Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τα σκυψιματα τα αφηνω σε εσενα παπατρολ στα τουρκακια και στα πακια να σε γαμανε και να τα πληρωνεις και με το 50ρικο σου :2funny:
Ξεφτυλισμενε σου κλεψε με μαχαιρι πακης 50αρικο και ακομα μπουρδολογεις!
Ξεφτυλισμένος θα ήμουν αν άλλαζα απόψεις μετά το συμβάν.

Αλλά δεν είμαστε όλοι σαν τον Κούνδουρο,κάποιοι είμαστε σαν τον Μάινα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ποιος τη γαμει την ελληνικη ιθαγενεια και ολο ετουτο το κωλοχανειο?
δε μ ενδιαφέρει τι κάνεις εσύ ή κανείς άλλος.
εγώ αγαπάω το σπιτι μου και πονάω τον τόπο που γεννηθηκα.
και καλώς ή κακώς πήγα 12 χρόνια σε ελληνικό σχολείο οποτε έχω αποκτήσει την ελληνική παιδεία (όποια και αν είνα αυτή και ομιλώ την ελληνική γλώσσα Αρίστως).
Αρα, κανένα σκουπίδι πολιτικό δε μπορεί να εξισώνει τη δική μου παιδεία, τη δική μου ανατροφή και τη δική μου καταγωγή με ένα αμόρφωτο, ακοινωτητο φοβισμένο αδέσποτο με ανθρώπινο εγκέφαλο επειδή πέντε χρόνια έμεινε στη χώρα μου γιατι έτυχε να γεννηθεί σε σκουπιδαριο.

Εάν θέλει να γίνει Ελληνας να πάει 12 χρόνια σχολείο, να πάρει απολυτήριο, να μιλάει ελληνικά σαν τη μητρική του γλώσαα και να ενστερνιστεί όλες τις συνήθειες της ελληνικής κοινωνίας με πρώτη και καλύτερη να πάψει να προσεύχεται 12 ώρες την ημέρα στο μαλακα το Θεό του που τον γέννησε εκεί που τον γέννησε.
Αντί δλδ να τον φτύνει για την κατάντια του να του κάνει και τεμενάδες.

Το να εχει κανεις στατους προσφυγα του επιτρεπει να ταξιδεψει παντου ανα την Ευρωπη,και χωρις να υπαρχει κανενα προβλημα με καμμια κωλοσυνθηκη.
δε χρειάζεται να το δώσω ελληνική ιθαγένεια για να το κάνει αυτό. μπορεί να το κάνει και με νόμιη αδεια παραμονής σε κράτος της ΕΕ

Δεν το λεω εγω αυτο,ΔΕΞΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ το εχουν γραψει.
και τι θα πει αυτό;
ότι βάσει ιδεολογίας κάποιοι σε κάποια ζητήματα διεκδικούν το αλάθητο του πάπα;

Οσο για το ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,αναφερονται πρωτα και κυρια στα ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ δικαιωματα,και φυσικα στο να μην υπαρχει προβλημα λογω"ελειψης χαρτιων"με μπατους και λοιπους.

Χαωδης διαφορα δηλαδη.

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ

μια χαρά τα κάνεις όλα αυτά με άδεια παραμονής και εργασίας.
ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΗ ΕΛΛΗΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ.
πόσο πιο απλό να το κάνω;  :rolleyes:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Σε κανα εξαμηνο θα ισχυει το ιδιο για καμποσους ελληναραδες απο εδω μεσα,μονο που θα γραφεται σε αλλα φορα,γερμανικα,γαλλικα...Και τοτε θα γελαμε,μερικοι...Οι υπολοιποι ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ.

Whatever goes around,comes back around.
ε και;
έτσι είναι η ζωή.
τι να κάνουμε τώρα;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Δηλαδή οι μαύροι Αμερική δεν θα έπρεπε ποτέ να γίνουν αμερικανοί πολίτες;;;
να μάθεις πρώτα να διαβάζεις τι γράφω.

τα παιδιά τους εφόσον πήγαν σχολείο γεννήθηκαν στην αμερική και εντάχθηκαν στην αμερικανική κοινωνία είναι αμερικανοί.
κανείς που έχει μεγαλώσει σε άλλο τόπο και μεταναστεύει μετά την αφηβική του ηλικία δεν μπορεί να χαρακτρηριστεί ιθαγενής.

τι δεν καταλαβαίνεις;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
να μάθεις πρώτα να διαβάζεις τι γράφω.

τα παιδιά τους εφόσον πήγαν σχολείο γεννήθηκαν στην ελλάδα και εντάχθηκαν στην ελληνική κοινωνία είναι αμερικανοί.
κανείς που έχει μεγαλώσει σε άλλο τόπο και μεταναστεύει μετά την αφηβική του ηλικία δεν μπορεί να χαρακτρηριστεί ιθαγενής.

τι δεν καταλαβαίνεις;
Για τα παιδιά τους δηλαδή συμφωνείς να γίνονται έλληνες με την μία έτσι;;;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Για τα παιδιά τους δηλαδή συμφωνείς να γίνονται έλληνες με την μία έτσι;;;
σαφώς.
όπως και τα παιδιά των ελληνων της διασποράς που έρχονται για διακοπές στην ελλάδα και δεν ξέρουν ούτε που πέφτει ο παρθενώνας αλλά δικαιούνται ελληνικού διαβατηρίου να καταργηθεί πάραυτα και αυτή η διάταξη.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Τα σκυψιματα τα αφηνω σε εσενα παπατρολ στα τουρκακια και στα πακια να σε γαμανε και να τα πληρωνεις και με το 50ρικο σου :2funny:
Ξεφτυλισμενε σου κλεψε με μαχαιρι πακης 50αρικο και ακομα μπουρδολογεις!
Γιατι να στεναχωρεθει; Το δουλεψε για να το αποκτησει το 50αρικο;
Ιερα λεφτα λαμβανει απο τον μπαμπα του.
Λεει οτι σπουδαζει, καθεται στα φορα 16 ωρες την ημερα και μπουρδολογει.

Κλασσικος πασπαρογατος...

PASPAROGATOS.JPG

Επισκέπτης
Ξανα:Το σκηνικο με το βιντεο εγινε σε καιρο ΠΟΛΕΜΟΥ στο Ιρακ.

Το αιγυπτιακο καθεστως(του Μουμπαρακ,τοτε)το μετεδωσε ως,δηθεν,σφαγη χριστιανου απο μουσουλμανους στην Τυνησια στα πλαισια της προωθησης του αλληλοσπαραγμου/εμφυλιου πολεμου μεταξυ κοπτων χριστιανων και μουσουλμανων.Μην ξεχναμε και τις βομβες που εσκασαν στις εκκλησιες παραμονες της επαναστασης στην Αιγυπτο...τις ειχαν βαλει πρακτορια.Το κολπο πηγαινε:Θα αρχισουν να αλληλοσφαζονται και μετα το"αγιο Κρατος"θα ελθει για να φερει την"ειρηνη",και φυσικα την παραμονη του Μουμπαρακ στην εξουσια.Απετυχε ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ.Και ΕΥΤΥΧΩΣ.

Κατι αναλογο προσπαθουν να κανουν και εδω οι φασιστες μαζι με τους πατρωνες τους,επιζητουν την βιαιη και με καθαρα εθνοφυλετικους ορους αντιδραση των μεταναστων,προκειμενου μετα το"αγιο Κρατος"να"σωσει"την κατασταση...

Τοσο το καναλι οσο και ο παρουσιαστης μυνηθηκαν απο την Τυνησιακη κυβερνηση.
ε και;
έτσι είναι η ζωή.
τι να κάνουμε τώρα;
Αμα πεσουν κλαψες θα πεσουν και παναγιες,αυτο.Θα πεσουν ομως.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
σαφώς.
όπως και τα παιδιά των ελληνων της διασποράς που έρχονται για διακοπές στην ελλάδα και δεν ξέρουν ούτε που πέφτει ο παρθενώνας αλλά δικαιούνται ελληνικού διαβατηρίου να καταργηθεί πάραυτα και αυτή η διάταξη.
Στα 10 χρόνια πάντως ακόμα κ σε κράτη με αυστηρή νομοθεσία συνηθίζεται να δίνεται το δικαίωμα ένταξης στην κοινωνία κ αφομοίωσης.

Και πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί ο Αλβανός,Ρουμάνος,Πακιστανός,Νιγηριανός,Άγγλος,Γάλλος,Πορτογάλος κ δεν ξέρω κ γω τι εφόσον έχει συνδέσει την μοιρά του με το δικό μας κράτος γιατί δεν πρέπει να εντάσσεται σε αυτό.....

Για ξηγα το,με επιχειρήματα σοβαρά(γιατί το: ''δεν γεννήθηκε έλληνας'', δεν είναι σοβαρό επιχείρημα λυπάμαι).

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
σαφώς.
Χαλαρωσε ρε περσονα. Και μενα δε μ'αρεσουν τα ελληνοαμερικανα,
αλλα δε θα τους κοψουμε κιολας την ιθαγενεια.
Εφοσον εχουν γονεις ή παππουδες Ελληνες, πρεπει να εχουν την ιθαγενεια.

Εχει τρομερο αντικτυπο και δυναμικη στον ελληνοαμερικανο να τον κανεις να νιωθει Ελληνα,
κι ας μη μιλαει απταιστα Ελληνικα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ξανα:Το σκηνικο με το βιντεο εγινε σε καιρο ΠΟΛΕΜΟΥ στο Ιρακ.

Το αιγυπτιακο καθεστως(του Μουμπαρακ,τοτε)το μετεδωσε ως,δηθεν,σφαγη χριστιανου απο μουσουλμανους στην Τυνησια στα πλαισια της προωθησης του αλληλοσπαραγμου/Εμφυλιου πολεμου μεταξυ κοπτων χριστιανων και μουσουλμανων.Μην ξεχναμε και τις βομβες που εσκασαν στις εκκλησιες παραμονες της επαναστασης στην Αιγυπτο...τις ειχαν βαλει πρακτορια.Το κολπο πηγαινε:Θα αρχισουν να αλληλοσφαζονται και μετα το"αγιο Κρατος"θα ελθει για να φερει την"ειρηνη",και φυσικα την παραμονη του Μουμπαρακ στην εξουσια.Απετυχε ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ.Και ΕΥΤΥΧΩΣ.

Κατι αναλογο προσπαθουν να κανουν και εδω οι φασιστες μαζι με τους πατρωνες τους,επιζητουν την βιαιη και με καθαρα εθνοφυλετικους ορους αντιδραση των μεταναστων,προκειμενου μετα το"αγιο Κρατος"να"σωσει"την κατασταση...

Τοσο το καναλι οσο και ο παρουσιαστης μυνηθηκαν απο την Τυνησιακη κυβερνηση.Αμα πεσουν κλαψες θα πεσουν και παναγιες,αυτο.Θα πεσουν ομως.
Ξανά:
το βίντεο ακόμα και εαν προέρχεται απο το Ιράκ εσύ προτείνεις πρόσφυγες που έρχονται απο τέτοια κοινωνία με τέτοιες παραστάσεις και τέτοια παιδεία να γίνονται έλληνες.

ούτε μια στο εκατομμύριο δεν παίζει αυτό.

ας κάνουμε και μια αναφορά στο θέμα του πακιστανού με τη δεκαπεντάχρονη.
ο πακιστανός στη χώρα του θα μπορούσε να δηλώσιε κάλλιστα οτι η δεκαπεντάχρονη τον προκάλεσε και να τον αφήναν ελεύθερο.
Στην 15χρονη πιθανώς να επέβαλαν και θάνατο δια λιθοβολισμού επειδή τη..... βίασαν.
και όχι αυτό δεν ειναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας.
είναι το πως βλέπουν τα μουσουλμανικά σκουπίδια τα δικαιώματα τα δικά τους και των γυναικών.

δεδομένης δε της παραπάνω ελευθερίας και ελαστικότητας που δίδει ο μουσουλμανισμός σε αρσενικά τετράποδα δε θα μου έκανε καμμιά εντύπωση εάν ο πακιστανός θεωρούσε την πράξη του καθόλα διακιολογημένη.
σιγά.
εδώ στη χώρα του εκτελούν τις βιασμένες παντρεμένες γυναίκες οι συγγενείς του αντρα για προσβολή της οικογένειας.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Στα 10 χρόνια πάντως ακόμα κ σε κράτη με αυστηρή νομοθεσία συνηθίζεται να δίνεται το δικαίωμα ένταξης στην κοινωνία κ αφομοίωσης.

Και πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί ο Αλβανός,Ρουμάνος,Πακιστανός,Νιγηριανός,Άγγλος,Γάλλος,Πορτογάλος κ δεν ξέρω κ γω τι εφόσον έχει συνδέσει την μοιρά του με το δικό μας κράτος γιατί δεν πρέπει να εντάσσεται σε αυτό.....

Για ξηγα το,με επιχειρήματα σοβαρά(γιατί το: ''δεν γεννήθηκε έλληνας'', δεν είναι σοβαρό επιχείρημα λυπάμαι).
ρε κατάλαβες αυτά που γράφω ή μαλακίζεσαι;
ποτε είπα εγώ ότι γεννήθηκε και γίνεται έλληνας;
εγώ λέω εάν γεννηθεί και λάβει ελληνικη παιδεία και ζήσει μέχρι την ενηλικίωση αυτομάτως είναι ελλην.
οι αλλοι που λες μπορούν κάλλιστα να έχουν ελληνική ταυτότητα μετανάστη αλλά όχι ιθαγενούς.
εάν πάνε σχολείο και παρουν απολυτήριο οκ. να είναι έλληνες.
αλλά το να βλέπω τυπάκια απο την πρώην ΕΣΣΔ να τρώνε ρώσσικα φαγητά, να βλέπουν ρώσσικη τηλεόραση,μ να δημιουργούν γκέτο και να είναι 10 χρόνια και βάλε στην ελλάδα και να μην ξέρουν να γράφουν ελληνικά μια αίτηση ε αυτοί δεν είναι ΕΛΛΗΝΕΣ ρε φιλαράκι πώς να στο εξηγήσω αλλιώς;

Επισκέπτης
Ξανά:
το βίντεο ακόμα και εαν προέρχεται απο το Ιράκ εσύ προτείνεις πρόσφυγες που έρχονται απο τέτοια κοινωνία με τέτοιες παραστάσεις και τέτοια παιδεία να γίνονται έλληνες.

Οποιος ανακατευει σκηνικα που εγιναν σε καιρο πολεμου με σκηνικα που γινονται σε καιρο ειρηνης ειναι:
1)Ηλιθιος.
2)Ψαχνει για ηλιθιους.
Ενα απο τα δυο,διαλεχτε.Αφηνω το οτι απο πουθενα δεν τεκμαιρεται οτι τον εσφαξαν γιατι αλλαξοπιστησε και τα ρεστα.
Α,ναι οποιος εχει αμφιβολιες για οτι εγραψα ας ρωτησει καναν Αιγυπτιο.
ο πακιστανός στη χώρα του θα μπορούσε να δηλώσιε κάλλιστα οτι η δεκαπεντάχρονη τον προκάλεσε και να τον αφήναν ελεύθερο.
Στην 15χρονη πιθανώς να επέβαλαν και θάνατο δια λιθοβολισμού επειδή τη..... βίασαν.
είναι το πως βλέπουν τα μουσουλμανικά σκουπίδια τα δικαιώματα τα δικά τους και των γυναικών.

δεδομένης δε της παραπάνω ελευθερίας και ελαστικότητας που δίδει ο μουσουλμανισμός σε αρσενικά τετράποδα δε θα μου έκανε καμμιά εντύπωση εάν ο πακιστανός θεωρούσε την πράξη του καθόλα διακιολογημένη.
σιγά.
εδώ στη χώρα του εκτελούν τις βιασμένες παντρεμένες γυναίκες οι συγγενείς του αντρα για προσβολή της οικογένειας.
Κοιτα να δεις πλακα που οι μουσουλμανοι στον 21ο αιωνα θα γινουν οτι οι εβραιοι στον 20ο...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Χαλαρωσε ρε περσονα. Και μενα δε μ'αρεσουν τα ελληνοαμερικανα,
αλλα δε θα τους κοψουμε κιολας την ιθαγενεια.
Εφοσον εχουν γονεις ή παππουδες Ελληνες, πρεπει να εχουν την ιθαγενεια.

Εχει τρομερο αντικτυπο και δυναμικη στον ελληνοαμερικανο να τον κανεις να νιωθει Ελληνα,
κι ας μη μιλαει απταιστα Ελληνικα.
στ αρχίδια μου τι αντίκτυπο έχει.
εγώ γράφω εδώ αυτό που είναι το σωστό και το δίκαιο.

τα σκόντα στο δίκαιο και οι μούφες δικαιωματα που έπεφταν βροχή στο πασοκικό κράτος των τελευταίων 30 ετών μας έφεραν εδώ που μας έφεραν.

δεν είμαι ούτε γιουσουφάκι των ελληνοαμερικανών ούτε υπηρέτης τους.
ουτε είναι καμμιά ανώτερη κάστα.
ας πούμε με προσβάλλει ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ να χρειάζεται να στήνομαι στην αμερικανική πρεσβεία ώρες ολάκερες για να με ανακρίνει ένας μαλακοπίτουρας αμερικανός ΔΥ για να μου δώσει βίζα να πάω διακοπές στην θεία μου στην Ιντιάνα, αλλά ο εγγονός του κολλητού της που ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΓΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ να σουλατσαρει ως ελληνάκι στη χωρα μου λες και είναι παιδί ανώτερη φυλής.

Εάν δεν το καταλαβαίνεις λυπάμαι.

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ΘΕΟΣ Ο Ματθαιος Γιαννουλης!
Απλα... ΘΕΟΣ!

Επισκέπτης
Ενα απο τα δυο,διαλεχτε.Αφηνω το οτι απο πουθενα δεν τεκμαιρεται οτι τον εσφαξαν γιατι αλλαξοπιστησε και τα ρεστα.
Α,ναι οποιος εχει αμφιβολιες για οτι εγραψα ας ρωτησει καναν Αιγυπτιο.Κοιτα να δεις πλακα που οι μουσουλμανοι στον 21ο αιωνα θα γινουν οτι οι εβραιοι στον 20ο...

Ή οι ελληνες οπου εβραιοι :jerking:
Γιε πουστη ΕαμΒουλγαρου ακομα δεν μας ειπες

Ρε μουνοπανο αν πιανανε κανενα παιδερεαστη και του ξεριζωνανε ενα ενα τα νυχια και δεν ξερω και γω τι αλλο δεν θα κλαψομουνιαζες για τα ανθρωπινα δικαιωματα?
Μουνοπανα σαν και σενα ποντικα ειναι αιτια και υπαρχει αυτος ο εθνικος διχασμος.

γαμω την φαρα σου ξανα

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
ρε κατάλαβες αυτά που γράφω ή μαλακίζεσαι;
ποτε είπα εγώ ότι γεννήθηκε και γίνεται έλληνας;
εγώ λέω εάν γεννηθεί και λάβει ελληνικη παιδεία και ζήσει μέχρι την ενηλικίωση αυτομάτως είναι ελλην.
οι αλλοι που λες μπορούν κάλλιστα να έχουν ελληνική ταυτότητα μετανάστη αλλά όχι ιθαγενούς.
εάν πάνε σχολείο και παρουν απολυτήριο οκ. να είναι έλληνες.
αλλά το να βλέπω τυπάκια απο την πρώην ΕΣΣΔ να τρώνε ρώσσικα φαγητά, να βλέπουν ρώσσικη τηλεόραση,μ να δημιουργούν γκέτο και να είναι 10 χρόνια και βάλε στην ελλάδα και να μην ξέρουν να γράφουν ελληνικά μια αίτηση ε αυτοί δεν είναι ΕΛΛΗΝΕΣ ρε φιλαράκι πώς να στο εξηγήσω αλλιώς;
Αποδεικνυεις οτι θελεις να λεγεσαι Ελληνας στα δυσκολα.
Για μενα και σχολειο να εχουν τελειωσει, και να εχουν παντρευτει ομογενη μου,
μεχρι να τους δω στη φτωχεια και στον πολεμο πως θα αντιδρασουν, δε θα μου λενε τιποτα τα χαρτια.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ξανά:

σιγά.
Περσόνα όλα αυτά που γράφεις για τον τρόπο αντιμετώπισης των γυναικών είναι ό,τι συμβαίνει επαρχία κυρίως με λύσεις που δίνουν αυτοδικώντας,προφανώς κ η επίσημη πολιτεία δεν το εγκρίνει αλλά είναι ανύπαρκτη(το αντίθετο με ότι συμβαίνει εδώ δηλαδή):

Πακιστάν: Εκατοντάδες γυναίκες δολοφονήθηκαν σε εγκλήματα τιμής

Τα εγκλήματα τιμής διαπράττονται συνήθως από άνδρες, μέλη οικογενειών, που υποψιάζονται ότι κάποια από τις γυναίκες της διατηρεί εξωσυζυγικές σχέσεις

Τουλάχιστον 705 γυναίκες βρήκαν τον θάνατο το περασμένο έτος σε εγκλήματα τιμής στο Πακιστάν, μεταδίδουν σήμερα μέσα ενημέρωσης στη χώρα.

Τα εγκλήματα τιμής διαπράττονται συνήθως από άνδρες, μέλη οικογενειών, που υποψιάζονται ότι κάποια από τις γυναίκες της διατηρεί εξωσυζυγικές σχέσεις, ή παντρεύονται χωρίς την άδεια και την ευλογία της οικογένειας. Δράστες είναι συνήθως οι πιο στενοί συγγενείς των θυμάτων.

Ως πηγή τους, τα πακιστανικά μέσα επικαλούνται το Ίδρυμα Αουράτ, μία οργάνωση προάσπισης των δικαιωμάτων της γυναίκας, που σε έκθεσή του τονίζει πως τα εγκλήματα τιμής αυξήθηκαν κατά 6,74% το 2011, εν σχέσει προς το προηγούμενο έτος. Μάλιστα τονίζει πως στο 89% των περιπτώσεων οι κατηγορούμενοι αθωώθηκαν από τα δικαστήρια.

Όπως τονίζει η Ραμπέα Χάντι, μέλος του Ιδρύματος, περίπου το 40% των εγκλημάτων τιμής δεν καταγγέλλονται.

[size=20pt]Το Πακιστανικό Κοινοβούλιο τα τελευταία χρόνια έχει ψηφίσει νόμους για την προστασία των γυναικών και για την αύξηση των ποινών για τους κατηγορούμενους για εγκλήματα βίας.[/size] Μολαταύτα, η πλημμελής τήρηση της νομοθεσίας δεν έχει συμβάλλει στη βελτίωση της κατάστασης.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Οποιος ανακατευει σκηνικα που εγιναν σε καιρο πολεμου με σκηνικα που γινονται σε καιρο ειρηνης ειναι:
1)Ηλιθιος.
2)Ψαχνει για ηλιθιους.

Α,ναι οποιος εχει αμφιβολιες για οτι εγραψα ας ρωτησει καναν Αιγυπτιο.
ρε ποσες φορές να στο ξαναγράψω;
στ αρχίδια μου για ποιό λόγο έγινε;
ας πούμε. είναι δυνατόν αυτό να γινόταν ποτέ σε δυτικό κόσμο και να μην προκαλείτο σάλος;
εδώ ρε πίτουρα στο αμέρικα κυκλοφόρησαν τα βίντεο με τ αμερικάνια στρατά που κατουρούσαν νεκρούς αφγανούς και έγινε της πουτάνας και πέρασαν και απο στρατοδικείο.
τι δεν καταλαβαίνεις ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις;

Κοιτα να δεις πλακα που οι μουσουλμανοι στον 21ο αιωνα θα γινουν οτι οι εβραιοι στον 20ο...

ό,τι δίνεις, παίρνεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom