neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
δεν θελω παρε δωσε με κομματαδεν κατέχεις την πιθηκική?![]()
δεν θελω παρε δωσε με κομματαδεν κατέχεις την πιθηκική?![]()
εγώ έδωσα μια λύση...
έκαστος 50.000 ευρώ και του δίνεται άδεια παραμονής και αφέονται οι αμαρτίες της παράνομης εισόδου... κάθε χρόνο 5.000 ευρώ για ανανέωση αδείας παραμονής επί τουλάχιστον 15 χρόνια...
και φυσικά ισχύει για όλα τα μέλη της οικογενείας εκτός από αυτά που γεννήθηκαν εδώ... αυτά δεν πληρώνουν
αίτηση ιθαγένειας μετά από 15 χρόνια και εφόσον γνωρίζουν άριστα την ελληνικήν, και τα παιδιά να έχουν τελειώσει ελληνικό σχολείο (εφόσον γεννήθηκαν εδώ)
μα το μειζων προβλημα ειναι οτι ερχονται παρανομα ...δεν πειραζουν οι 10.000 που ειναι νομιμοι και δουλευουν αλλα τα 3 μυρια παρανομοιεγώ έδωσα μια λύση...
έκαστος 50.000 ευρώ και του δίνεται άδεια παραμονής και αφέονται οι αμαρτίες της παράνομης εισόδου... κάθε χρόνο 5.000 ευρώ για ανανέωση αδείας παραμονής επί τουλάχιστον 15 χρόνια...
και φυσικά ισχύει για όλα τα μέλη της οικογενείας εκτός από αυτά που γεννήθηκαν εδώ... αυτά δεν πληρώνουν
αίτηση ιθαγένειας μετά από 15 χρόνια και εφόσον γνωρίζουν άριστα την ελληνικήν, και τα παιδιά να έχουν τελειώσει ελληνικό σχολείο (εφόσον γεννήθηκαν εδώ)
δεν θελω παρε δωσε με κομματα
μα το μειζων προβλημα ειναι οτι ερχονται παρανομα ...δεν πειραζουν οι 10.000 που ειναι νομιμοι και δουλευουν αλλα τα 3 μυρια παρανομοι
νταξει ρε τυπε εκει κολλας τωρα εσυπόθεν οι αριθμοί?![]()
πόθεν οι αριθμοί?![]()
ναι ρε φιλε ,ξερω οτι δεν φταινε οι μεταναστες (δεν φταιει αυτος που παιρνει το πορτοφολι ,φταει αυτος που το αφηνει ) αλλα αφου το κρατος δεν κανει τπτ και απελπιζεσαι καταφευγεις (και λογικο ετσι) σε αυτες τις αποψεις.Δλδ κατσε εμενα οι γονεις μου εδωσαν 1 μυριο για το σπιτι (λεφτα που μαζευαν και οι παπουδες μου να φανταστεις) και σκανε 10 πακιστανοι βρωμιαριδες με τα μηχανακια να περνανε συνεχεια μπροστα απο το σπιτι σου , να μενουν σχεδον διπλα και να βρωμιζουν την περιοχη.Ε ρε φιλε δεν παει ετσιnéos ,σε καταλαβαίνω εν μέρει,αλλά αν το συζητούσαμε νομίζω ότι θα φτάναμε στο ότι έχουμε σην χώρα μας ένα συστημα ξεπερασμένο , διάτρυτο, απάνθρωπο και τελείως παράλογο.
Δεν λειτουργεί τίποτα . MΆ ΑΠΟΛΎΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ .
![]()
ναι ρε φιλε ,ξερω οτι δεν φταινε οι μεταναστες (δεν φταιει αυτος που παιρνει το πορτοφολι ,φταει αυτος που το αφηνει ) αλλα αφου το κρατος δεν κανει τπτ και απελπιζεσαι καταφευγεις (και λογικο ετσι) σε αυτες τις αποψεις.Δλδ κατσε εμενα οι γονεις μου εδωσαν 1 μυριο για το σπιτι (λεφτα που μαζευαν και οι παπουδες μου να φανταστεις) και σκανε 10 πακιστανοι βρωμιαριδες με τα μηχανακια να περνανε συνεχεια μπροστα απο το σπιτι σου , να μενουν σχεδον διπλα και να βρωμιζουν την περιοχη.Ε ρε φιλε δεν παει ετσι
ΥΓ ειναι και πουστιδες.Δεν φτανει που εχουμε τοσους ελληνες ,ηρθαν και αυτοι να αποτελιωσουν την κατασταση
δεν σου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι? δεν μπορειστον δικά μας τον δρόμο έχουμε δυο κτίρια ta οποία παραμένουν για χρόνια ακατοίκητα ,kατά καιρούς κάνουν καταληψη παρέες πακιστανών ινδών,ρομά και ότι αλλη φυλή θές ,και είχαν φτάσει στο σημείο να ενοχλούν τα παιδιά μας που πέρναγαν από μπροστά. Sto τέλος απομακρύνθηκαν αλλά με ειρηνικά μέσα . Η βία γεννά βία ,νόμος απαράβατος ;)
δεν σου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι? δεν μπορει
ΥΓ για δω γλυφαδα λες?
το πρόβλημα σου είναι οι αριθμοί ή ότι υπάρχει πρόβλημα παράνομης μετανάστευσης???
και χίλιοι να ήταν οι παράνομοι μετανάστες πρόβλημα είναι...
Πάντως μεγαλύτερο από το ότι αναπνέεις ακόμα με την καμία.το πρόβλημα σου είναι οι αριθμοί ή ότι υπάρχει πρόβλημα παράνομης μετανάστευσης???
και χίλιοι να ήταν οι παράνομοι μετανάστες πρόβλημα είναι...
γιατι τουε περνουνε στο χωριο σου ανεργα παιδια δεν εχει να παρουνε ενα μεροκαματοΠαντως στην Πατρα, απ' οπου μολις γυρισα, ουτε ενας λαθρος στους δρομους και στο λιμανι. Αντιθετως στο χωριο μου τωρα που ξεκινανε οι ελιες, αρχισαν να μαζευονται ολοι και περισοτεροι. Τι διαολο, τους διωχνουν απο τις πολεις και μαζευονται στα χωρια ? Και να πω οτι βρισκουν δουλειες![]()
γιατι τουε περνουνε στο χωριο σου ανεργα παιδια δεν εχει να παρουνε ενα μεροκαματο
ασε τις μαλακιες παλι φωτια πας βαλεις κουφαλαδεν είναι οι ελλέηνες για τέτοιες άχαρες δουλειές...
ασε τις μαλακιες παλι φωτια πας βαλεις κουφαλα
άλλο τα 3 μύρια κι άλλο το 1000...
διαφωνείς τραβατρόμπα?