You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λάουρα Νάργες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα al pacino
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 442K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
jstar
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2010
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
Ετσι οπως το γραψατε:ΞΕΦΤΙΛΑ..
Παντως αυτο που μου ειχε κανει περισσοτερο αλγεινη εντυπωση απο ολα,ηταν τοτε που ειχε χασει τον πατερα της.
Οταν επεστρεψε στην εκπομπη μετα απο λιγες ημερες, ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ τι τσιφτεντελια εριχνε ρε μαγκες!!!!
Ειχα σοκαριστει με το ποσο κυνικα αντιμετωπιζε την απωλεια της..
ΟΚ ειπαμε,ας το παιξεις λιγο "το παλευω,δεν θα με παρει απο κατω" αλλα οχι να πας και στο αλλο ακρο,να χορευεις τσιφτεντελια στο πλατο της εκπομπης ενω λιγα 24ωρα πιο πριν εχασες τον πατερα σου!
Ολοι εχουμε δουλεια και προσπαθουμε να ειμαστε επαγγελματιας ανεξαρτητως συνθηκων και καταστασεων αλλα οχι και ετσι!!!!
ελεος!
Παντως αυτο που μου ειχε κανει περισσοτερο αλγεινη εντυπωση απο ολα,ηταν τοτε που ειχε χασει τον πατερα της.
Οταν επεστρεψε στην εκπομπη μετα απο λιγες ημερες, ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ τι τσιφτεντελια εριχνε ρε μαγκες!!!!
ΟΚ ειπαμε,ας το παιξεις λιγο "το παλευω,δεν θα με παρει απο κατω" αλλα οχι να πας και στο αλλο ακρο,να χορευεις τσιφτεντελια στο πλατο της εκπομπης ενω λιγα 24ωρα πιο πριν εχασες τον πατερα σου!
Ολοι εχουμε δουλεια και προσπαθουμε να ειμαστε επαγγελματιας ανεξαρτητως συνθηκων και καταστασεων αλλα οχι και ετσι!!!!
ελεος!
Κωλο-μβιανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2013
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
καλος πουτσομεζες
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
συντηριτικουρες τυπε :Sτουλαχιστον ας την βγαζαν γυμνη οπως την αμερικανα...
τι την ντυσανε σαν καποτα????
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
εμενα με καυλωνει παντως η ψωλου
τέλεια είναι η γερμανίδα
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
μαν εσύ που ισχυρίζεσαι ότι κινείσαι σε χώρους που επισκέπτονται και πολλά σελέμπριτι αν την πετύχεις πάρε τηλεφωνάκι αφού δεν θέλει να την γαμήσει κανένας να κάνω εγώ το ψυχικό
:o :o :o
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
κωλο αυστηρα....το κωλαντερο στο χερι....
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
+1000000000000000Ετσι οπως το γραψατε:ΞΕΦΤΙΛΑ..
ελεος!
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Μαλακία της,δεν το συζητάμε...Ετσι οπως το γραψατε:ΞΕΦΤΙΛΑ..
ελεος!
Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 446
- Πόντοι
- 166
Επισκέπτης
τελικα δεν ειναι αλβανακι αυτο?
Neymar
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μαν εσύ που ισχυρίζεσαι ότι κινείσαι σε χώρους που επισκέπτονται και πολλά σελέμπριτι αν την πετύχεις πάρε τηλεφωνάκι αφού δεν θέλει να την γαμήσει κανένας να κάνω εγώ το ψυχικό