Νέα

Λάσπη στο bourdela και στα μέλη του

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Λίγο μετά την αυτοδιαγραφή του ο Stunt είχε μπει εδώ με άλλο νικ το 'skorpina1980'. Είχε απειλήσει - βρίσει πολύ κόσμο, με ΠΜ.
Μεταξύ αυτών κι εγώ.

Να θυμάται λοιπόν ότι πάντα αποτελούσε την μακρύτερη τρίχα από τα αρχίδια μου και ότι η μαμάκα του με περιμένει πάντα στο σπίτι για να με περιποιηθεί και να μου δώσει την μέγιστη ευχαρίστιση.

Είμαι σίγουρος ότι στο tsatsa η καλύτερη πουτάνα είναι ο κλανιάρης ο stunt.  :badair:  :badair:
ΠΑΛΙΟΓΥΝΑΙΚΟ.  :birdman:  :birdman:  :birdman:

Επισκέπτης
Καλά αρχίδια παιδιά... εγώ μπήκα μόλις τώρα και είδα το site. Θέλει ακόμα πολλά ψωμιά να φάει για να φτάσει έστω και στο νυχάκι του bourdela.com.

Μην ανησυχείτε λοιπόν, καμία σχέση. Όσο για αυτούς (πρώην και μη μέλη) οι οποίοι υπονομεύουν το site... δεν θα σχολιάσω... απλά πιστεύω ότι θα πρέπει να πρόκειται για 16χρονα. Αν είναι μεγαλύτεροι από 16... τότε έχουν σοβαρό πρόβλημα. ΔΙΚΟ τους πρόβλημα. Κι όπως έχω πει και στο παρελθόν... ποτέ δεν με απασχόλησαν τα προβλήματα των άλλων!!!

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μπήκα και γω και το είδα.
ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΒΕΒΑΙΑ....
Αλήθεια, αυτός ο stunt που γράφει εκεί κατά κόρον, δεν είναι που έφυγε πριν λίγο καιρό από εδώ, βρίζοντας θεούς και δαίμονες ;
Πολύ "στημένη " μου μοιάζει η ιστορία.
Και εκείνα τα απειλιτικά pm, τυχαίο ;
Εμένα μου δείχνει ότι προσπαθούσε να προετοιμάσει το έδαφος, διώχνοντας απο το bourdela όσο το δυνατόν περισσότερους.
Αν είναι έτσι, ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Εγώ γράφτηκα(επειδή είδα να γράφεται ότι χρησιμοποιούνται νικς από εδώ) με το νικ μου.
Τα υπόλοιπα τώρα... τα ίδια παντελάκή μου, τα ίδια παντελή μου.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
στα αρχιδια μας και μας ,κωστας παλαμας!!

Κωστής και όχι Κώστας.

ʼλλωστε το Κωστής ομοιοκαταληκτεί (rhymes για τους gangsta) περισσότερο εύηχα.

Για να μην δημιουργούνται μετά εντυπώσεις περί μορφωτικού επιπέδου.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
βρε παληκαρια, ειμαστε σοβαροι ???????  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
καθομαστε κι ασχολουμαστε με τα αγαμητα γκέουλα του tsatsos.gr ??????
ειναι δυνατον να μην παει απατο αυτο το συμπλεγματικων συμφεροντων τσατσοτέτοιο ?????  :idiot: :idiot:
αφου μεχρι κι ο ψυχασθενης stunt-άκος απο το δικο μας σαιτ το εμαθε το τσατσοτέτοιο, οντας καθημερινος και φανατικος αναγνωστης μας, αφου φροντισε να αλλαξει συνδεση για να μπορει να μπαινει στο bourdela.com μετα το μπαν που εφαγε για τα πμ που εστελνε..  :jerking: :jerking:
ειναι σαν να φτιαχνεις μια καινουρια αυτοκινητοβιομηχανια και για να μπεις στην αγορα να επιτιθεσαι στη ρολς ρόυς λεγοντας οτι φτιαχνει μαπα αυτοκινητα και οτι σκοτωνεται κοσμος με τα αυτοκινητα της..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αφηστε τα παιδια στον πονο τους και ποσταρετε καμια πουτανα μπας και βρουν την ευκαιρια να γαμησουν, γιατι τωρα και με τις ζεστες......  :think: :think:

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
παντως εχει πλακα το φορουμ τους. ειναι σαν να ποσταρει ο ενας και μετα να ποσταρει απαντηση ο ιδιος με αλλο νικ. και η πλακα ειναι οτι συμφωνει ο ενας με τον αλλο και αλληλοσυγχερονται.
Ασχετο μ ολα αυτα, εχω την εντυπωση οτι οσο περισσοτερο ασχολουμαστε μαζι τους εδω τοσο περισσοτερο διαφημιση τους κανουμε.

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
παντως εγω εγηνα μελος εκει....γιατι γιατι πολυ απλα τρελαθηκα με οσα λεει ο (κυριος) stunt για εμας,τους την ειπα και δεν βρησκουν λεξεις να απαντησουν αν ειναι αγραμματος ο αλλος :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :birdman: :birdman: :birdman:

Επισκέπτης
παντως εχει πλακα το φορουμ τους. ειναι σαν να ποσταρει ο ενας και μετα να ποσταρει απαντηση ο ιδιος με αλλο νικ. και η πλακα ειναι οτι συμφωνει ο ενας με τον αλλο και αλληλοσυγχερονται.

Λοιπόν, έτσι όπως το λες, μου θυμίζει το site του eftaxia. Υπήρχε εκεί κυρίως μια κλίκα με μαλάκες άντρες και μπαζόφωλες γκόμενες οι οποίοι χαϊδεύαν ο ένας τα αυτάκια του άλλου :cheesy: Κατάντια ρε παιδί μου... σε αυτά τα παιδάκια ταιριάζει απόλυτα το "get a life!!!".

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Τρεις σελίδες γι' αυτό το θέμα;Προτείνω η ενασχόλησή μας με την εν λόγω ιστορία να σταματήσει  [size=10pt]Ε-Δ-Ω [/size]
:rockon: :rockon: :rockon:

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Eγώ στη θέση τους θα έβγαζα το bourdela.com (εσ.) ή το bourdela.com(μ-λ)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Κλειδώνω το θέμα. Δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με τον/τους ακατανόμαστους!!! Αφού το θέλετε και εσείς......

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.034
Πόντοι
7.775
Ρε παιδια καποιος απο εδω εγραψε οτι υπαρχει ενα site μπηκα μεσα και ειδα οτι εχει ακριβως τις ιδιες δημοσιευσεις και κατηγοριες σεξουαλικων θεματων. Υπαρχουν ατομα που μας μιμουνται. Αλλα το bourdela.com δεν νικιεται.

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
γαμα τους... τους αριθμους μας δεν πιανουν και οπως ειναι και η φραση:

οσα δε πιανει η αλεπου κτλ.

;)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
γαμα τους... τους αριθμους μας δεν πιανουν και οπως ειναι και η φραση:

οσα δε πιανει η αλεπου κτλ.

;)

Δεν είναι μόνο οι αριθμοί, είναι και τα μέλη...Κάποιοι από το bourdela.com δεν υπάρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ!!! :rockon: :rockon: :rockon:

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ε ναι... οπως και να το κανουμε καφροι σαν εμας πουθενα στο net :cheesy: :cheesy: :cheesy:

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
ελπίζω μόνο να μην αποδειχθεί Off-Shore κομμάτι του bourdela.com γιατί θα πέσει πολύ γέλιο τότε... :2funny:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom