και αυτο με δυσκολια απορω πως μπριζολιαζοταν στην αχιλεωςκαλά ρε παιδιά ακόμη ασχολείστε με το ρηνάκι?για ποιούς κώλους ομιλείτε??????αυτή με το ζόρι μετά από κόπους και βάσανα αποφάσισε να δίνει το νορμάλ....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Λαγουμτζή & Σαρκουδήνου,Νέος Κόσμος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 119
- Εμφανίσεις 24K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
και αυτο με δυσκολια απορω πως μπριζολιαζοταν στην αχιλεως
Στην Αχιλλέως μεχρι πίπα...., μπριζόλα ποτέ.
ακαπωτη με καποτα;;;Στην Αχιλλέως μεχρι πίπα...., μπριζόλα ποτέ.
Παντοσ ειχα παει πριν ενα μηνα,καμια δεν μου αρεσε,εκτοσ απο μια μελαχρινη μαυρομαλα,νομιζω γεωργιανη, ητανε καινουργια...Περασα μαζι τησ.Ωραιο κορμακη,γλικια και πολυ καλι!!! πριν λιγεσ ημερεσ ξανα πιγα,αλλα το αστερακι εξαφανιστηκε!!!!κριμα,
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ακαπωτη με καποτα;;;
βασικά τραγουδούσε α-καπέλα φορώντας σκουφί και κασκόλ για το κρύο παλιά. Τώρα δε ξέρω.
Σημερινη επισκεψη μετα απο προτρυνση φιλου στο καταστημα.Παρουσες τρεις κοπελες, η Ειρηνη, ελληνιδα γυρω στα 26,ομορφη κοπελα, λεπτη, χαμογελαστη με πολυ καλη διαθεση.
Η Γιουλη, ανατολικου μπλοκ, υπερβολικα αδυνατη για τα γουστα μου.
Τελος η Νικολ,μικρη κοπελιτσα, γυρω στα 24,με ωραιο σωμα και πολυ ομορφο προσωπο,Πολονεζα η οποια και τιμηθηκε.Στα του αγωνα, πολυ καλο μασαζ, περιπου 40΄,και η συνεχεια ακρως ικανοποιητικη! Η κοπελα εχει πολυ καλη διαθεση και την βγαζει στη δουλεια της. Συνολικη διαρκεια 50΄ και κοστος 80Ε.Κατα την αποχωρηση μου με ενημερωσαν οτι υπαρχει και προγραμμα μικροτερης διαρκειας με κοστος 60Ε.Θα επανελθω οταν επιτρεψουν τα οικονομικα να τσεκαρω και την Ειρηνη.
Τελος η Νικολ,μικρη κοπελιτσα, γυρω στα 24,με ωραιο σωμα και πολυ ομορφο προσωπο,Πολονεζα η οποια και τιμηθηκε.Στα του αγωνα, πολυ καλο μασαζ, περιπου 40΄,και η συνεχεια ακρως ικανοποιητικη! Η κοπελα εχει πολυ καλη διαθεση και την βγαζει στη δουλεια της. Συνολικη διαρκεια 50΄ και κοστος 80Ε.Κατα την αποχωρηση μου με ενημερωσαν οτι υπαρχει και προγραμμα μικροτερης διαρκειας με κοστος 60Ε.Θα επανελθω οταν επιτρεψουν τα οικονομικα να τσεκαρω και την Ειρηνη.
Σημερινη επισκεψη μετα απο προτρυνση φιλου στο καταστημα.Παρουσες τρεις κοπελες, η Ειρηνη, ελληνιδα γυρω στα 26,ομορφη κοπελα, λεπτη, χαμογελαστη με πολυ καλη διαθεση.
Εχω να περάσω κανα 2μηνο από εκεί.Η μικρή που λες πρέπει να είναι φρεσκαδούρα,γιατί δεν την είχα δει.Το Ειρηνάκι πάντως,όταν έχει τα κέφια του είναι δύναμη...
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Το προηγούμενο Σαββατοκυριακο ήμουν Αθήνα (για κάποιο λόγο "εκτός δράσης") και πέρασα συμπτωματικά από τη γειτονιά. Σε πολυκατοικία εκεί που τέμνονται η Λαγουμτζή με τη Σαρκουδήνου είδα σε ένα μπαλκόνι μια μεγάλη πινακίδα που έγραφε "κέντρο φυσιοθεραπείας" ή κάτι τέτοιο. Αυτό είναι το ίδρυμα για το οποίο μιλάτε;
ΥΓ: Ούτε διάθεση είχα, ούτε χρόνο για επιτόπια έρευνα -γι' αυτό ρωτώ (και περισσότερο από περιέργεια για να είμαι ειλικρινής).
ΥΓ: Ούτε διάθεση είχα, ούτε χρόνο για επιτόπια έρευνα -γι' αυτό ρωτώ (και περισσότερο από περιέργεια για να είμαι ειλικρινής).
[/quote]
Το προηγούμενο Σαββατοκυριακο ήμουν Αθήνα (για κάποιο λόγο "εκτός δράσης") και πέρασα συμπτωματικά από τη γειτονιά. Σε πολυκατοικία εκεί που τέμνονται η Λαγουμτζή με τη Σαρκουδήνου είδα σε ένα μπαλκόνι μια μεγάλη πινακίδα που έγραφε "κέντρο φυσιοθεραπείας" ή κάτι τέτοιο. Αυτό είναι το ίδρυμα για το οποίο μιλάτε;
Δίπλα ακριβώς.Στην γωνία σε ένα άσπρο τριόροφο κτήριο που έχει ένα τεράστιο φοίνικα από έξω.
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
σε ερωτηση μου για φουλ προγραμμα,η απαντηση ηταν οτι δεν κανουν τετοια πραγματα,
και οτι δεν ξερουν τι γινοταν παλαιοτερα,αλλα τωρα ποια δεν....
τελικα τι γινεται???πρεπει να παμε με γνωστο????
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
Τυχαίο πέρασμα από την οδό Σαρκουδίνου, και μου ήρθαν στο μυαλό παλιές καλές εποχές στο συγκεκριμένο κατάστημα, όπου και ανέβηκα μια βόλτα για να δω αν υπάρχει ακόμα.
Λοιπόν λειτουργεί κανονικότατα, με 4 κοπέλες.Η μόνη που ήξερα ήταν η Ειρήνη η οποία βρίσκεται ακόμα εκεί.Εντύπωση μου έκανε ένα μικρό Ρουμανάκι, ψηλό, αδύνατο, μελαχροινό με βλέμα ..φωτιά.Από τις άλλες δύο, η μια θα είναι έκπληξη για πολλούς.......
ακομα περιμενουμε να μασ πεισ την εκπληξη,συναγωνιστη..
τοσο μυστικο ειναι πια????
ακομα περιμενουμε να μασ πεισ την εκπληξη,συναγωνιστη..
τοσο μυστικο ειναι πια????
Δεν υφίσταται,για αυτό δεν έδωσα διευκρινήσεις.Εκατσε μόνο 3 μέρες εκεί.Και το ποστ είναι πριν 4 μήνες.
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
ναι βρε το ξερω οτι ειναι παλιο το ποστ...αλλα ειμαι περιεργο αγορι εγω..ελα πεσμου ποια ητανΔεν υφίσταται,για αυτό δεν έδωσα διευκρινήσεις.Εκατσε μόνο 3 μέρες εκεί.Και το ποστ είναι πριν 4 μήνες.
..θα σκασω απο περιεργεια.
Πολύ καλό μασσάζ και στα του αγώνα,όλα καλά.Πλήρες μενού.
Η Αλίκη είναι ακόμη εκεί?
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.