opadosksanthoygenoys
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 423
- Πόντοι
- 511
Μαλιστα...περιεργο μου φαινεται (αν ισχυει) καθοτι τον θεωρω ιδεολογικα συγγενη τους...τεσπαΑριστερότερα του ... indymedia αδερφέ ...
Μαλιστα...περιεργο μου φαινεται (αν ισχυει) καθοτι τον θεωρω ιδεολογικα συγγενη τους...τεσπαΑριστερότερα του ... indymedia αδερφέ ...
Μαλιστα...περιεργο μου φαινεται (αν ισχυει) καθοτι τον θεωρω ιδεολογικα συγγενη τους...τεσπα
Βρε εγω ξερω τι σκατοψυχος ειναι. Και καλα του ξηγηθηκαν.Το γιατι δε μπορω να καταλαβω.Αφου κι οι αναρχικοι σκατοψυχοι ειναι.Ειδικα απο τοτε που αλωθηκαν απο αλβανους ιρακινους και καθε σκουπιδι της κοινωνιας εχουν γινει και εξαιετικα επικινδυνοι....Εντάξει, τα ίδια σκατά είναι ... λίγο σκατά, λίγο σκατότερα το ίδιο κάνει ...
Αναδημοσιεύω την φωτογραφία που ανέβασε το πουλί νωρίτερα για να καταλάβεις για τι σκουπιδαριό μιλάμε, σε περίπτωση που σου διέφυγε ή το αγνόησες ...
Οντως??Καλά το χειριζεται πλεον. Απλά δεν ξερω ποσο καλα μπορει να χειριζεται πια την κωλοτρυπιδα του.
Βρε εγω ξερω τι σκατοψυχος ειναι. Και καλα του ξηγηθηκαν.Το γιατι δε μπορω να καταλαβω.[size=50pt]Αφου κι οι αναρχικοι σκατοψυχοι ειναι.[/size]
Αν πουλάει ναρκωτικά και κονομαει μπράβο του . Αν μάλιστα διακινεί τόνους ηρωίνης στην Ευρώπη μαγγας . Κάθε πρεζακιας που πεθαίνει είναι ένας βλάκας λιγότερος, ανταγωνισμό έχουμε .
Τι με πειράζει εμένα ;
Εμένα εχθροί μου είναι οι Κατσαπλιαδες και οι Νταβατζήδες, αυτοί που κλέβουν το Δημόσιο χρήμα και ξεπουλάνε την Δημόσια περιουσία .
μ
Ο Μαυρίκος τωρα,ο Γρηγορης Μιχαλόπουλος παλιοτερα,ειναι αγαρμποι οι δεξιοι σε τετοια και τους πιανουνε.Δε παραδειγματίζονται από τον Κουλογλου,τον Μπαξεβανη κλπ αριστερούς που τα παιρνουν από 10 μεριες και το παιζουν και υπερανω.Για εκβιασμό βλέπω κατηγορούνταν ο συγχωρεμένος και η ΝΔ του κοβε τιμολόγια επί Σαμαρά...
Βρωμαει μπαρουτι η δουλεια.Κουγιας δικηγορος κατηγορουμενος για εκβιασμους καηκε στα καλα καθουμενα με porsche cayenne χωρις υγραεριο περνοντας το αμξι μια φορα απο την γυναικα του.Ρε που τα πουλατε αυτα.Ποιον φουκαρα καψανε και ο μαγκας λαγος και κυριος με πακετο αφου κανει μια πλαστικουλα και μην τον ειδατε
Βρωμαει μπαρουτι η δουλεια.Κουγιας δικηγορος κατηγορουμενος για εκβιασμους καηκε στα καλα καθουμενα με porsche cayenne χωρις υγραεριο περνοντας το αμξι μια φορα απο την γυναικα του.Ρε που τα πουλατε αυτα.Ποιον φουκαρα καψανε και ο μαγκας λαγος και κυριος με πακετο αφου κανει μια πλαστικουλα και μην τον ειδατε
Απάντησα ότι δε με νοιάζει αν ο Μαρινάκης πουλάει ηρωίνη εφόσον δεν την πουλάει στη Ελλάδα.Αντιθέτως ο Κόκκαλης με νοιάζει γιατί είχε πάρει υπό μαλλης τον ΟΤΕ και έκλεβε τα δικά μου λεφτά από φόρους και λογαριασμούς.
Κατ' αντιστοιχία επειδή το ίδιο έκανε και ο Κομιστής δε με χαλάει καθόλου να τον δω μπουρλότο.
Ετσι εγραφε αυτο το υπανθρωπο τομάρι?
Ο συγκεκριμενος ηταν το εσχατο ειδος ανθρωποειδούς.
Πολυ ευχαριστο οτι σταματησε να γραφει τα εμέσματα του, το ελεεινό σίχαμα.
Ο Μαυρίκος τωρα,ο Γρηγορης Μιχαλόπουλος παλιοτερα,ειναι αγαρμποι οι δεξιοι σε τετοια και τους πιανουνε.Δε παραδειγματίζονται από τον Κουλογλου,τον Μπαξεβανη κλπ αριστερούς που τα παιρνουν από 10 μεριες και το παιζουν και υπερανω.
Καλά, υπάρχει και το ενδεχόμενο να μη τα παίρνουν, γι αυτό και δε λαμπαδιάζονται σε πόρσε στην εθνική σα το Μαυρίκο που του κόβει τιμολόγια η ΝΔ.
Εσύ βέβαια φαντάζομαι σίγουρα έχεις τις απόρρητες πληροφορίες σου για το Βαξεβανη, δε μιλάς τυχαία...
Ο Μαυρίκος τωρα,ο Γρηγορης Μιχαλόπουλος παλιοτερα,ειναι αγαρμποι οι δεξιοι σε τετοια και τους πιανουνε.Δε παραδειγματίζονται από τον Κουλογλου,τον Μπαξεβανη κλπ αριστερούς που τα παιρνουν από 10 μεριες και το παιζουν και υπερανω.