Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
το ιδιο γινεται και εδω με τους αλβανους που ερχονται στην ελλαδα για τουρισμο, εαν δεν δηλωσουν (υπευθυνη δηλωση) απο αυτον που θα τους φιλοξενησει, το λιγοτερο 50 ευρω την ημερα δεν περνανε τα συνορα, τουλαχιστον απο το τελωνειο  :grin:
ναι μονο που απο τον Εβρο επιπλεον τυχαινει να μπαινουνε καθε καρυδιας καρυδι...μαζι κ βαρκες με Συριους τωρα...
ετσι εχουμε ενα πολυπολιτισμικο παζλ:Αλγερινοι,Αφγανοι,Πακιστανοι,Μπαγκλεντισιανοι,Μαροκινοι,Ιρανοι,Ινδο-πακιστανοι...ξεχασα κανεναν? :grin: :grin: :grin:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Φοβερό αστείο...μερικά περιστατικά κανιβαλισμού στην σειρά.... :jerking:
είδα τις μπουγάτσες που γέλαγαν και νόμισα ότι το βρίσκανε αστείο.

τα τεκμήρια ότι αυτά που έβαλα περνάνε έγκριση, γι' αυτό αργούν;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
γνωστή παπαριά; για φέρε τεκμήρια, γιατί εγώ μόνο από εφημερίδες και μέσα επίσημα πήρα στοιχεία.

εγώ να συνεχίσω το αστείο προσπάθησα, δεν σας άρεσε;
δε βλέπω γελάκια

οσο παει και γινεται καλυτερο  :grin:  Ωστε ειπες μια μαλακια για να μας προκαλεσεις τον γελωτα. Προσπαθησε περισσοτερο. ;)

Επισκέπτης
ναι μονο που απο τον Εβρο επιπλεον τυχαινει να μπαινουμε καθε καρυδιας καρυδι...μαζι κ βαρκες με Συριους τωρα...
ετσι εχουμε ενα πολυπολιτισμικο παζλ:Αλγερινοι,Αφγανοι,Πακιστανοι,Μπαγκλεντισιανοι,Μαροκινοι,Ιρανοι,Ινδο-πακιστανοι...ξεχασα κανεναν? :grin: :grin: :grin:
ναι αλλα και ολα τα γκομενακια που γαμαμε στα ντελα(αριστεροι και δεξιοι)  απο εκει περνανε μην το ξεχνας αυτο :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Ποσες φορες εχουνε ριξει οξυ σε γυναικες η εχουνε ακρωτηριασει γεννητικα οργανα?
Η προσφατη ιστορια με την μικρουλα που την κατηγορησαν για βεβηλωση του Κορανιου που οπως αποδειχτηκε την ειχε ενοχοποιησει Ιμαμης επειδη δεν του καθοτανε δεν σου λεει κατι? θα καταδικαζοταν σε θανατο σε αυτη την προοδευτικη χωρα κι ας ηταν διανοητικως καθυστερημενη.
Στην Ελλαδα συνηθως Αφγανους, Σομαλους, Πακιστανους και Μπαγκλαντεσιανους εχουμε.
Δεν θελω ουτε την ειρωνια σου γιατι διαστρεβλωνεις την αληθεια.
Ετσι απλα.

εσυ να κανεις και ιερο πολεμο. Αλλα πες μου εισαι χριστιανος; Γιατι θα ηθελα να μαθω πως εξηγεις την ανθρωποθυσια του ιησου απο τον πατερα του  :think: δικαιολογημενη; φετιχ; :2funny:

Επισκέπτης
Ποσες φορες εχουνε ριξει οξυ σε γυναικες η εχουνε ακρωτηριασει γεννητικα οργανα?
Η προσφατη ιστορια με την μικρουλα που την κατηγορησαν για βεβηλωση του Κορανιου που οπως αποδειχτηκε την ειχε ενοχοποιησει Ιμαμης επειδη δεν του καθοτανε δεν σου λεει κατι? θα καταδικαζοταν σε θανατο σε αυτη την προοδευτικη χωρα κι ας ηταν διανοητικως καθυστερημενη.
Στην Ελλαδα συνηθως Αφγανους, Σομαλους, Πακιστανους και Μπαγκλαντεσιανους εχουμε.
Δεν θελω ουτε την ειρωνια σου γιατι διαστρεβλωνεις την αληθεια.
Ετσι απλα.

Ποιος διαστρεβλώνει την αλήθεια ρε νούμερο??
Εσύ μιλάς για φόνους παιδιών χωρίς δισταγμό από κουλτούρα και σαν επιχείρημα μου εφανίζεις την ενοχοποίηση της κοπελίτσας με πάτημα τη γαμωθρησκεία??
Τραγούδα μόνος σου..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
ναι αλλα και ολα τα γκομενακια που γαμαμε στα ντελα(αριστεροι και δεξιοι)  απο εκει περνανε μην το ξεχνας αυτο :grin:

αλλο αυτο... αααααααααααααχαχαχχαχααχαχχααχχααχαχ εχουμε επιλεκτικο προβλημα μεταναστευσης

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
οσο παει και γινεται καλυτερο  :grin:  Ωστε ειπες μια μαλακια για να μας προκαλεσεις τον γελωτα. Προσπαθησε περισσοτερο. ;)
όχι να προκαλέσω γέλωτα, αλλά να τον παρατείνω
δεν εχουν κρεοπωλεια σφαζουν και τρωνε ο ενας τον αλλον ρε  :2funny:

ελπίζω να σου φαίνεται πιο αστείο τώρα που το εμπλούτισα με οπτικοακουστικό υλικό, θα έχεις να γελάς για μέρες

παπασάλια, ακόμα να βρεις εκείνα τα τεκμήρια που λέγαμε;να περιμένω ανακοίνωση από το κώμα; αλλά δεν ξέρω από πιο κώμα; με πιο κώμα είσαι σήμερα; με το κκε το συριζα ή το πασόκ;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
αλλο αυτο... αααααααααααααχαχαχχαχααχαχχααχχααχαχ εχουμε επιλεκτικο προβλημα μεταναστευσης
Ξέρεις γιατί είναι επιλεκτικό με βάση αν έχουν ψωλή ή πούτσα...επειδή εσείς οι φεμινίστριες των εξαρχείων δεν κάνετε τίποτα για τους αραπάδες γαμιάδες σας...ξεσηκωθείτε!!! :birdman:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
παπασάλια, ακόμα να βρεις εκείνα τα τεκμήρια που λέγαμε;να περιμένω ανακοίνωση από το κώμα; αλλά δεν ξέρω από πιο κώμα; με πιο κώμα είσαι σήμερα; με το κκε το συριζα ή το πασόκ;
Τί στοιχεία θες....να στοιχειοθετήσουμε τί,την αίσθηση χιούμορ σου;;;;

Και αληθινό να'ναι το περιστατικό...θα υπήρξε τιμωρία κ καταδίκη...όχι που βρίσκεται σε κουλτούρα κ dna κάποιου λαού η ανθρωποφαγία...οι εκτελέσεις στους δρόμους σύμφωνα με τους νόμους της ζούγκλας κ οι βιασμοί. :jerking:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
όχι να προκαλέσω γέλωτα, αλλά να τον παρατείνω
ελπίζω να σου φαίνεται πιο αστείο τώρα που το εμπλούτισα με οπτικοακουστικό υλικό, θα έχεις να γελάς για μέρες

αν μου δειξεις και κανα κανιβαλο απο  το μαιαμι, αν μου πεις και για τις ανθρωποθυσιες στην αρχαια ελλαδα, αν μου δειξεις και σφαγες ζωων και κανα σεισμο θα γελαω για παντα γιατι κολλανε με το μεταναστευτικο και ερχονται σε συνεχεια και ως αστεια ειναι πετυχημενα αλλωστε. πρεπει να εισαι τρελος χουμοριστας εσυ   :2funny:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
εσυ να κανεις και ιερο πολεμο. Αλλα πες μου εισαι χριστιανος; Γιατι θα ηθελα να μαθω πως εξηγεις την ανθρωποθυσια του ιησου απο τον πατερα του  :think: δικαιολογημενη; φετιχ; :2funny:
Εισαι αριστερη αρραβωνιαρα δροσερου μελαμψου αγοριου?

Ποιος διαστρεβλώνει την αλήθεια ρε νούμερο??
Εσύ μιλάς για φόνους παιδιών χωρίς δισταγμό από κουλτούρα και σαν επιχείρημα μου εφανίζεις την ενοχοποίηση της κοπελίτσας με πάτημα τη γαμωθρησκεία??
Τραγούδα μόνος σου..
Ναι. Αν πας στην Τουρκια θα δεις πολλους φονους για λογους τιμης.
Θα δεις παιδια να τα σκοτωνουν στο ξυλο για λογους κουλτουρας.
Οπως επισης και πολλους βιασμους κατι που η ευρωπαικη επιτροπη δικαιωματων του ανθρωπου καταδικαζει.
Δεν θα σχολιασω το "νουμερο".
Οταν χανεις την ψυχραιμια σου βριζεις.
Κλασσικη τακτικη αριστερων μηδενιστων.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Ξέρεις γιατί είναι επιλεκτικό με βάση αν έχουν ψωλή ή πούτσα...επειδή εσείς οι φεμινίστριες των εξαρχείων δεν κάνετε τίποτα για τους αραπάδες γαμιάδες σας...ξεσηκωθείτε!!! :birdman:

δεν γαμιεσαι και συ ρε παπαζολη να ασπρισουμε. Βρηκατε μια ατακα προσφωνηση του καθε μαλακα εδω και την μασουλατε για χαβαλε και καλα . Εγω φοραω λουμπουτεν και εχω λεφτα εσεις να κοιταξετε το χαλι σας που παιρνετε 3.60 σε μια χωρα που διαλυθηκε με την υπογραφη σας απο τις εκλογες και τωρα ακομα και αυτη την υστατη στιγμη αντι να προσπαθειτε μαλακιζεστε με λαθος θεματα στην ζωη σας.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ναι. Αν πας στην Τουρκια θα δεις πολλους φονους για λογους τιμης.
Θα δεις παιδια να τα σκοτωνουν στο ξυλο για λογους κουλτουρας.
Οπως επισης και πολλους βιασμους κατι που η ευρωπαικη επιτροπη δικαιωματων του ανθρωπου καταδικαζει.
Δεν θα σχολιασω το "νουμερο".
Οταν χανεις την ψυχραιμια σου βριζεις.
Κλασσικη τακτικη αριστερων μηδενιστων.
Όλα όμως όταν γίνονται ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ...τις προάλλες έλεγε στην τουβού για την άλλη την τουρκάλα που αποκεφάλισε τον βιαστή της....στην φυλακή οδηγήθηκε.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
παράτα την μαν έχει περίοδο :birdman:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Τί στοιχεία θες....να στοιχειοθετήσουμε τί,την αίσθηση χιούμορ σου;;;;

Και αληθινό να'ναι το περιστατικό...θα υπήρξε τιμωρία κ καταδίκη...όχι που βρίσκεται σε κουλτούρα κ dna κάποιου λαού η ανθρωποφαγία...οι εκτελέσεις στους δρόμους σύμφωνα με τους νόμους της ζούγκλας κ οι βιασμοί. :jerking:
θέλω τα στοιχεία που έχεις, τα οποία αναφέρουν ότι όλα αυτά τα περιστατικά
Η ιστορία που αναπαράγεις είναι γνωστή διαδικτυακή παπαριά... 
δώσε μας τα γνωστά στοιχεία, γιατί εμείς οι αδαείς, οι φέροντες παροπίδες δεν τα ξέρουμε.

κανένας δεν μίλησε για dna ηλίθια μπουγάτσα.
κάνε μου πιρουέτες να χαρώ εγώ, ζούγκλες, ταρζάν και τσίτες.
πικρέ μικρέ άχρηστε ανθρωπάκο διάβασε τι εστί καννιβαλισμός.
ακόμα γελάω με την προηγούμενη πατάτα σου, εστίασες στην δολοφονία που κάνανε, ενώ δεν είδες ότι μετά το κόμμα έλεγε ότι τους έφαγαν ωμά τα μυαλά και τα γενητικά όργανα.
ααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
κανένας δεν μίλησε για dna ηλίθια μπουγάτσα.
κάνε μου πιρουέτες να χαρώ εγώ, ζούγκλες, ταρζάν και τσίτες.
πικρέ μικρέ άχρηστε ανθρωπάκο διάβασε τι εστί καννιβαλισμός.
ακόμα γελάω με την προηγούμενη πατάτα σου, εστίασες στην δολοφονία που κάνανε, ενώ δεν είδες ότι μετά το κόμμα έλεγε ότι τους έφαγαν ωμά τα μυαλά και τα γενητικά όργανα.
ααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Γιατί μιλάς λοιπόν;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom