Ξανά:
το βίντεο ακόμα και εαν προέρχεται απο το Ιράκ εσύ προτείνεις πρόσφυγες που έρχονται απο τέτοια κοινωνία με τέτοιες παραστάσεις και τέτοια παιδεία να γίνονται έλληνες.
ούτε μια στο εκατομμύριο δεν παίζει αυτό.
ας κάνουμε και μια αναφορά στο θέμα του πακιστανού με τη δεκαπεντάχρονη.
ο πακιστανός στη χώρα του θα μπορούσε να δηλώσιε κάλλιστα οτι η δεκαπεντάχρονη τον προκάλεσε και να τον αφήναν ελεύθερο.
Στην 15χρονη πιθανώς να επέβαλαν και θάνατο δια λιθοβολισμού επειδή τη..... βίασαν.
και όχι αυτό δεν ειναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας.
είναι το πως βλέπουν τα μουσουλμανικά σκουπίδια τα δικαιώματα τα δικά τους και των γυναικών.
δεδομένης δε της παραπάνω ελευθερίας και ελαστικότητας που δίδει ο μουσουλμανισμός σε αρσενικά τετράποδα δε θα μου έκανε καμμιά εντύπωση εάν ο πακιστανός θεωρούσε την πράξη του καθόλα διακιολογημένη.
σιγά.
εδώ στη χώρα του εκτελούν τις βιασμένες παντρεμένες γυναίκες οι συγγενείς του αντρα για προσβολή της οικογένειας.
Περσόνα όλα αυτά που γράφεις για τον τρόπο αντιμετώπισης των γυναικών είναι ό,τι συμβαίνει επαρχία κυρίως με λύσεις που δίνουν αυτοδικώντας,προφανώς κ η επίσημη πολιτεία δεν το εγκρίνει αλλά είναι ανύπαρκτη(το αντίθετο με ότι συμβαίνει εδώ δηλαδή):
Πακιστάν: Εκατοντάδες γυναίκες δολοφονήθηκαν σε εγκλήματα τιμής
Τα εγκλήματα τιμής διαπράττονται συνήθως από άνδρες, μέλη οικογενειών, που υποψιάζονται ότι κάποια από τις γυναίκες της διατηρεί εξωσυζυγικές σχέσεις
Τουλάχιστον 705 γυναίκες βρήκαν τον θάνατο το περασμένο έτος σε εγκλήματα τιμής στο Πακιστάν, μεταδίδουν σήμερα μέσα ενημέρωσης στη χώρα.
Τα εγκλήματα τιμής διαπράττονται συνήθως από άνδρες, μέλη οικογενειών, που υποψιάζονται ότι κάποια από τις γυναίκες της διατηρεί εξωσυζυγικές σχέσεις, ή παντρεύονται χωρίς την άδεια και την ευλογία της οικογένειας. Δράστες είναι συνήθως οι πιο στενοί συγγενείς των θυμάτων.
Ως πηγή τους, τα πακιστανικά μέσα επικαλούνται το Ίδρυμα Αουράτ, μία οργάνωση προάσπισης των δικαιωμάτων της γυναίκας, που σε έκθεσή του τονίζει πως τα εγκλήματα τιμής αυξήθηκαν κατά 6,74% το 2011, εν σχέσει προς το προηγούμενο έτος. Μάλιστα τονίζει πως στο 89% των περιπτώσεων οι κατηγορούμενοι αθωώθηκαν από τα δικαστήρια.
Όπως τονίζει η Ραμπέα Χάντι, μέλος του Ιδρύματος, περίπου το 40% των εγκλημάτων τιμής δεν καταγγέλλονται.
[size=20pt]Το Πακιστανικό Κοινοβούλιο τα τελευταία χρόνια έχει ψηφίσει νόμους για την προστασία των γυναικών και για την αύξηση των ποινών για τους κατηγορούμενους για εγκλήματα βίας.[/size] Μολαταύτα, η πλημμελής τήρηση της νομοθεσίας δεν έχει συμβάλλει στη βελτίωση της κατάστασης.