Κυναίγειρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μαζευτειται πολλοι για την πηγαδα μην ξεχασουμε κανεναν
τωρα ... ΕΜΕΙΣ κραταμε τα κονσερβοκουτια.....
και θα τα παρετε στο κωλο σας . .
Μην ξεχνάμε τι έπαθαν οι πρωταγωνιστές της Πηγάδας ...
Μακαλαν θα μπεις στην ομαδα μας?
η λιστα
μεχρι στιγμης
zeljiko
dopamina
colonel
κωστας λαδακης
Αλεκος
popov
βασιλοφρων
επισης τα ντυσηματα που κανετε δε μου αρεσουν. ειναι γεροντιστηκα. εγω ντυνομε μοντερνα.
Και καπως ετσι ξεκινησε ο καυγας.....
Αρχηγε ο συγκεκριμενος ουτε στο πηγαδι δεν μπορει να κατουρησει,μην ασχολεισαιΜην ξεχνάμε τι έπαθαν οι πρωταγωνιστές της Πηγάδας ...
Τυπε για να γαμησεις ηρθες?να βαλουμε και γκομενες στην ομαδα, πενταγιοτησα, εριναλ, σαρανταρα και αλλες για να γαμαμε και καμια. γιατι ο πολεμηστης θελη και τις παλακιδες του
Προσδιορισε το μοντερνα,βαλε μια φωτο που να ειναι κοντα στο στυλ που εννοειςεπισης τα ντυσηματα που κανετε δε μου αρεσουν. ειναι γεροντιστηκα. εγω ντυνομε μοντερνα.
Τυπε για να γαμησεις ηρθες?
Προσδιορισε το μοντερνα,βαλε μια φωτο που να ειναι κοντα στο στυλ που εννοεις
Δεν ξερω τυπε,ειναι πολυ προχω τα ντυσιματα σου,ας κρινει η ηγεσια δεν ειμαι αρμοδιοςφιλε ειχα βαλη παλια μια φοτογραφια μου και με κοροιδεβαν οι αριστεροι του σιτε. κοιτα εγω τωρα θα βγω για ποτο. φοραω πρασινο πανταλονι, κιτρινο πουκαμισο με ενα σχεδιο και σκουρο μπουφαν. νεανικο ντυσημο για να τσιμανε τα γκομενακια. και παντα χρυσο ρολοι.
και που ειναι το κακο αμα θελω να γαμησω ? τι ομαδα θα ημαστε αμα δε γαμαμε ?
Tυπε, εγω σε προειδοποιησα, δεν ειναι αυτα πραγματα για παντρεμενους, οι γυναικες θελουν τον απολυτο ελεγχοΔεν ξερω τυπε,ειναι πολυ προχω τα ντυσιματα σου,ας κρινει η ηγεσια δεν ειμαι αρμοδιος
Υ.Γ Εδω εμας παει να κλεισει το σπιτι μας επειδη μπηκαμε στο τιμ και εσυ θες να γαμησεις :S
Υ.Γ Εδω εμας παει να κλεισει το σπιτι μας επειδη μπηκαμε στο τιμ και εσυ θες να γαμησεις :S
Λακης πανω απ'ολα
Αφού γαμιουνται