για δειτε και κατι που βρηκα τυχαια μπενονντας να δω τι παιζει....!
Αυτη ηταν η κατασταση οταν αποχωρησα και αυτη ειναι η επιστολη διαμαρτυριας μου που φυσικα με το γνωστο δικτατορικο τροπο σβηστηκε επι τοπου απο τους γνωστους εγγραμματους και δημοκρατικοτατους mods.
Αν αποφευχθουν τα παρακατω, ελπιζω forum αυτο να αποτελεσει οαση δημοκρατικης εκφρασης!
"Από το παρον φορουμ εχω αποκομισει τον τελευταιο καιρο τα εξης:
Ένα ακρως υποκειμενικο, ερασιτεχνικο, υβριστικο (βλεπε zerotolerence, sonyp) και παρειστικο moderation με απροβλεπτες συνεπειες
Απειλες για ban-ια του λαου και λοιπα φαιδρα ως προσπαθεια φιμωσης κάθε υγιούς προσπαθειας για μια ουσιαστικη εξοδο του site από το τελμα στο οποιο εχει περιελθει (zerotolerence)
Τον βασικο admin του φορουμ να σιωπα και να μη δινει τελος σε φημες για ανομολογητη δραση καποιου mod, αποκαθηλωνοντας ΟΛΟΥΣ τους mods, αφηνοντας τους ουσιαστικα εκθετους και αποδυναμωμενους στα ματια ολων
Ισχυρισμους καποιου αλλου κυριου mod μειωμενης αντιληψης ότι αυτά τα παραπανω ουδολως θα πρεπει να αφορουν τα μελη, τη στιγμη που η υπογεια δραση καποιων που διαθετουν απορρητα στοιχεια τα θετει σε αμεσο κινδυνο
Καμια προστασια και αδιαφορια από την πλευρα του site για ευθειες απειλες φυσικης εξοντωσης μελων από εδώ, με συνεπεια παλαια μελη να αναγκαζονται να αυτοδιαγραφουν αφου δεν τους παρεχεται καμια προστασια.
Μολις τωρα λαμβανω την τριτη και τελευταια- όπως χαρακτηριστικα αναφερει- (ανορθογραφη) απειλη να αυτοδιαγραφω από το site γιατι τα στοιχεια μου θα δημοσιοποιηθουν σε ατομα του υποκοσμου, όπως εχει γινει και με λοιπα μελη που δεν συμμορφωθηκαν στις υποδειξεις?
Κι επειδη εδώ μπηκα ουσιαστικα για χαβαλε και όχι για να βρεθω σε «χαντακι», φυσικα και θα αυτοδιαγραφω, όχι από φοβο, αλλα από αηδια, ελπιζοντας ο κυριος Alexxx και οι συν αυτω στην τριτη γενια του site (αν προλαβει βεβαια να υπαρξει τετοια) θα κανει ορθολογικοτερη και προσεκτικοτερη επιλογη των συνεργατων του.