Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
τα εμαθε καλα το κολπα
Όταν ο Γιώργος ..."έκλαιγε" από τα δακρυγόνα στο λιμάνι του Πειραιά!

Την Παπαρήγα κατηγορεί ο Γιώργος γιατί, λέει, βάζει τους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, να κλείνουν τα λιμάνια και να μην πηγαίνουν  οι τουρίστες στα νησιά. Χίλια δίκαια κύριε πρωθυπουργέ μας. Ξεχνάς όμως ότι πέρσι, τέτοιο καιρό, ο ίδιος με τον Ραγκούση( που φαίνεται στη φωτογραφία) κλείνατε το λιμάνι  του Πειραιά, για να μην...ξεπουληθεί στην COSCO. Δηλαδή τότε καλά ήσουν Χο τσι μινχ αντιστασιακός και τώρα έγινες Μάο Τσε Τουγκ, πρόεδρος, αφού όχι μόνο το λιμάνι δεν επέστρεψε στο δημόσιο( και καλά έκανες) αλλά και περισσότερες ευκαιρίες συναλλαγών έδωσες στους Κινέζους. Αυτό το ξεχνάς όμως κύριε Γιώργο μας. Φαίνεται πως κάνεις τώρα τον...Κινέζο!!!

Είπες κάτι τζωνούλα;;;; :boobies: :boobies: :boobies:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αντε γαμησου ρε απλυτε. Γιδι. Εισαι ο ιδιος που εθαβε τον carlin την αλλη φορα(τοσα ξερεις) και μας τα πρηζε για τον χριστουλη.

ΕΛΛΑΣ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΟΥ.
Και ουτε μουσουλμανος ειμαι, ουτε βουδιστης, ουτε χριστιανος. Δεν ειμαι τοσο μαλακας οσο εσυ.
Και αν γουσταρεις μπινελικι να σε αρχισω και γω στις παναγιες, να θιχτει λιγο η ορθοδοξη σουφρα σου, να σου χωσω και ενα σταυρο απο πισω μετα μηπως μαθεις να συμπεριφερεσαι. Φασιστοχριστιανακι της κωλαρας. Σιχαμενοι.

μπούμπουρα αντε να παίξεις με κανένα τραβέλι...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
μουχριτσα γελα οσο ειναι καιρος
Γιατί ρε πρασινούλι όσο είναι καιρός,τί θα αλλάξει,θα σώσετε την χώρα μήπως από την χρεοκοπία;;;;

Έρχεται η χρεοκοπία κ τα ελικόπτερα...ελπίζω να έχεις την θέση σου...γιατί όσοι μείνουν πίσω δεν θα περάσουν καλά.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
μπούμπουρα αντε να παίξεις με κανένα τραβέλι...

Εσυ τραβα να φουνταρεις απο κανα μπαλκονι καλυτερα. Αντε να καθαρισει η χωρα απο τους χριστιανουληδες που θελουν να γινουμε Ιραν και θεοκρατια σιγα σιγα γιατι η σιχαμαρα εχει και ορια.

Συνημμένα

• portada.jpg
    portada.jpg
    204,6 KB · Εμφανίσεις: 15

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Όταν ο Γιώργος ..."έκλαιγε" από τα δακρυγόνα στο λιμάνι του Πειραιά!

Την Παπαρήγα κατηγορεί ο Γιώργος γιατί, λέει, βάζει τους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, να κλείνουν τα λιμάνια και να μην πηγαίνουν  οι τουρίστες στα νησιά. Χίλια δίκαια κύριε πρωθυπουργέ μας. Ξεχνάς όμως ότι πέρσι, τέτοιο καιρό, ο ίδιος με τον Ραγκούση( που φαίνεται στη φωτογραφία) κλείνατε το λιμάνι  του Πειραιά, για να μην...ξεπουληθεί στην COSCO. Δηλαδή τότε καλά ήσουν Χο τσι μινχ αντιστασιακός και τώρα έγινες Μάο Τσε Τουγκ, πρόεδρος, αφού όχι μόνο το λιμάνι δεν επέστρεψε στο δημόσιο( και καλά έκανες) αλλά και περισσότερες ευκαιρίες συναλλαγών έδωσες στους Κινέζους. Αυτό το ξεχνάς όμως κύριε Γιώργο μας. Φαίνεται πως κάνεις τώρα τον...Κινέζο!!!

Είπες κάτι τζωνούλα;;;; :boobies: :boobies: :boobies:

αυτο μουχριτσα εγινε οταν ηρθαν οι αγροτες απο την κρητη και ειχαν καλεσει ολους τους αρχηγους  φυσικα πηγε μονο ο γιωργος

Εν γνώσει των αστυνομικών δυνάμεων ότι ο κ. Γ. Παπανδρέου ήταν επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΠαΣοΚ που επρόκειτο να συναντηθεί με τους αγρότες της Κρήτης έγινε η ρίψη χημικών χθες το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά

προπαγανδα και ψεμματα ομως καποτε θα μαθευτει η αληθεια και να δουμε ποιος θα φυγει με ελικοπτερα

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
βγαλε αμεσως την φωτο που εβαλες

δεν θα το ξαναγραψω

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Καμια αντιρρηση. Οταν σβησεις το ΕΛΛΑΣ=ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και την μαλακια 'γαμω τον ιμαμη σας'.
Μαθε να σεβεσαι τους αλλους αν θες να σε σεβονται και αυτοι.
Και αν νομιζεις οτι εισαι σε θεση να απειλησεις, παρτο αλλιως γιατι δεν εχω το παραμικρο προβλημα, να μου σβησουν το account και μετα να φτιαξω αλλα 50 για να ποσταρω μονο τετοιες φωτο. Μονο και μονο για να κανονιζω μαγκακια σαν και σενα.
Δεν θα το ξαναπω ουτε εγω. Θες να σβηστει? Οκ. Σβησε την μαλακια που εγραψες πρωτα. ΔΕΝ ειμαστε ολοι ορθοδοξοι(ουτε καν οι μισοι). Και δεν θα γινουμε με το ζορι. Γκεγκε?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
προπαγανδα και ψεμματα ομως καποτε θα μαθευτει η αληθεια και να δουμε ποιος θα φυγει με ελικοπτερα
Άσε μην μου πεις...προπαγάνδα κ ψέματα ότι είμαστε ένα βήμα πριν την χρεοκοπία κ το προκάλεσαν οι πρασινογαλάζιες κυβερνήσεις μετά την μεταπολίτευση....σωστά;;;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Καμια αντιρρηση. Οταν σβησεις το ΕΛΛΑΣ=ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και την μαλακια 'γαμω τον ιμαμη σας'.
Και αν νομιζεις οτι εισαι σε θεση να απειλησεις, παρτο αλλιως γιατι δεν εχω το παραμικρο προβλημα, να μου σβησουν το account και μετα να φτιαξω αλλα 50 για να ποσταρω μονο τετοιες φωτο. Μονο και μονο για να κανονιζω μαγκακια σαν και σενα.
Δεν θα το ξαναπω ουτε εγω. Θες να σβηστει? Οκ. Σβησε την μαλακια που εγραψες πρωτα. ΔΕΝ ειμαστε ολοι ορθοδοξοι(ουτε καν οι μισοι). Και δεν θα γινουμε με το ζορι. Γκεγκε?

ο χριστιανος θα σε συγχωρεσει

ο μουσουλμανος θα σου κοψει το κεφαλι

τουρκογυφτε

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166

ρε μαλακιστηρι εμενα δεν μ εχει εκβιασει ουτε ο χειροτερος εχθρος μου

δεν το ξαναγραφω..σβησε την προσβλητικη φωτογραφια που ποσταρησες

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
ο χριστιανος θα σε συγχωρεσει

ο μουσουλμανος θα σου κοψει το κεφαλι

τουρκογυφτε

Ποιος θα με συγχωρεσει τυροβλαχο πασοκο?
Ο παπας με βαθμο συνταγματαρχη στο στρατο που ερχεται για ενα αγιασμο και τσεπωνει 1,200 το μηνα?
Μηπως ο παπας που με εκοβε για...σεπτεμβρη στο γυμνασιο θρησκευτικα επειδη του τα χωνα που το βιβλιο δεν ελεγε τιποτα για τις αλλες θρησκειες?
Μηπως οι χριστιανοι καθηγητες μας που μας εβγαζαν εξω απο την αιθουσα επειδη δεν σηκωνομασταν να πουμε το 'Πιστευω'?
Τι θα ελεγες να πας να γαμηθεις και εσυ μαζι με ολους αυτους που μια ζωη μας σπανε τον πουτσο να γινουμε καλοι χριστιανοι, μουσουλμανοι και ινδουιστες?
Δεν πιστευω σε κανενα θεο και σε καμια θρησκεια. Πιστευω μονο στην φυση και στον ανθρωπο. Και που να χτυπατε τον κωλο σας κατω, αυτο δενθ αλλαξει. Αντε θρησκοληπτοι φασιστες του κωλου να πουμε.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Άσε μην μου πεις...προπαγάνδα κ ψέματα ότι είμαστε ένα βήμα πριν την χρεοκοπία κ το προκάλεσαν οι πρασινογαλάζιες κυβερνήσεις μετά την μεταπολίτευση....σωστά;;;

ναι θα περιμενουμε τον μπυρακια

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ
Πίνει μπύρες στη Νάξο
Μετά το Ρέθυμνο, όπου έμεινε με την οικογένειά του πάνω από δύο εβδομάδες, ο Αλέξης Τσίπρας συνέχισε τις διακοπές του στη Νάξο.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
ρε μαλακιστηρι εμενα δεν μ εχει εκβιασει ουτε ο χειροτερος εχθρος μου

δεν το ξαναγραφω..σβησε την προσβλητικη φωτογραφια που ποσταρησες

Δεν σβηνω τιποτα τυροβλαχο. Να μαθεις να συμπεριφερεσαι. Και μην συγχυζεσαι πολυ θα σκισεις κανα καλσον.
Στο πα και πριν. Στα αρχιδια μου για το account. Φτιαχνω αλλα 100 αν γουσταρω και σε κανω να αφρισεις απο αυτα που θα ποσταρω. Σβησε οτι εγραψες πρωτα και ΜΕΤΑ θα σβηστει η φωτο.
Υπαρχει κατι που δεν καταλαβαινεις τυρι?

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Δεν σβηνω τιποτα τυροβλαχο. Να μαθεις να συμπεριφερεσαι. Και μην συγχυζεσαι πολυ θα σκισεις κανα καλσον.
Στο πα και πριν. Στα αρχιδια μου για το account. Φτιαχνω αλλα 100 αν γουσταρω και σε κανω να αφρισεις απο αυτα που θα ποσταρω. Σβησε οτι εγραψες πρωτα και ΜΕΤΑ θα σβηστει η φωτο.
Υπαρχει κατι που δεν καταλαβαινεις τυρι?

ok

μαθε κατι

δεν εχω υποκυψει σ εκβιασμους ποτε..για πολυ χειροτερα θεματα με κινδυνο πολλα

και τωρα παλι παπαρι εαν νομιζεις οτι θα μ εκβιασεις πισω απο μια οθονη χτυπωντας τα πιστευω μου, θα σε παω πιπα κωλο

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τί είχε κάνει η Μαντόνα κ είχαν ξεσηκωθεί οι χριστιανοταλιμπάν;;;;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
και τωρα παλι παπαρι εαν νομιζεις οτι θα μ εκβιασεις πισω απο μια οθονη χτυπωντας τα πιστευω μου, θα σε παω πιπα κωλο
Με το μαλακό το πληκτρολόγιο μόνο θα χρειαστείς καινούργιο... :)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ποιος θα με συγχωρεσει τυροβλαχο πασοκο?
Ο παπας με βαθμο συνταγματαρχη στο στρατο που ερχεται για ενα αγιασμο και τσεπωνει 1,200 το μηνα?
Μηπως ο παπας που με εκοβε για...σεπτεμβρη στο γυμνασιο θρησκευτικα επειδη του τα χωνα που το βιβλιο δεν ελεγε τιποτα για τις αλλες θρησκειες?
Μηπως οι χριστιανοι καθηγητες μας που μας εβγαζαν εξω απο την αιθουσα επειδη δεν σηκωνομασταν να πουμε το 'Πιστευω'?
Τι θα ελεγες να πας να γαμηθεις και εσυ μαζι με ολους αυτους που μια ζωη μας σπανε τον πουτσο να γινουμε καλοι χριστιανοι, μουσουλμανοι και ινδουιστες?
Δεν πιστευω σε κανενα θεο και σε καμια θρησκεια. Πιστευω μονο στην φυση και στον ανθρωπο. Και που να χτυπατε τον κωλο σας κατω, αυτο δενθ αλλαξει. Αντε θρησκοληπτοι φασιστες του κωλου να πουμε.

ουστ απο δω ρε ταγαρια προοδευτικοι και αντιστασιακοι της πλακας

βρισκεται και κανετε επρεπε να ησουν στο ιραν η αλλου και τα ελεγες να δουμε το κεφαλι σου σε πιο χωραφι θα εκανε την μπαλα

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
ok

μαθε κατι

δεν εχω υποκυψει σ εκβιασμους ποτε..για πολυ χειροτερα θεματα με κινδυνο πολλα

Ασε το κλαμμα ρε. Εσυ πρωτος αρχισες τα μπινελικια εναντια σε αυτους που δεν πιστευουν τα ιδια με σενα. Που θα το παιξεις και θυμα. Οχι θα υποκυψουμε μεις στο δικο σου φασιστοεκβιασμο να πουμε. Ν απας να γαμηθεις. Απο την στιγμη που δεν εχεις προβλημα να γραψεις 'γαμω τον ιμαμη σας' κι ενα σωρο βλακειες θα υποστεις και τα παρελκομενα.
Θες στ αληθεια να το ψαξουμε μεγαλε?
Οκ. Εσυ δεν εισαι που εγραφες τις μαλακιες για τον Carlin? Κατσε να βρω το thread τωρα και θα γελασει το συμπαν. Αντε γιατι σε βαρεθηκα να πουμε.
Α...και που σαι. Θα μου κλασεις μια μαντρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom