Νέα

Λάουρα Νάργες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα al pacino
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 442K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Λάουρα καύλες...

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Ετσι οπως το γραψατε:ΞΕΦΤΙΛΑ..
Παντως αυτο που μου ειχε κανει περισσοτερο αλγεινη  εντυπωση απο ολα,ηταν τοτε που ειχε χασει τον πατερα της.
Οταν επεστρεψε στην εκπομπη μετα απο λιγες ημερες, ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ τι τσιφτεντελια εριχνε ρε μαγκες!!!!
Ειχα σοκαριστει με το ποσο κυνικα αντιμετωπιζε την απωλεια της..
ΟΚ ειπαμε,ας το παιξεις λιγο "το παλευω,δεν θα με παρει απο κατω" αλλα οχι να πας και στο αλλο ακρο,να χορευεις τσιφτεντελια στο πλατο της εκπομπης ενω λιγα 24ωρα πιο πριν εχασες τον πατερα σου!
Ολοι εχουμε δουλεια και προσπαθουμε να ειμαστε επαγγελματιας ανεξαρτητως συνθηκων και καταστασεων αλλα οχι και ετσι!!!!
ελεος!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.305
Πόντοι
5.006
πανω απ ολα ειναι επαγγελματιας τυπε...

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
μαν εσύ που ισχυρίζεσαι ότι κινείσαι σε χώρους που επισκέπτονται και πολλά σελέμπριτι αν την πετύχεις πάρε τηλεφωνάκι :birdman: αφού δεν θέλει να την γαμήσει κανένας να κάνω εγώ το ψυχικό :2on1:

laoura-narges-people-3_zps75e31249.jpg

:o :o :o

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
κωλο αυστηρα....το κωλαντερο στο χερι.... :fuck1:

gkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
6
Παντως αυτο που μου ειχε κανει περισσοτερο αλγεινη  εντυπωση απο ολα,ηταν τοτε που ειχε χασει τον πατερα της.
Οταν επεστρεψε στην εκπομπη μετα απο λιγες ημερες, ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ τι τσιφτεντελια εριχνε ρε μαγκες!!!!
ΟΚ ειπαμε,ας το παιξεις λιγο "το παλευω,δεν θα με παρει απο κατω" αλλα οχι να πας και στο αλλο ακρο,να χορευεις τσιφτεντελια στο πλατο της εκπομπης ενω λιγα 24ωρα πιο πριν εχασες τον πατερα σου!

Ολοι εχουμε δουλεια και προσπαθουμε να ειμαστε επαγγελματιας ανεξαρτητως συνθηκων και καταστασεων αλλα οχι και ετσι!!!!
ελεος!
+1000000000000000

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Παντως αυτο που μου ειχε κανει περισσοτερο αλγεινη  εντυπωση απο ολα,ηταν τοτε που ειχε χασει τον πατερα της.
ελεος!
Μαλακία της,δεν το συζητάμε...

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
219
Πόντοι
21
Μιλάει πολύ καλά γερμανικά, αν δεν κάνω λάθος.

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
μαν εσύ που ισχυρίζεσαι ότι κινείσαι σε χώρους που επισκέπτονται και πολλά σελέμπριτι αν την πετύχεις πάρε τηλεφωνάκι :birdman: αφού δεν θέλει να την γαμήσει κανένας να κάνω εγώ το ψυχικό :2on1:

laoura-narges-people-3_zps75e31249.jpg

:cum: :cum:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom