Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Φυσικα !!!!!!!!

Γιατι εχει δωσει το δικαιωμα σε ανεγκεφαλους σαν του λογου σου πχ, να εχουν κι αποψη επι παντως (μην χεσω)
Αντι να τους ριξει στον καιαδα η στα ταρταρα να ξεβρωμιζει κι ο τοπος !!!!!!!

Για να μην κι αλλα πολλα κομπλεξικο μαλακομπουκωμα του πισι.
Βρε Ολυμπιονικη μαλακα, θελω να σε δω οταν σου κοψουν το αναπηρικο επιδομα αν θα εχεις internet και γαντζετακια.
Τοτε θα πηγαινεις στο Συνταγμα που εχει δωρεαν Wi-Fi και θα κανεις αντισταση με τους αλλους "αναπηρους"...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καλα θα γινει το ταμ τιριριμ ετσι και πανε να κουνηθουνε τα μουνοσκυλα.
Θα σου στελνω ανταποκρισεις απο το μετωπο Πατησιων-Στουρναρη.
τυπε κανονισες με τον λακη να αναλαβεις την ομαδα κεντρου? :grin:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Βρε Ολυμπιονικη μαλακα, θελω να σε δω οταν σου κοψουν το αναπηρικο επιδομα αν θα εχεις internet και γαντζετακια.
Τοτε θα πηγαινεις στο Συνταγμα που εχει δωρεαν Wi-Fi και θα κανεις αντισταση με τους αλλους "αναπηρους"...
Δοξα τω θεο δεν ειμαι εγκεφαλικα αναπηρος σαν εσενα !!!!!!!

Αρα δεν δικαιουμαι και αναπηρικο επιδομα !!!!!!!!

Ααααα και μην φοβασαι για μενα, γιατι ποτε δεν θα μου λειψει τιποτα, καθως εχω προνοησει οσο μπορουσα για το μελλον μου και φυσικα αυτο δεν το οφειλω στο αναπηρο και ανικανο να προστατευει τους πολιτες του κρατος, ουτε σε αναπηρικα βοηθηματα που δινει σε ανικανους μαιμου πολιτες .....
Αλλα στα χερια μου και τα ποδια μου και κατα συνεπεια στις αρχες που εχω λαβει απο την μητερα μου και το μυαλο μου !!!!!!!

Εσυ οτι και να λες δικαιολογησαι λογω εγκεφαλικης αναπηριας και καθυστερησης  :) :-*

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Δοξα τω θεο δεν ειμαι εγκεφαλικα αναπηρος σαν εσενα !!!!!!!

Αρα δεν δικαιουμαι και αναπηρικο επιδομα !!!!!!!!

Ααααα και μην φοβασαι για μενα, γιατι ποτε δεν θα μου λειψει τιποτα, καθως εχω προνοησει οσο μπορουσα για το μελλον μου και φυσικα αυτο δεν το οφειλω στο αναπηρο και ανικανο να προστατευει τους πολιτες του κρατος, ουτε σε αναπηρικα βοηθηματα που δινει σε ανικανους μαιμου πολιτες .....
Αλλα στα χερια μου και τα ποδια μου και κατα συνεπεια στις αρχες που εχω λαβει απο την μητερα μου και το μυαλο μου !!!!!!!

Εσυ οτι και να λες δικαιολογησαι λογω εγκεφαλικης αναπηριας και καθυστερησης  :) :-*
:blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:
Ολο παπαντζες εισαι μωρη χυτρα.
Κανε τωρα τον μαγκα, ερχεται η ωρα σας κρατικοσυντηρητοι...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
:blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:
Ολο παπαντζες εισαι μωρη χυτρα.
Κανε τωρα τον μαγκα, ερχεται η ωρα σας κρατικοσυντηρητοι...
Εχεις δικιο φιλε μου........

Αν βρεθεις σε καποια αναγκη εχε με υποψιν σου ..... θα χαρω να σε βοηθεισω οσο μπορω  :sunglasses:

Βλεπεις τα καθυστερημενα ατομα με βαριες εγκεφαλικες αναπηριες πρεπει να τα στηριζουμε  :)

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Καλα θα γινει το ταμ τιριριμ ετσι και πανε να κουνηθουνε τα μουνοσκυλα.
Θα σου στελνω ανταποκρισεις απο το μετωπο Πατησιων-Στουρναρη.

εγω λεω να αναλαβω λιγο πιο βορεια παλαιο ψυχικο αμπελοκηπους γτ απο το κυνηγι θα φτασουν εκει οι πακι κ πρεπει να προστατεψουμε τα αναχωματα στο βιπι γτ ειναι κ λιγο τζιτζιδες εκει

το κρανος πλεον δεν το αφηνω στο σκουτερ μηπως χρειαστει κ στην τσαντα του νετμπουκ εχω εναν σιδερολοστο μικρο κ κουβαλαω παντα

θα περιμενω κ διαταγες απο το σαρτζεντ λακης33

οβερ τζο

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Εχεις δικιο φιλε μου........

Αν βρεθεις σε καποια αναγκη εχε με υποψιν σου ..... θα χαρω να σε βοηθεισω οσο μπορω  :sunglasses:

Βλεπεις τα καθυστερημενα ατομα με βαριες εγκεφαλικες αναπηριες πρεπει να τα στηριζουμε   :)
Μας βοηθησες εγδαρες εμενα και τον Αντζελα οταν επρεπε.
Υποκριτη και μαυραγοριτη...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εγω λεω να αναλαβω λιγο πιο βορεια παλαιο ψυχικο αμπελοκηπους γτ απο το κυνηγι θα φτασουν εκει οι πακι κ πρεπει να προστατεψουμε τα αναχωματα στο βιπι γτ ειναι κ λιγο τζιτζιδες εκει

το κρανος πλεον δεν το αφηνω στο σκουτερ μηπως χρειαστει κ στην τσαντα του νετμπουκ εχω εναν σιδερολοστο μικρο κ κουβαλαω παντα

οβερ τζο
σαρτζεντ ο λακης τυπε? :S :S :S :S

δικε μου ο λακης θα ειναι τουλαχιστον κωλο-νελ  :rockon:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66

οβερ τζο
Roger Bravo.

Εχε το νου σου για προδοτες συριζαιους...

Over and out.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
σαρτζεντ ο λακης τυπε? :S :S :S :S

δικε μου ο λακης θα ειναι τουλαχιστον κωλο-νελ  :rockon:

o lakis υποβιβαστηκε λογω μεγαλης απουσιας απο το φορουμ

πρεπει να αφανισει πανω απο 40 πακια να παρει παρασημα να γινει συνταγματαρχης παλι κ να περασει κ την πιστα με λεβελ απ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

πρεπει να αφανισει πανω απο 40 πακια να παρει παρασημα να γινει συνταγματαρχης παλι κ να περασει κ την πιστα με λεβελ απ
τυπε εχει παει στην ινδονησια για να μαθει τεχνικες ανακρισης και εκτελεσης κομμουνιστων :zfuck:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66

Θα ανεβει γρηγορα επιπεδα...

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Θα ανεβει γρηγορα επιπεδα...

το αουντι ττ τουρμπο που εχει δεν βολευει καθολου στα στενα της αθηνας που θα γινονται οι μαχες

εχει μονο δυο θεσεις οποτε δεν μπορει να κουβαλησει στρατιωτες κ μικρο πορτ μπαγκαζ για τα αμο

θα πρεπει να αλλαξει οχημα η να παρει καμια κτμ αντβεντιουρ  για γρηγορες επιστροφες χωρις κινηση στην παραλιακη στο αρχηγειο του στη γλυφαδα

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
εχει μονο δυο θεσεις οποτε δεν μπορει να κουβαλησει στρατιωτες κ μικρο πορτ μπαγκαζ για τα αμο
Αυτο που θα σου πω δεν εχει διαρευσει ακομα.
Η Δεληγιαννη θα φερει Ρωσσους νανους ελευθερους σκοπευτες.
Ο Λακης θα εχει την ευθυνη να τους πηγαινοφερνει σε κομβικα σημεια στο κεντρο,
οπου θα ακροβολιζοντε και θα μακελευουν...

Τεσσερις απο δαυτους μαζι με τον εξοπλισμο τους περνει το ΤΤ με τον Λακη οδηγο.

Σατανικο και μεγαλοφυες σχεδιο...

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Αυτο που θα σου πω δεν εχει διαρευσει ακομα.
Η Δεληγιαννη θα φερει Ρωσσους νανους ελευθερους σκοπευτες.
Ο Λακης θα εχει την ευθυνη να τους πηγαινοφερνει σε κομβικα σημεια στο κεντρο,
οπου θα ακροβολιζοντε και θα μακελευουν...

Τεσσερις απο δαυτους μαζι με τον εξοπλισμο τους περνει το ΤΤ με τον Λακη οδηγο.

Σατανικο και μεγαλοφυες σχεδιο...

τα νανακια γαμανε τυπε

τον βαζεις κ στο eastpack backpack κ εσυ ριχνεις μπροστα κ αυτο σου φυλαει τα νωτα κ ριχνει τους πισω

πρεπει να επικοινωνισουμε με τον ριγκο που ελεγε στον ψαλτη εισαι μπουλντοζα στο ρινγκ του βαζελου να μας φερει σε επικοινωνια με τους ντορφς

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
τα νανακια γαμανε τυπε

τον βαζεις κ στο eastpack backpack κ εσυ ριχνεις μπροστα κ αυτο σου φυλαει τα νωτα κ ριχνει τους πισω

πρεπει να επικοινωνισουμε με τον ριγκο που ελεγε στον ψαλτη εισαι μπουλντοζα στο ρινγκ του βαζελου να μας φερει σε επικοινωνια με τους ντορφς
Τους εχει οργανωσει ο Παπαθεμελης και περιμενει το πρασινο φως...

Επισκέπτης

Πάρτε μια γεύση από τον "Ξένιο Δία" όσοι λείπετε από τον "κλεινόν άστυ..."

Χτες αργά την νύχτα και επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές διακοπές περάσαμε από το κέντρο της Αθήνας, αφού από κει μας βγάζει ο δρόμος αλλά μαζί και η περιέργεια για να δούμε πως είναι το ιστορικό κέντρο της Αθήνας Παρασκευή βράδυ, μόλις 2 μέρες μετά την ημέρα της Παναγίας, όπου όλοι λείπουν και το κέντρο της πόλης "ανήκει" ...παραδοσιακά σε...ξένες δυνάμεις!

Μπορεί στους περισσότερους διαβάζοντας μέσα στην καλοκαιρινή ραστώνη και τον ...ντάλα ήλιο για τον "Ξένιο Δία" να τους ήρθε στο μυαλό πως πρόκειται για ένα ακόμα...ελληνικό μέτρο, όπου εξαγγέλεται αλλά δεν εφαρμόζεται αλλά η χτεσινοβραδυνή εικόνα θα τους διέψευδε πανηγυρικά!

Η εθνική οδός Κορίνθου-Αθηνών... τελείωνε και εμφανίστηκε μπροστά μια πλατεία Καραισκάκη πιο ήσυχη από ποτέ με έντονη την παρουσία της αστυνομίας και δύο μεγάλα ...πηγαδάκια όπου γίνονταν μαζικοί έλεγχοι μεταναστών...

Πιο πάνω στη Χαλκοκονδύλη η απουσία των μεταναστών που άλλοτε τριγυρνούσαν παντού, ειδικά νύχτα, ήταν εμφανής και το δρόμο περιπολούσαν αστυνομικές δυνάμεις σε πολλά σημεία.

Μια βόλτα από την Ομόνοια, την Σωκράτους και την Μενάνδρου ήταν αρκετή για να πείσει ότι όντως κάτι πάει να αλλάξει. Αστυνομία έκανε παντού ελέγχους στους λιγοστούς αλλοδαπούς που κυκλοφορούσαν στο δρόμο , ενώ μερικοί τουρίστες φωτογράφιζαν με άνεση το κέντρο (μέχρι και την... άδεια Ομόνοια)  χωρίς να δείχνουν οτι τους απειλεί κάποιος κίνδυνος...

Η εικόνα που έδινε το κέντρο, χτες 17 Αυγούστου, Παρασκευή βράδυ, ήταν πως είναι εντός ελέγχου και κυρίως πως ανήκει στην...ελληνική επικράτεια...

"Ξένιος Δίας- Λαθρομετανάστες" σημειώσατε 1 και όλοι ελπίζουν να έχει και συνέχεια...

κλαμα τα αριστερα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πάρτε μια γεύση από τον "Ξένιο Δία" όσοι λείπετε από τον "κλεινόν άστυ..."

Χτες αργά την νύχτα και επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές διακοπές περάσαμε από το κέντρο της Αθήνας, αφού από κει μας βγάζει ο δρόμος αλλά μαζί και η περιέργεια για να δούμε πως είναι το ιστορικό κέντρο της Αθήνας Παρασκευή βράδυ, μόλις 2 μέρες μετά την ημέρα της Παναγίας, όπου όλοι λείπουν και το κέντρο της πόλης "ανήκει" ...παραδοσιακά σε...ξένες δυνάμεις!

Μπορεί στους περισσότερους διαβάζοντας μέσα στην καλοκαιρινή ραστώνη και τον ...ντάλα ήλιο για τον "Ξένιο Δία" να τους ήρθε στο μυαλό πως πρόκειται για ένα ακόμα...ελληνικό μέτρο, όπου εξαγγέλεται αλλά δεν εφαρμόζεται αλλά η χτεσινοβραδυνή εικόνα θα τους διέψευδε πανηγυρικά!

Η εθνική οδός Κορίνθου-Αθηνών... τελείωνε και εμφανίστηκε μπροστά μια πλατεία Καραισκάκη πιο ήσυχη από ποτέ με έντονη την παρουσία της αστυνομίας και δύο μεγάλα ...πηγαδάκια όπου γίνονταν μαζικοί έλεγχοι μεταναστών...

Πιο πάνω στη Χαλκοκονδύλη η απουσία των μεταναστών που άλλοτε τριγυρνούσαν παντού, ειδικά νύχτα, ήταν εμφανής και το δρόμο περιπολούσαν αστυνομικές δυνάμεις σε πολλά σημεία.

Μια βόλτα από την Ομόνοια, την Σωκράτους και την Μενάνδρου ήταν αρκετή για να πείσει ότι όντως κάτι πάει να αλλάξει. Αστυνομία έκανε παντού ελέγχους στους λιγοστούς αλλοδαπούς που κυκλοφορούσαν στο δρόμο , ενώ μερικοί τουρίστες φωτογράφιζαν με άνεση το κέντρο (μέχρι και την... άδεια Ομόνοια)  χωρίς να δείχνουν οτι τους απειλεί κάποιος κίνδυνος...

Η εικόνα που έδινε το κέντρο, χτες 17 Αυγούστου, Παρασκευή βράδυ, ήταν πως είναι εντός ελέγχου και κυρίως πως ανήκει στην...ελληνική επικράτεια...

"Ξένιος Δίας- Λαθρομετανάστες" σημειώσατε 1 και όλοι ελπίζουν να έχει και συνέχεια...

κλαμα τα αριστερα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Βλακέντιε Αχιλλεάκο:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom