ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.039
- Πόντοι
- 1.056
πως ειναι ετσι η μπετονιέρα να πουμε. τυλα της μια ποδια και βαλτη να τηγανίζει αυγοφετεςεκανε βιντεο για επιβεβαιωση
Όλοι λιγουρευομαστε κάτι...όμως όποιος έχει όργανα ξηγιεται ανδρικά ...όποιος δεν έχει όργανα ,έχει πληκτρολόγιο.Ο αλβανος ειναι αλβανος, δεν ειναι ελληνας λιγούρης να ψάχνεται να γαμησει σε περιεργες εφαρμογες και σε περιεργες γειτονιές μεσα σε αυτοκίνητα.
Μη βρίζεις μανΠατσαβούρα με βυζια
Ξέρω παρόμοια περίπτωση...Ο Αλβανος είναι εργάτης, όπως όλοι οι Αλμπανηδες.
Θα την γαμαει όπως και ναναι.
Μακάρι να μπορεί να το κάνει και αυτό...τουλάχιστον ας κάνει κάνα φαγι και καμμία δουλειά στο σπίτι.πως ειναι ετσι η μπετονιέρα να πουμε. τυλα της μια ποδια και βαλτη να τηγανίζει αυγοφετες
Κατά λάθος τυπε. Μου ξέφυγε. ΣυγνώμηΜη βρίζεις μαν
Κατά λάθος τυπε. Μου ξέφυγε. Συγνώμη
Αντε παλι.Πατσαβούρα με βυζια
Κατά λάθος είπε μαν συγχωρεμένος.Αντε παλι.
Aυτη παιζει να τσιμπαει πιο πολυ κι απο σενα μανΚατά λάθος είπε μαν συγχωρεμένος.
Τι λέει κλωνε?Aυτη παιζει να τσιμπαει πιο πολυ κι απο σενα μαν
Ηρεμα,βλεπω ταινια,εσυΤι λέει κλωνε?
Και εγώ μανΗρεμα,βλεπω ταινια,εσυ
Έγινε φοράδα τ μωρό..εκανε βιντεο για επιβεβαιωση
Δωσε καμια φημη να βγει το ΣαββατόβραδοΣτα καλά της η Λάουρα ήταν ερωτεύσιμη, είχε ωραία γλυκιά φατσούλα, babyface και για φασώματα ήταν ότι πρέπει!Το κακό είναι ότι λόγο μεταβολισμού της παχαίνει εύκολα.Παλιότερα λίγο πριν γίνει το σκηνικό με τον Σαντικαι, έκοβε βόλτες στα Ντουμπάι με τις φήμες να δίνουν και να παίρνουν.
Τα παραπάνω περιμέναμε.Δεν υιοθετώ όπως λέει και μια ψυχή αλλά τι άλλο παραπάνω να πω όταν μιλάω για Ντουμπάι και βόλτες.Ο νοών νοείτο.Παραπάνω δεν ξέρω..