Επισκέπτης
βγαλε ρε κωλοτρυπιδουλη το αβαταρ θεσμος..από τα παλαιά χρόνια η φύση σου έδωκε αναπτυγμένο εγκέφαλο γι αυτόν ακριβώς το λόγο.....
είσαι το πιο ισχυρό ζώο με τις πιο ισχνές σωματικές δυνατότητες.
κάνε τις αναγωγές σου.
βγαλε ρε κωλοτρυπιδουλη το αβαταρ θεσμος..από τα παλαιά χρόνια η φύση σου έδωκε αναπτυγμένο εγκέφαλο γι αυτόν ακριβώς το λόγο.....
κάνε τις αναγωγές σου.
γι αυτο πρεπει να κανεις παρεα με τον μακ που μπορει να καθαριζει για παρτη σου..
βγαλε ρε κωλοτρυπιδουλη το αβαταρ θεσμος..
θελω=μπορω,μπορω=θελω..
τι warrior & πουτσες μπλε???
νιντζα ειμαι..
βγαλε ρε κωλοτρυπιδουλη το αβαταρ θεσμος..
ρε τρυπα πως την ειδες???από τα παλαιά χρόνια η φύση σου έδωκε αναπτυγμένο εγκέφαλο γι αυτόν ακριβώς το λόγο.....
κάνε τις αναγωγές σου.
παπαρια..Τουλάχιστον σου πληρώνει δικαιώματα ή μόνο εγώ σέβομαι την πνευματική ιδιοκτησία σε αυτήν την ιστοσελίδα;
από τα παλαιά χρόνια η φύση σου έδωκε αναπτυγμένο εγκέφαλο γι αυτόν ακριβώς το λόγο.....
κάνε τις αναγωγές σου.
γι αυτο πρεπει να κανεις παρεα με τον μακ που μπορει να καθαριζει για παρτη σου..
ρε τρυπα πως την ειδες???
θα μας ξυπνησεις τα γκομενακια???
εμεις τα θελουμε χαζα & αβουλα..
αει κιχου με καμια βλαχορωσιδα λεμε..
καλα χεσε με!! αμα μου σκασει κανα διμετρο τουμπανο, οσο εξυπνο και να μαι θα τις φαω!!
& οι δικες μου..ολες οι διαφορες μου λυνονται μεσω τις διπλωματικης οδου..
αμα ειναι fuck α ντορο,δεν θα χαλαστω..λες να σου έρθει με αλυσίδα?
ααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
αστονα ρε ένας καμμένος πιτσιρικάς άφραγκος αγάμητος που όλη μέρα σουλατσάρει στο νετ είναι....
αααααχαχαχχαχαχααχαχαχαχαχα
παπαρια..
συγκεντρωσε στοιχεια να του παρουμε τα σωβρακα του παλιοκαριολη..
45% δικα σου..
μου εφερε ο περσονας μια λιμο απο το σκατονησο..Δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω σχηματίσει την εντύπωση ότι ο πλεζουρας ποστάρει από το πίσω κάθισμα της Μπέντλεϋ (η ρολς είναι για το υπηρετικό προσωπικό του) όπου ημίγυμνα μοντέλα του σερβίρουν ρετσίνα σε ποτήρια σαμπάνιας και καναπεδάκια με παστουρμά, τη στιγμή που έχει υποχρεώσει τον οδηγό του να αφήσει γενιάδα a la βουλουχιώτα, να φορά μπερέ τύπου τσε και το ηχοσύστημα να παίζει αντάρτικα εναλλάξ με hip hop...
χρειάζεσαι εντατικά μαθήματα απο τον χουλιγκανοπρεζάκια.
η προοπτική να δω το σώβρακο του ανεπιθύμητου