Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
22
Πόντοι
616
Δεν ξερω εαν ειμαι ξεφτιλισμενος αριστερος,τοσο σουργελο ομως να κοπιαρω χωρις να δινω λινκ μεχρι και τα σχολια-για να τα εμφανισω ως αποψαρα μου-ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ!
Δεν χρειαστηκε να δωσω πηγη.
Οταν μου ζητηθηκε εδωσα.
Μονο εσυ δεν καταλαβες οτι ειναι κοπιαρισμα.
Αρα... εισαι :uglystupid:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
αρα καλο ειναι να μην υπαρχει η αριστερα αυτο λες

σε οποιες χωρες επικρατησε η αριστερα οι κοινωνιες πηγαν 100 χρονια πισω...αλλο εαν την ελλαδα την εχουν φτασει τσεχια, σλοβενια, βουλγαρια...εδω ειχαμε ιδεολογικη επικρατηση της αριστερας λογω των συμπλεγματων του καραμανλισμου

Επισκέπτης
Ποιο αντι-εξουσιαστικό στέκι...εγώ κ στο δωμάτιο μου έχω αφίσα του ηγέτη Στάλιν,αν ανοίξω κάμερα ακριβώς πίσω... :sunglasses:

Εκεί που έχω εγώ τη χράπα χρούπα
γεμάτη με 9βολα ;;;;;

Υπερτερώ εγώ αν μου την πέσουν.
Εσένα αν σου την πέσουν
δεν πιστεύω να φτουρήσει η κορνίζα του Στάλιν για ρόπαλο ....

Θα στον κάνουν μπουρί , όπως τότε στη Φυλής ....

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ποιο αντι-εξουσιαστικό στέκι...εγώ κ στο δωμάτιο μου έχω αφίσα του ηγέτη Στάλιν,αν ανοίξω κάμερα ακριβώς πίσω... :sunglasses:

μαλακα παπαζολ δεν κανει κανενα βιντεο οπως ο δημητρακης29 και να εξηγεις τις αρετες του κομμουνισμου...  :2funny:

Επισκέπτης
εγω την εχω μπροστα μου πανω απο τον υπολογιστη

και διπλα απο αυτην εχω την πηγαδα  :sunglasses:

Επισκέπτης
σε οποιες χωρες επικρατησε η αριστερα οι κοινωνιες πηγαν 100 χρονια πισω...αλλο εαν την ελλαδα την εχουν φτασει τσεχια, σλοβενια, βουλγαρια...εδω ειχαμε ιδεολογικη επικρατηση της αριστερας λογω των συμπλεγματων του καραμανλισμου
αρα τι χρειαζομαστε μια ακροδεξια να μας παει μπροστα  :2funny: :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
μαλακα παπαζολ δεν κανει κανενα βιντεο οπως ο δημητρακης29 και να εξηγεις τις αρετες του κομμουνισμου...  :2funny:
οκι,παπαζόλ δεν κάνει κανένα βίντεο.

Μαλάκα Πετράκη είναι αλλονταπό κ όκι μιλάει καλά κ σωστά ελληνικά ε;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Παπαδαριό + ακροδεξιά....

Άσχημα ήταν το 67 που επικρατούσε το:''πατρίς-θρησκεία-οικογένεια'';;;

Οχι βεβαια εσεις φαγωθηκατε να φυγει. Να οριστε τι καταλαβατε? Αντε ρε παμε να γραφτουμε στη χρυση αυγη. Με το νατσο παρεα. Αντε τι καθεστε

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Οχι βεβαια εσεις φαγωθηκατε να φυγει. Να οριστε τι καταλαβατε? Αντε ρε παμε να γραφτουμε στη χρυση αυγη. Με το νατσο παρεα. Αντε τι καθεστε
Άμα δεχτεί ο νάτσος μέσα...

Μόνο ο Πετράκης δεν θα ρθει,πιστός στον πρόεδρο. :2funny:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Παπαδαριό + ακροδεξιά....

Άσχημα ήταν το 67 που επικρατούσε το:''πατρίς-θρησκεία-οικογένεια'';;;

η μουμια του λενιν που πηγαιναν τα κοροιδα και προσκυναγαν, ειναι καλυτερα?  :2funny:

Επισκέπτης

Περίμενε να καραφλιάσω πρώτα, να ξυρίσω τα υπόλοιπα,να κάνω λοβοτομή και πάμε τότε.
Να ταιριάζουμε κιόλας..

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
74
Πόντοι
16

Σε αυτό το σύνθημα (Η Ελευθερία και η Δημοκρατία πεθαίνουν-Ερχεται το ισλάμ) συμπυκνώνεται η κοσμοθεωρία τού σκοταδισμού.Τα μουσουλμανικά σκουλήκια στοχοποιούν τούς άπιστους.Αρωγός και συμπαραστάτης τής μουσουλμανικής σαπίλας οι ποικιλώνυμοι "αριστεροί-αντιρατσιστές-προοδευτικοί-δημοκράτες-κοσμοπολίτες δεξιοί-χαμπουργκεροαναθρεμμένοι πιτσιρικάδες τών Εξαρχείων-φοροφυγάδες ιδιοκτήτες ακινήτων...." και λοιπές αστικοδημοκρατικές δυνάμεις.
Η αιμοδοσία τού παγκοσμιοποιημένου καπιταλισμού με ασιάτες απολίτιστους σκλάβους περνάει μέσα από τα παραμορφωτικά φίλτρα τής "αριστεράς".Η Ελευθερία και η Δημοκρατία έννοιες ασυμβίβαστες με την παγκόσμια αστική τάξη.Ο σιωνισμός ιστορικός αντίποδας τής ελευθερίας.
Κανείς δεν φαντάζεται τι θα περίμενε Ελληνες πού καταστρέφουν το κέντρο τού Καίρου φερ' ειπείν, φωνάζοντας "Ο σκοταδισμός πεθαίνει-Ερχεται η Ελευθερία και το Φώς"!!!
Γιατί η αστυνομία επέτρεψε σε απολίτιστους βάρβαρους να καταστρέψουν το κέντρο τής Αθήνας-Καμπούλ;
Ποιό πολιτικό παιχνίδι παίζεται από το Σύστημα;

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Ὁ Vanzetti δὲν «ἐδιώκετο ἐπειδὴ ἦτο ῥιζοσπάστης». Ἐδικάσθη ἀπολύτως νομίμως καὶ κατεδικάσθη εἰς θάνατον διὰ τὴν ἐν ψυχρῷ δολοφονίαν 2 ἀνθρώπων. Ἐξετελέσθη τῇ 23η Αὐγούστου 1927.

Αφού έγινε με νόμιμα μέσα η δολοφονία του Vanzetti όλα καλά...Ο δικαστής υπόδειγμα αμεροληψίας:

Πρόεδρος της έδρας στην υπόθεσή τους ήταν ο δικαστής WebsterThayer, ο οποίος δήλωσε για τον Vanzetti: «Αυτός ο άνδρας, αν και μπορεί να μην έχει διαπράξει το έγκλημα που του αποδίδουν,είναι εντούτοις ηθικός αυτουργός, γιατί είναι εχθρός των υπαρχόντων θεσμών μας».Ο πρόεδρος των ενόρκων, ένας συνταξιούχος αστυνομικός, απάντησε σε έναν φίλο του, ο οποίος του είπε ότι, κατά τη γνώμη του, οι Sacco και Vanzetti ήταν αθώοι:«Να είναι καταραμένοι.Τους χρειάζεται να κρεμαστούν, όπως και νάχει».Μετά την έκδοση της καταδικαστικής απόφασης που έστελνε τους Sacco και Vanzetti στο θάνατο, ο δικαστής υπερηφανεύτηκε σε έναν φίλο του: «Είδες τι έκανα σε αυτούς τους αναρχικούς μπάσταρδους τις προάλλες;».

[URL unfurl="true"]http://eglima.wordpress.com/2008/02/23/sava_2/[/url]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom