caracortado
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2012
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Τόχει δεί ο Δένδιας αυτό;
οπου υπαρχει μουσουλμανος μεταναστης σε ευρωπαικη χωρα.....με την σαρια και το κορανι ζει ο μουσουλμανος, και παλι βλαξ ,δεν παιρνει αδεια απο το ευρωπαικο κρατος που ειναι για να ασκει τον θρησκευτικο νομο ,το μονο που δεν μπορουν να κανουν ,ειναι ο αποκεφαλισμος και το κρεμασμα....το ξυλο ομως με τα ρβδια το κανουν κρυφα μεσα σε κατι γιαπια .....μεχρι και στην ιδια την πατριδα σου,θεμα για τζαμια εχουν κανει ....που ζεις ρε ηλιθιε ???
Στο επομενο δημαρχο αθηναιων αναφερεσαι?Τόχει δεί ο Δένδιας αυτό;
Στο επομενο δημαρχο αθηναιων αναφερεσαι?
Για τούς επαγγελματίες αριστεριτζήδες οι λέξεις Εθνος και Ελλάδα με όλα τους τα παράγωγα είναι απαγορευμένες.
τι είναι η σαρία ηλίθιε βλαξ?
ρητορικη ερωτηση ειναι ηλιθιε ??? ή προσπαθεις να το παιξεις εξυπνος ??? ξερω τι ειναι η σαρια πολυ καλα.....εσυ δεν ξερεις γυφτο!!!
εγώ είμαι γύφτος...
εσύ που είσαι άρειος έλλην, ξέρεις? αν ξέρεις, πες.
το ισλαμικο δικαιο και το πως πρεπει να ζουνε οι καλοι μουσουλμανοι....ειναι οι θρησκευτικοι νομοι τους που απορεουν απο το κορανι τους !!!! εκλεψες με το δεξι ?? η σαρια λεει οτι πρπει να σου κοψουν το χερι ..........ενταξη γυφτο????
και που κόβουν χέρια στην ευρώπη, βλαξ?
ή σε ποιες ισλαμικές χώρες κόβουν?
αμα διαβαζες τι εχω γραψει παραπανω...δεν θα με ρωτουσες περι ευρωπης...αλλα εισαι ειπαμε ,ΗΛΙΘΙΟΣ........οσο για ισλαμικες χωρες ....στο youtube εχει πολλα βιντεο με αποκεφαλισμους και κρεμασματα .......προφανως εσυ αυτα δεν τα ξερεις ......οποτε κατσε στα αβγα σου και ασε αλλους που ξερουν...εγω εχω παει και 5-6 μουσουλμανικα κρατη.....εσυ???
εγώ είμαι γύφτος...
με το ντάτσουν δε βγήκα απ' τα σύνορα...
εσύ που σαι ταξιδεμένος που είδες κομμένα χέρια ?
ή σε ποιες ισλαμικές χώρες κόβουν?
αμα διαβαζες τι εχω γραψει παραπανω...δεν θα με ρωτουσες περι ευρωπης...αλλα εισαι ειπαμε ,ΗΛΙΘΙΟΣ........οσο για ισλαμικες χωρες ....στο youtube εχει πολλα βιντεο με αποκεφαλισμους και κρεμασματα .......προφανως εσυ αυτα δεν τα ξερεις ......οποτε κατσε στα αβγα σου και ασε αλλους που ξερουν...εγω εχω παει και 5-6 μουσουλμανικα κρατη.....εσυ???
εγώ είμαι γύφτος...
τι τον ξεσυνεριζεσαι και συ μωρε "μαλακα" ... αφου βλεπεις ψαχνει "πηγουλα"
κι εσύ τι είσαι? ο καθοδηγητής του?
εγώ είμαι γύφτος...
οταν παιζεις τον μαλακα ,τι απαντηση περιμενεις να σου δωσω ?? το οτι γουσταρεις τους μουσουλμανους φαινεται.....απο εκει και περα δεν υπαρχει λογος να συζηταμε.......οταν νομιζεις οτι καποιος που παει σε μουσουλμανικα κρατη πρπει να εχει δει και ακρωτηριασμους ως ατραξιον.....δειχνει χαμηλο επιπεδο πορνοβλακα....αλλα οπως παραδεχεσαι ,εισαι γυφτος.....
τι τον ξεσυνεριζεσαι και συ μωρε "μαλακα" ... αφου βλεπεις ψαχνει "πηγουλα"