεφωνο τον μπολντη
To ελληνικο λιμενικο φταιει παλι
Ετσι δεν λεγανε οι συριζαιοι που ψηφισες?
Ετσι δεν λεγανε οι συριζαιοι που ψηφισες?
Η κατάσταση έχει ξεφύγει πλέον. Δεν αντιδράει κανένας. Το πρόβλημα δεν λύνεται μέσω του διαλόγου και του ίντερνετ. Πρέπει να μαζευτούν 50.000 έξω από τη βουλή για να γίνει μια αρχή. Αλλά το μόνο κόμμα που θα μπορούσε να το κάνει αυτό. Δικάζεται αύριο. Τίποτα δεν είναι τυχαίο
αν ηθελε η ευρωπη το ελυνε σε μια μερα. Πως?
Γεμιζε ένα καραβι με παρανομους από Ιταλια, Ισπανια κλπ και το αδειαζε σε λιμανι της λιβυης σε συνεννοηση με το εκει καθεστως και παγκοσμια τηλεοπτικη καλυψη.
Γιατι δεν το κανει? Εκτελει σχεδια της παγκόσμιας διακυβερνησης για υποκατασταση των απαιτητικών και πολυέξοδων πλυθησμων της δυσης με αναλωσιμο και φτηνο εργατικο δυναμικο προκειμενου να αντιμετωπισει Κινα και Ινδια :S
Αυτο παλι, που πιστευετε οτι εχω καποιο αλερτ στον υπολογιστη και μου δειχνει τα ερωτηματα που εγιναν εν απουσια μου, μπορει να με εξοντωσει.Άλεξ ζεις; Απάντηση έχεις ή αβαβά όπως το άλλο στο νήμα της νδ_;
Αυτο παλι, που πιστευετε οτι εχω καποιο αλερτ στον υπολογιστη και μου δειχνει τα ερωτηματα που εγιναν εν απουσια μου, μπορει να με εξοντωσει.
Αυτο παλι, που πιστευετε οτι εχω καποιο αλερτ στον υπολογιστη και μου δειχνει τα ερωτηματα που εγιναν εν απουσια μου, μπορει να με εξοντωσει.
Τι τους εμαθα ρε τύπε?εσυ τους εμαθες ετσι μαν , λουσουτα τωρα
Τι τους εμαθα ρε τύπε?
Να γινει σκοπος της διαδικτυακης τους υπαρξης ο διαλογος με τον Αlex71?
Τι τους εμαθα ρε τύπε?
Να γινει σκοπος της διαδικτυακης τους υπαρξης ο διαλογος με τον Αlex71?
Δεν θα το κρινω εγω αυτο ρε τύπε. Εσυ μπορεις να μου πεις γιατι στραβοξυπνησες σημερα?Εσύ τώρα σε θεωρείς σοβαρό;
μήπως πρέπει να αναρωτηθούμε πως βρίσκουν όλα αυτά τα λέφτα που λένε οτι χρειάζονται για να έρθουν εδώ???
2500 $ δεν είναι και λίγα