caracortado
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2012
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Ε ναι, το συζητάς??
Γιατί πικραίνεσαι;Aυτή είναι η πραγματικότητα.
Ε ναι, το συζητάς??
νταξ ρε μπούμπουρα.. ότι πείς.. ο γιατρός είπε να σου λέμε ναι και με χαμόγελο
Τωρα τα θελει ο ποπος σου....
Να σου πω αν κατι αντιστοιχο εκανε κυβερνηση πασοκ ή συριζα τα ιδια θα λεγες τωρα?
Τεσπα, γαμα το. Εχε χαρη που σε συμπαθω παλιομαλακα
Στα αρχιδια μου να απολογουμε στο καθε τυπο εδω μεσα,μουφες δεν λεω,το επωνυμο του το δεν το ηξερα μιας και ηταν απλα γνωστος,αλλα αφου το παμε απολογητικα και εισαι της περιοχης ξερεις για το σκηνικο που εγινε με γνωστο γαβρο στον Α.Παυλο εξω απ την εκκλησια πριν περιπου 2 χρονια?πρεπει να το ξερεις αφου εισαι της περιοχης ;)γνωστός του αδελφού του τού Λούη είμαι και αν έλεγες (όταν σου ζήτησα τα αρχικά του) ότι το παιδί το έλεγαν Ν.Κ. και τον αδελφό του Λ.Κ. δεν θα είχε χαλάσει ο κόσμος
άντε ψεύτη ...
όσον αφορά το σενάριο αρκεί να δεις το επισημο σαιτ της αστυνομίας
ότι από την αρχή του Ξ.Δ. έχουν προσαχθεί για εξακρίβωση 77526 άτομα και έχουν βγει παράνομοι οι 4435!!!!
και υπόψη ότι μιλάμε για ελέγχους που κατά 95% γίνονται σε αφρικανούς και ασιάτες ...
Ρε παιδιά κοροιδευόμαστε;;;Δλδ από τους 2.5 εκ. μετανάστες(νόμιμους και μη) που έχει η Ελλάδα ο Δένδιας έπιασε μόνο 4500 παράνομους;;;
Αποπειρα ειναι να κλωτσας παπι να πεσει οταν πηγαινει με 80χλμ/ωρα. Οπως και να το δεις. Εσυ δε θες να το δεις επειδη εισαι μπατσολαγνος και εχεις λεκανη τουαλετας αντι για κεφαλι. Σου ευχομαι να σου τυχει να "κανουν τη δουλεια τους" πανω σου τα κωλοπαιδα να δεις και την αλλη οψη του νομισματος.Ναι επειδη γουσταρεις εσυ που εισαι ρατσιστης θα τους κατηγορησουν για αποπειρα επειδη εκαναν την ΔΟΥΛΕΙΑ τους.
Στα αρχιδια μου να απολογουμε στο καθε τυπο εδω μεσα,μουφες δεν λεω,το επωνυμο του το δεν το ηξερα μιας και ηταν απλα γνωστος,αλλα αφου το παμε απολογητικα και εισαι της περιοχης ξερεις για το σκηνικο που εγινε με γνωστο γαβρο στον Α.Παυλο εξω απ την εκκλησια πριν περιπου 2 χρονια?πρεπει να το ξερεις αφου εισαι της περιοχης ;)
ΥΓ Τελικα δεν μου απαντησες τον φαγαν τον Ν. η οχι?
ΥΓ Οσο για το θεμα των μεταναστων η απορια μου ειναι γιατι τους αφηνουν αφου ειναι παρανομοι?ειναι τοσο φιλεσπλαχη η ΕΛ.ΑΣ και το κρατος?
Δωσε μου να καταλαβω απο ποιους ειναι στημενοι και γιατι?Δεν χρειάζεται ανεβασμένος δείκτης νοημοσύνης για να καταλάβεις ότι οι δήθεν έλεγχοι είναι στημένοι.Κοινός νούς χρειάζεται για να ξεβρωμίσει ο τόπος.
Ελα πες εβαλες φαντασια,εστιψες το κεφαλι σου να το γραψεις ολο αυτο ε?μήπως τους αφήνουν επειδή δεν είναι παράνομοι ??? μήπως τους αφήνουν επειδή έχουν νομιμοποιηθεί με κάποια διάταξη, κάποιου νόμου ή υποπαραγράφου νόμου όπως αυτή τροποποιήθηκε με κάποια ανθυποπαράγραφο μιας τροπολογίας που τροποποιούσε διάταξη μιας τροπολογίας ενός νόμου του 1878 που αφορά πχ την ένδυσιν των κορασίδων κατά τους απογευματινούς περιπάτους και την οποία υπέβαλε ο/η βουλευτής του Χ κόμματος στην βουλή που προέκυψε το 9997 και υπερψηφίστηκε ομοφώνως από την ολομέλεια (αποτελούμενη κατά την στιγμήν της ψηφοφορίας από 8 παρόντες) και ο οποίος βουλευτής στις εκλογές του 9998 εκτέθηκε με το Ψ κόμμα χωρίς να εκλεγεί αλλά κατάφερε να επανεκλεγεί με το Ζ κόμμα στις εκλογές του 9999 ??????????
Ελα πες εβαλες φαντασια,εστιψες το κεφαλι σου να το γραψεις ολο αυτο ε?
Δωσε μου να καταλαβω απο ποιους ειναι στημενοι και γιατι?
Οι χρυσαυγητες πρεπει να ησασταν ευγνωμονες στους λαθρο που πηρατε τετοια νουμερα,προς τι τοσο μισος?,ισα-ισα που αν δεν κανει καλα την δουλεια του το κρατος ανεβαινουν τα νουμερα,ετσι δεν ειναι?
Λαθος ο χαρακτηρισμος γιατι δεν σε ξερω τοτε,παμε παλι απ την αρχη.To "ήσασταν" ξέχνα το.Είμαι ελεύθερος να έχω όποια άποψη θέλω.Εχεις αδυναμία να συζητήσεις χωρίς ταμπελίτσα;
Τι δεν κατάλαβες; To Σύστημα (αριστερό και δεξιό) πρέπει να επιβάλλει την πολιτική του χωρίς να έχει συνεχώς τον λαό απέναντι.Καθαρίζουν την ελληνική κοινωνία από τούς λαθρομετανάστες για τα μάτια τού κόσμου.Επί τής ουσίας κάνουν επικοινωνιακή πολιτική.
Διαμαρτύρονται οι ΜΚΟ και ο Syriza κι ο δικομματισμός είναι πάντα στο προσκήνιο.
Googlαρει ο mparmpa,ξανα googlαρει ο mparmpa απαντηση για το σκηνικο που του ειπα δεν βρισκει,μην κουραζεσε παλικαρι μου δεν θα το βρεις στο ιντερνετ,πηγαινε βολτα αγορινα μου το απογευμα,ρωτα τους φιλους σου (αν δεν λες παπατζες οτι εισαι της περιοχης) και μου απαντας αυριο.
Και αυριο μερα ειναι παλικαρι μου
Λαθος ο χαρακτηρισμος γιατι δεν σε ξερω τοτε,παμε παλι απ την αρχη.
Συμφωνω οτι το κρατος θελει τον λαο διχοτομημενο.
Η Χ.Α ποτε εγινε απο μια ναζιστικη συμμορια σε πολιτικο κομμα ομως?
Ειδαν οι πανω ποσο αγανακτισμενος ειναι ο λαος,το καλοκαιρι του 2011 αυτη η μαζικοτητα εκφραστηκε χωρις πολιτικα στεγανα και εκει ζορισε το πραγμα,αμεσως αρχισε η τηλεοπτικοδημοσιογραφικη προβολη της ΧΑ,ηθελε το κρατος να τραβηξει την δεξια κοινωνικη ταξη εκτος συνολου,δημιουργησε ενα ακρο και αμεσα η αριστερη πηρε στην πλατη της την πολιτικη αντιδραση,χωρισαν τους μεν σε "για ολα φταινε οι μεταναστες" και τους δεν σε μια πολιτικη παλη.
Η ανάλυσή σου δεν έχει υπόβαθρο αλλά τέλος πάντων.
Για πές μου σε τί συνίσταται η πολιτική πάλη τής αριστεράς;
Λαθος ο χαρακτηρισμος γιατι δεν σε ξερω τοτε,παμε παλι απ την αρχη.
Συμφωνω οτι το κρατος θελει τον λαο διχοτομημενο.
Η Χ.Α ποτε εγινε απο μια ναζιστικη συμμορια σε πολιτικο κομμα ομως?
Ειδαν οι πανω ποσο αγανακτισμενος ειναι ο λαος,το καλοκαιρι του 2011 αυτη η μαζικοτητα εκφραστηκε χωρις πολιτικα στεγανα και εκει ζορισε το πραγμα,αμεσως αρχισε η τηλεοπτικοδημοσιογραφικη προβολη της ΧΑ,ηθελε το κρατος να τραβηξει την δεξια κοινωνικη ταξη εκτος συνολου,δημιουργησε ενα ακρο και αμεσα η αριστερη πηρε στην πλατη της την πολιτικη αντιδραση,χωρισαν τους μεν σε "για ολα φταινε οι μεταναστες" και τους δεν σε μια πολιτικη παλη.
να αποκαταστήσουν τις ζημιές με προσωπική εργασία ...
να κοιμούνται στο εξής στο πάτωμα ...