Kurtinaitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Σαφως και θα μας παρει ολο το βραδυ. Τις σταυροφοριες δεν τις εκαναν οι μουσουλμανοι. Κοινως αυτοι που τους ετρωγε ο κωλος τους πρωτους να αρχισουν τις μαλακιες ηταν οι χριστιανοι(οπως και στην αμερικη με τους ινδιανους, οπως και στην αφρικη κλπ). Οπως και παντου αλλωστε. Οι 'πολιτισμενοι' χριστιανοι πηγαιναν παντα να 'εκπολιτισουν' τους βαρβαρους. Μια ζωη. Χωρις να τους καλεσει κανεις εννοειται....
Δεν είναι αυτό το θέμα που έθεσα ούτε αυτό είναι το ζήτημα που με απασχολεί.
Οι σταυροφορίες έγιναν αιώνες πριν.
Στα ενδιάμεσα ο Δυτικός πολιτισμός πέρασε και έναν Διαφωτισμό ο οποίος άφησε και κάποιες λαμπρές πολιτισμικές και θρησκευτικές εξελίξεις.
Εάν εσύ μας γυρίζεις στις σταυροφορίες εγώ μπορώ να σε γυρίσω στις κατακόμβες.
Συνοπτικά.
Δε έχω καμμιά αναστολή να αφομιωθώ από έναν πολιτισμό τύπου Ινκας ακόμα και εάν αυτοί πιστεύουν στον Μωάμεθ αρκεί οι κοινωνικές και πολιτιστικές/πολιτισμικές δομές να είναι πιο σύγχρονες από τις δικές μου.
Εάν είναι να με απορροφήσει ο Ιμπραήμ και ο Τζένγκις Χαν ή οι απόγονοί τους ευχαριστώ δεν θα πάρω.
Τα πολιτισμικά και πολιτιστικά μου ολισθήματα το γνωρίζω καλώς όπως επίσης γνωρίζω καλώς ότι δεν είναι Χριστιανοί αυτοί που αρνούνται ολάκερες Γενοκτονίες.
Επίσης γνωρίζω πολύ καλώς ότι οι Γερμανοί που είναι Χριστιανοί και ήταν αντίπαλοι των Αμερικανών στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο έκαναν νόμο του κράτους την ποινικοποίηση των ναζιστικών εκδηλώσεων και έχουν αναγνωρίσει την γενοκτονία των Εβραίων.
Αντιθέτως οι Τούρκοι που ήταν κι αυτοί αντίπαλοι των Αμερικανών στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο εξακολουθούν να θεωρούν τον Κεμάλ πατέρα τους και αρνούνται να αναγνωρίσουν τις γενοκτονίες των Αρμενίων και Ποντίων.
Δε μπορεί να είναι σύμπτωση, μάλλον κάτι δεν πάει καλά με τον πολιτισμό και τη Θρησκεία τους.