...Προφυλακιστέος είχε κριθεί ο δημοσιογράφος-εκβιαστής Παναγιώτης Μουσσάς, με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα. Οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι, ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος και ο δεύτερος δημοσιογράφος Χρ. Φράγκου, είχαν αφεθεί ελεύθεροι με καταβολή εγγύησης 50.000 ευρώ και τον περιοριστικό όρο απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Για αβάσιμες κατηγορίες και προσπάθεια «εξόντωσης» έκαναν λόγο κατά τη διάρκεια των απολογιών τους στον ανακριτή οι Παναγιώτης Μαυρίκος και Παναγιώτης Μουσσάς, που απολογήθηκαν για την υπόθεση εκβιαστικής δράσης εις βάρος ΔΕΚΟ, τραπεζικών ιδρυμάτων και επιχειρηματιών.
«Είμαι θύμα πολιτικών και επιχειρηματικών συμφερόντων εξαιτίας της αδέσμευτης δημοσιογραφικής μου πένας» ανέφερε ο κ. Μαυρίκος, και συμπλήρωσε: «Η δικογραφία είναι αποτέλεσμα κατασκευής με σκοπό την ηθική και σωματική εξόντωσή μου και την απαξίωση του δημοσιογραφικού και επαγγελματικού μου προφίλ. Λόγω των θεμάτων που καλύπτω και των προτάσεών μου που είναι προσωπικές και όχι κατευθυνόμενες από συμφέροντα, έχω αναπόφευκτα δημιουργήσει πολλούς αντιπάλους και ανταγωνιστές που κρυφά και φανερά έχουν εκδηλώσει την πρόθεσή τους να με βλάψουν».
Σήμερα ο Μαυρίκος της «Ακρόπολης» κάηκε ζωντανός οδηγώντας την Porsche της γυναίκας του στην Αττική οδό, κάτω απο ύποπτες
και ανεξήγητες συνθήκες.
Αυτό δεν είναι κυβέρνηση.. η κοζα νοστρα ειναι