apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
την γλυτωσε και εκεινος απτον χιτλερ τυπε?μινεικο μεριά από προπάπο... ;)
αν δεν απατώμαι φυσικά ...
την γλυτωσε και εκεινος απτον χιτλερ τυπε?μινεικο μεριά από προπάπο... ;)
αν δεν απατώμαι φυσικά ...
αν ήτο ελλεηνίς μπορεί να έκανα την π..τσα μου πέτρα και να της τον κάρφωνα.. είμαι ελεήμων εγώ...
Μεταναστευτικά εμβάσματα και άλλα ρατσιστικά παραμύθια!!!
Δε πας σε καμιά γωνιά να ψοφήσεις...που θα θεωρήσουμε κ έξοδο την μόρφωση παιδιών...άντε μπράβο.λοιπόν επειδή οι αριθμοί πάντα λενε την αλήθεια...
το 2008 η συνολική κρατική δαπάνη ανά μαθητή ανήλθε στο ποσό των 4.886,90 Ευρώ.
αν θεωρήσουμε (κατά τους μετριότερους υπολογισμούς) ότι 10.000 παιδιά μη νομίμων μεταναστών συμμετέχουν στην εκπαίδευση τοτε η δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των 48.669.000 Ευρώ... διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για τους καιρούς που ζούμε δεν νομίζεις???
ειδικά όταν ορισμένα από τα μέτρα που παίρνονται εξοικονομούν πόρους της τάξης των 20 εκ ή 30 εκ ευρώ...
και φυσικά ο αριθμός των παιδιών αυτών είναι κατά πολύ μεγαλύτερος διοτι το ΙΠΟΔΕ (Ινστιτούτου Παιδείας Ομογενών και Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης) υπολογίζει ότι φοιτούν περί τις 200.000 μαθητές αλλοδαποί και παλλινοστούντες, οπότε ο αριθμός των 10.000 είναι μάλλον μικρός...
κατά μία άλλη πηγή είναι 113.463 οι αλλοδαποί και 24.730 οι παλλινοστούντες....
οπότε μπορούμε να θεωρήσουμε ότι ένα πλήθος της τάξης των 10.000 μαθητών παιδιών μη νομίμων μεταναστών φοιτά στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση δωρεάν
αρα το νούμερο σε ότι αφορά το κόστος είναι σωστό και επαρκώς τεκμηριωμένο...
δεν υπολόγισα βεβαια τις δαπάνες για τα διαπολιτισμικά σχολεία κλπ που αφορούν ΜΟΝΟ και αποκλειστικά παιδιά μεταναστών νομίμων ή μή...
εγώ στην θέση του υπουργού οικονομικών θα ξεκινούσα τις περικοπές από εκεί...
Δε πας σε καμιά γωνιά να ψοφήσεις...που θα θεωρήσουμε κ έξοδο την μόρφωση παιδιών...άντε μπράβο.
Δε πας σε καμιά γωνιά να ψοφήσεις...που θα θεωρήσουμε κ έξοδο την μόρφωση παιδιών...άντε μπράβο.
Γιατι δεν ειναι εξοδο? Εκτος αν γινεται τζαμπα και δε το ξεραμε
τυπε φαντασου οτι εσυ πληρωνεις για να ειναι ο παπαζολης αιωνιος φοιτητηςΓιατι δεν ειναι εξοδο? Εκτος αν γινεται τζαμπα και δε το ξεραμε
Γιατι δεν ειναι εξοδο? Εκτος αν γινεται τζαμπα και δε το ξεραμε
την μόρφωση των παιδιών μας όχι.. την μόρφωση των παιδιών άλλων ναι... και ειδικά άλλων οι οποίοι ήρθαν απρόσκλητοι και παραμένουν ως ανεπιθύμητοι...
Όταν από την μία τους πηδάμε...(ξέρετε ιμπεριαλισμός του Νάτο του οποιού είμαστε κ μέλος) τους χρωστάμε,εφόσον υπάρχει σνυπευθυνότητα λόγω συμμετοχής μας.που να ξέρει ρε ο παπατρόμπας??? σάμπως από την τσέπη του πληρώνει??
Τα εγώ,εσύ,αυτός,εμείς,εσείς,αυτοί δεν έχουν καμιά βαρύτητα εδώ μέσα που ο καθένας ό,τι δηλώσει είναι....ποιος μου λέει εμένα ότι πληρώνετε φόρους κ δεν δηλώνετε κάτω από το όριο φορολόγισης διατηρώντας ταυτόχρονα κ 4-5 διαμερισματάκια...τυπε φαντασου οτι εσυ πληρωνεις για να ειναι ο παπαζολης αιωνιος φοιτητης![]()
εγώ στην θέση του υπουργού οικονομικών θα ξεκινούσα τις περικοπές από εκεί...
τυπε η φοροδιαφυγη εχει παταχθειΤα εγώ,εσύ,αυτός,εμείς,εσείς,αυτοί δεν έχουν καμιά βαρύτητα εδώ μέσα που ο καθένας ό,τι δηλώσει είναι....ποιος μου λέει εμένα ότι πληρώνετε φόρους κ δεν δηλώνετε κάτω από το όριο φορολόγισης διατηρώντας ταυτόχρονα κ 4-5 διαμερισματάκια...
τυπε η φοροδιαφυγη εχει παταχθει
τυπε φαντασου οτι εσυ πληρωνεις για να ειναι ο παπαζολης αιωνιος φοιτητης![]()
Όταν από την μία τους πηδάμε...(ξέρετε ιμπεριαλισμός του Νάτο του οποιού είμαστε κ μέλος) τους χρωστάμε,εφόσον υπάρχει σνυπευθυνότητα λόγω συμμετοχής μας.
Οκ δεν είναι μόνο η Ελλάδα που φταίει κ φταίει ίσως λιγότερο....αλλά είμαστε τα σύνορα τι να κάνουμε...
Η ευαίσθητη σε ανθρωπιστικά θέματα Ε.Ε. κ ο Ο.Η.Ε θα έπρεπε το λιγότερο να στέλνουν κανένα κονδύλι.
![]()
![]()
![]()
Σωστόοοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Ν'αποκλείσεις από την παιδεία τα μεταναστόπουλα, έτσι ώστε να παραμείνουν αμόρφωτα για να σου γαμήσουν το ταμ τιριρί στα σίγουρα ΜΑΛΑΚΑ!!!!
Όταν από την μία τους πηδάμε...(ξέρετε ιμπεριαλισμός του Νάτο του οποιού είμαστε κ μέλος) τους χρωστάμε,εφόσον υπάρχει σνυπευθυνότητα λόγω συμμετοχής μας.
Οκ δεν είναι μόνο η Ελλάδα που φταίει κ φταίει ίσως λιγότερο....αλλά είμαστε τα σύνορα τι να κάνουμε...
Η ευαίσθητη σε ανθρωπιστικά θέματα Ε.Ε. κ ο Ο.Η.Ε θα έπρεπε το λιγότερο να στέλνουν κανένα κονδύλι.
Μπορουμε να τα αποκλεισουμε απο τη χωρα. Ας πανε στη χωρα τους να απολαυσουν οση παιδεια θελουν κανενα προβλημα.