Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Λαγουμτζή & Σαρκουδήνου,Νέος Κόσμος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 119
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
καλά ρε παιδιά ακόμη ασχολείστε με το ρηνάκι?για ποιούς κώλους ομιλείτε??????αυτή με το ζόρι μετά από κόπους και βάσανα αποφάσισε να δίνει το νορμάλ....
και αυτο με δυσκολια απορω πως μπριζολιαζοταν στην αχιλεως

RES

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Παντοσ ειχα παει πριν ενα μηνα,καμια δεν μου αρεσε,εκτοσ απο μια μελαχρινη μαυρομαλα,νομιζω γεωργιανη, ητανε καινουργια...Περασα μαζι τησ.Ωραιο κορμακη,γλικια και πολυ καλι!!! :rockon: :rockon: :rockon:πριν λιγεσ ημερεσ ξανα πιγα,αλλα το αστερακι εξαφανιστηκε!!!!κριμα, :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
τιποτα το νεοτερον απο δω;;

Καρολος

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Σημερινη επισκεψη μετα απο προτρυνση φιλου στο καταστημα.Παρουσες τρεις κοπελες, η Ειρηνη, ελληνιδα γυρω στα 26,ομορφη κοπελα, λεπτη, χαμογελαστη με πολυ καλη διαθεση.
Η Γιουλη, ανατολικου μπλοκ, υπερβολικα αδυνατη για τα γουστα μου.
Τελος η Νικολ,μικρη κοπελιτσα, γυρω στα 24,με ωραιο σωμα και πολυ ομορφο προσωπο,Πολονεζα η οποια και τιμηθηκε.Στα του αγωνα, πολυ καλο μασαζ, περιπου 40΄,και η συνεχεια ακρως ικανοποιητικη! Η κοπελα εχει πολυ καλη διαθεση και την βγαζει στη δουλεια της. Συνολικη διαρκεια 50΄ και κοστος 80Ε.Κατα την αποχωρηση μου με ενημερωσαν οτι υπαρχει και προγραμμα μικροτερης διαρκειας με κοστος 60Ε.Θα επανελθω οταν επιτρεψουν τα οικονομικα να τσεκαρω και την Ειρηνη.

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Σημερινη επισκεψη μετα απο προτρυνση φιλου στο καταστημα.Παρουσες τρεις κοπελες, η Ειρηνη, ελληνιδα γυρω στα 26,ομορφη κοπελα, λεπτη, χαμογελαστη με πολυ καλη διαθεση.
Η Γιουλη, ανατολικου μπλοκ, υπερβολικα αδυνατη για τα γουστα μου.
Τελος η Νικολ,μικρη κοπελιτσα, γυρω στα 24,με ωραιο σωμα και πολυ ομορφο προσωπο,Πολονεζα η οποια και τιμηθηκε.Στα του αγωνα, πολυ καλο μασαζ, περιπου 40΄,και η συνεχεια ακρως ικανοποιητικη! Η κοπελα εχει πολυ καλη διαθεση και την βγαζει στη δουλεια της. Συνολικη διαρκεια 50΄ και κοστος 80Ε.Κατα την αποχωρηση μου με ενημερωσαν οτι υπαρχει και προγραμμα μικροτερης διαρκειας με κοστος 60Ε.Θα επανελθω οταν επιτρεψουν τα οικονομικα να τσεκαρω και την Ειρηνη.

Εχω να περάσω κανα 2μηνο από εκεί.Η μικρή που λες πρέπει να είναι φρεσκαδούρα,γιατί δεν την είχα δει.Το Ειρηνάκι πάντως,όταν έχει τα κέφια του είναι δύναμη...

Καρολος

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Απο οτι μου ειπε πριν δουλευε στο Ραβινε στης Ντανιελας.

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Κατάλαβα για ποιά λες.Οντως το μικρό είναι πάρα πολύ καλό.

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Το προηγούμενο Σαββατοκυριακο ήμουν Αθήνα (για κάποιο λόγο "εκτός δράσης") και πέρασα συμπτωματικά από τη γειτονιά. Σε πολυκατοικία εκεί που τέμνονται η Λαγουμτζή με τη Σαρκουδήνου είδα σε ένα μπαλκόνι μια μεγάλη πινακίδα που έγραφε "κέντρο φυσιοθεραπείας" ή κάτι τέτοιο. Αυτό είναι το ίδρυμα για το οποίο μιλάτε;

ΥΓ: Ούτε διάθεση είχα, ούτε χρόνο για επιτόπια έρευνα -γι' αυτό ρωτώ (και περισσότερο από περιέργεια για να είμαι ειλικρινής).

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6

[/quote]
Το προηγούμενο Σαββατοκυριακο ήμουν Αθήνα (για κάποιο λόγο "εκτός δράσης") και πέρασα συμπτωματικά από τη γειτονιά. Σε πολυκατοικία εκεί που τέμνονται η Λαγουμτζή με τη Σαρκουδήνου είδα σε ένα μπαλκόνι μια μεγάλη πινακίδα που έγραφε "κέντρο φυσιοθεραπείας" ή κάτι τέτοιο. Αυτό είναι το ίδρυμα για το οποίο μιλάτε;

ΥΓ: Ούτε διάθεση είχα, ούτε χρόνο για επιτόπια έρευνα -γι' αυτό ρωτώ (και περισσότερο από περιέργεια για να είμαι ειλικρινής).

Δίπλα ακριβώς.Στην γωνία σε ένα άσπρο τριόροφο κτήριο που έχει ένα τεράστιο φοίνικα από έξω.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Η ειρήνη τι ακριβώς προσφέρει;;παίζει τίποτα παραπάνω;;;

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Πολύ καλό μασσάζ και στα του αγώνα,όλα καλά.Πλήρες μενού.

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
σε ερωτηση μου για φουλ προγραμμα,η απαντηση ηταν οτι δεν κανουν τετοια πραγματα,
και οτι δεν ξερουν τι γινοταν παλαιοτερα,αλλα τωρα ποια δεν....

τελικα τι γινεται???πρεπει να παμε με γνωστο????

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
Τυχαίο πέρασμα από την οδό Σαρκουδίνου, και μου ήρθαν στο μυαλό παλιές καλές εποχές στο συγκεκριμένο κατάστημα, όπου και ανέβηκα μια βόλτα για να δω αν υπάρχει ακόμα.
Λοιπόν λειτουργεί κανονικότατα, με 4 κοπέλες.Η μόνη που ήξερα ήταν η Ειρήνη η οποία βρίσκεται ακόμα εκεί.Εντύπωση μου έκανε ένα μικρό Ρουμανάκι, ψηλό, αδύνατο, μελαχροινό με βλέμα ..φωτιά.Από τις άλλες δύο, η μια θα είναι έκπληξη για πολλούς.......

ακομα περιμενουμε να μασ πεισ την εκπληξη,συναγωνιστη..
τοσο μυστικο ειναι πια????

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Τελικά η ειρήνη δίνει μπριζόλα;;τόσες φορές το πρότεινα και τίποτα.πρέπει μάλλον να χω καλούσε μαζί μου

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
ακομα περιμενουμε να μασ πεισ την εκπληξη,συναγωνιστη..
τοσο μυστικο ειναι πια????

Δεν υφίσταται,για αυτό δεν έδωσα διευκρινήσεις.Εκατσε μόνο 3 μέρες εκεί.Και το ποστ είναι πριν 4 μήνες.

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
Δεν υφίσταται,για αυτό δεν έδωσα διευκρινήσεις.Εκατσε μόνο 3 μέρες εκεί.Και το ποστ είναι πριν 4 μήνες.
ναι βρε το ξερω οτι ειναι παλιο το ποστ...αλλα ειμαι περιεργο αγορι εγω..ελα πεσμου ποια ηταν
..θα σκασω απο περιεργεια. :P :P :P

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom