caracortado
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2012
- Like
- 74
- Πόντοι
- 16
θύμισέ μου την ερώτηση, θύμισέ μου και την απάντησή μου...
Mήνυμα 23386.Οκ;
θύμισέ μου την ερώτηση, θύμισέ μου και την απάντησή μου...
Mήνυμα 23386.Οκ;
πόσταρε την ερώτηση, πόσταρε την απάντησή μου και πες μας τι δεν κατάλαβες?
Δεν θέλεις να απαντήσεις;
ποιος ορίζει το ομαλό και το ανώμαλο?
εσύ, ο Βαλιανάτος, εγώ, ποιός?
Eεεεε παιδες σορρυ που σας το χαλαω κιολας αλλα ριξτε και μια ματια στον τιτλο του θρεντΗδη ξεφυγαμε δυο σελιδες, νομιζω πως ειναι αρκετο
![]()
Eεεεε παιδες σορρυ που σας το χαλαω κιολας αλλα ριξτε και μια ματια στον τιτλο του θρεντΗδη ξεφυγαμε δυο σελιδες, νομιζω πως ειναι αρκετο
![]()
τυπε δεν ξερω αν ειναι δικο σου το κειμενο. Παντως τα λεει ολα σε 15 γραμμες. Δεν θα μπορουσε κανεις να προσθεσει ή να αφαιρεσει κατι ευκολα.
![]()
Κλισέ ισοπεδωτικές διαπιστωσεις, πασπαλισμενες με χρυσοσκονη λαικισμου και μελοδραματισμου.
Τα εχουμε ξανακουσει αυτα.
Κατι φρεσκο?
συμπέρασμα?
Προσπαθώντας να μειώσεις τον λόγο κάποιου αντί να βρεις επιχειρήματα (αλλά με τι προσόντα;)
ξευτυλίζεσαι και δείχνεις εμπάθεια στενόμυαλε αριστερέ!
[move][size=20pt]ΑΠΟΤΑΞΟΥ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ!!![/size][/move]
![]()
![]()
Ρε μαλακα αφου σε χαλαει το φτηνο το χορταρι τι το πινεις και λες μαλακιες;Την ιστορία όπως σας τη δίδαξαν διέγραψε και πολύ καλά έκανε.
Και δε μιλάω για το συνωστισμό που αλλιώς γράφτηκε στο βιβλίο κι αλλιώς ερμηνεύτηκε από τους Αίλυναις..
Το κόμμα της το σιχαίνομαι για το ρόλο που παίζει, αλλά η ίδια η Ρεπούση πολύ καλά τα είπε και τα έγραψε.
Αν θέλουμε κάποια στιγμή να γίνουμε λαός της προκοπής θα πρέπει να μάθουμε την πραγματική ιστορία που όλοι μα όλοι οι ιστορικοί γνωρίζουν, αλλά ελάχιστοι τολμούν ν'αναφέρουν.
Η Ρεπούση είναι περισσότερο πατριώτισσα απ'όσους όσους βγαίνουν και την κράζουν αυτή τη στιγμή..
Ρε μαλακα αφου σε χαλαει το φτηνο το χορταρι τι το πινεις και λες μαλακιες;
Δεν ειδες τι επαθε ο τρακης και ελεγε του Φουφη Φουφη γαμιεσαι;
η αλήθεια είναι κάπου στη μέση....
Η ρεπούση μαλακίζεται ασύστολα παρουσιάζοντας τα λάθη της ελληνικής ισοτρίας που διδασκόμεθα. Τα λάθη όντως υπάρχουν όμως μύθος δεν είναι ότι ελληνιδες αυτοκτονούσαν για να μην πέσουν στα χέρια των Τούρκων, αλλά ότι χόρευαν κιόλας για να βουτήξουν απ το βράχο.
παπαριές καμαρωτές για πιτσιρίκια δημοτικού που λογικό είναι να υπάρχουν γιατί μόνο έτσι καταλαβαίνουν παιδιά 10χρονα.
Απο κει και πέρα αντί η ρεπούση να μας πρήζει τ αρχίδια με τα λάθη της δικής μας ιστορίας καλό θα ήταν να μας ενημερώσει για τα όργια που γράφονται στην Τουρκική ιστορία που διδάσκεται στα σχολεία της Τουρκίας.
Σαφώς και στη Σμύρνη πριν το 22 οι Ελληνες έκαναν αγριότητες. Από κει και πέρα οι αγριότητες που έχουν κάνει οι κωλότουρκοι σε ότι είναι βαφτισμένο σε κολυμπήθρα, από αρμένιους και πόντιους, μέχρι έλληνες ΔΕΝ περιγράφεται.
Στην Ελλάδα ως συνήθως έχει χαθεί η μπάλλα απο τον πρώτο δεξιό μέχρι τον τελευταίο αριστερό.
Δεν έγραψα πουθενά πως δεν έκαναν θηριωδίες οι Τούρκοι.
Ίσα ίσα που ξερίζωσαν γενιές ολόκληρες. Αυτό που έγραψα για τη Ρεπούση είναι πως βρέθηκε και μία ιστορικός που έγραψε και 2 πράγματα όπως έγιναν, ή μάλλον ΔΕΝ έγιναν.
Σιγά μην κάθομαι να εξηγώ στο μαστεράκο τώρα.
συναγωνίζεσαι τους χ.α.ιτες στη μαλακία;Την ιστορία όπως σας τη δίδαξαν διέγραψε και πολύ καλά έκανε.
Και δε μιλάω για το συνωστισμό που αλλιώς γράφτηκε στο βιβλίο κι αλλιώς ερμηνεύτηκε από τους Αίλυναις..
Το κόμμα της το σιχαίνομαι για το ρόλο που παίζει, αλλά η ίδια η Ρεπούση πολύ καλά τα είπε και τα έγραψε.
Αν θέλουμε κάποια στιγμή να γίνουμε λαός της προκοπής θα πρέπει να μάθουμε την πραγματική ιστορία που όλοι μα όλοι οι ιστορικοί γνωρίζουν, αλλά ελάχιστοι τολμούν ν'αναφέρουν.
Η Ρεπούση είναι περισσότερο πατριώτισσα απ'όσους όσους βγαίνουν και την κράζουν αυτή τη στιγμή..
συναγωνίζεσαι τους χ.α.ιτες στη μαλακία;
κοντεύεις πάντως να τους φτάσεις.
στ' αρχίδια μου το σόι μου, όλοι κάτι παλιολέσα είναι.Άμα έρθω να ζητήσω γυναίκα απ'το σόι σου να μη μου τη δώσετε..
στ' αρχίδια μου το σόι μου, όλοι κάτι παλιολέσα είναι.
θα μας κάνεις και μια έκθεση ιδεών για την ιστορικό ρεπούση που την έπιασε κόψιμο όταν ήταν να γίνει 1 λεπτού σιγή στη βουλή για τη γενοκτονία των ποντίων; πήγε να γράψει κανένα κεφάλαιο ιστορίας;