Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Λαγουμτζή & Σαρκουδήνου,Νέος Κόσμος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 119
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Πίσω απο το ίδρυμα κοινωνικών ασφαλίσεων νέου κόσμου και διαγωνίως απέναντι απο το ζαχαροπλαστείο κωστής(πολύ καλό παρεπιπτόντως),δίπλα ακριβώς απο το ρουχάδικο ευρίσκεται το ίδρυμα μαλλάξεων εις τον 3ο όροφο του κτιρίου.Ανοίγει η κοκκινογυαλαμπούκα ανατολικού μπλόκ granny και περνάς στα ενδότερα...το καλύτερο μωρό με διαφορά η ρηνούλα,τα άλλα αδιάφορα απ΄ότι έχει ακουστεί απο συναγωνιστάς εδώ μέσα.Η συνέχεια δική σας..

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Το είχα ξεχάσει το συγκεκριμένο μαγαζί. Πάνε πολλοί μήνες από την τελευταία επίσκεψη στο συγκεκριμένο χώρο.
Τότε είχα πάρει Ειρήνη. Δεν μπορώ να πω, είχα περάσει αρκετά καλά.
Μέχρι που πριν μερικές μέρες πέρασα από κει και λέω ας ρίξω μια ματιά (ή κάτι άλλο).
Ανεβαίνω στον τρίτο όροφο, μου ανοίγει η γνωστή τσατσά. Παρέλασαν μπροστά μου τρία τεμάχια.
Τα δύο ούτε να τα θυμάμαι δεν θέλω. Έτσι, πέρασα και πάλι με την Ειρήνη.
Πλέον έχει γίνει μετρ στην ξεπέτα και ψυχρή. Σε καμιά περίπτωση δεν τιμά τα 80 €.
Κρίμα.

Vyzolover

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Έχει τέτοιο μαγαζάκι ο νέος κόσμος ρε?? κοίτα να δεις.. Αυτή η Ειρήνη πόσων ετών είναι ρε παιδιά? Εμφανισιακά πως είναι? Αξίζει για κανα φραπεδάκι?

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
η ειρηνη καποτε το επαιζε δυσκολη τωρα το δινει αβερτα το μουνι της το ποσο χρονων ειναι γυρω στα 27 οταν τη πρωτογνωρησα ηταν 19 πισω απο το χιλτον ηταν.

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Έχει τέτοιο μαγαζάκι ο νέος κόσμος ρε?? κοίτα να δεις.. Αυτή η Ειρήνη πόσων ετών είναι ρε παιδιά? Εμφανισιακά πως είναι? Αξίζει για κανα φραπεδάκι?

γάμα ρε λίγο βυζολάγνε.Άσε λιγάκι παραδίπλα τον φραπέ(μή κάνεις και καμμιά απότομη κίνηση και τον ρίξεις αδερφάκι μου!)και πάρε το όπλο που έχεις στα σκέλια διαρρηγνύοντας και τα ιμάτια(αν είναι ενδεδυμένη) και τον καψαλισμένο μουνιακό υμένα που υπό την εσωτερική κυτταρική διέγερση(κοινώς καύλα)έχει βαρέσει μαζί κόκκινο,μώβ,πράσινο και όλα τα χρώματα της ίριδος!Χώστον βυζοτέτοιε μου,χώστον πρίν να είναι αργούτσκα για τον πεοβαλανικό καρποφόρο και κεντρομόλο μαρκούτσι που κουβαλάς και σε τυραννάει ωσάν οι μύγες τα άλογα!

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
γάμα ρε λίγο βυζολάγνε.Άσε λιγάκι παραδίπλα τον φραπέ(μή κάνεις και καμμιά απότομη κίνηση και τον ρίξεις αδερφάκι μου!)και πάρε το όπλο που έχεις στα σκέλια διαρρηγνύοντας και τα ιμάτια(αν είναι ενδεδυμένη) και τον καψαλισμένο μουνιακό υμένα που υπό την εσωτερική κυτταρική διέγερση(κοινώς καύλα)έχει βαρέσει μαζί κόκκινο,μώβ,πράσινο και όλα τα χρώματα της ίριδος!Χώστον βυζοτέτοιε μου,χώστον πρίν να είναι αργούτσκα για τον πεοβαλανικό καρποφόρο και κεντρομόλο μαρκούτσι που κουβαλάς και σε τυραννάει ωσάν οι μύγες τα άλογα!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι πινεις αποψε ρεεεεεεεε????

Vyzolover

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
χαχαχαχ καλά τα λες ρε Παθος. Αλλά ειλικρινά δεν καυλώνω στην ιδέα να πληρώσω για να γαμήσω. Θέλω να κυνηγήσω μόνος το θήραμά μου...Έχει μεγαλύτερη καύλα αυτό και σαν σωστός γυναικάς-καυλιάρης σίγουρα θα συμφωνήσεις μαζί μου..

Πες μας και πως είναι η Ειρηνούλα και αν αξίζει να επισκεφθούμε!!

perpetouas

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
10
ωραιο μωράκι η Ειρήνη, μελαχρινό, είχα παέι πριν ένα χρόνο αλλα δεν μου καθόταν, το έπαιζε δύσκολη ούτε να την ακουμπήσω δεν άφηνε, "εμεις δεν κανουμε τέτοια εδω" και αλλες παπαριες.Ειχα φτιαχτεί να την πηδήξω αλλα με ολη αυτη την αρνηση και ψυχρανσία δεν ξαναπάτησα.

ARISPEED

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
25
Like
209
Πόντοι
31
Παίδες γειά ! Η συγκεκριμένη τσατσά δούλευε στην Σκρά χρόνια .Στο συγκεκριμένο κατάστημα πέρυσι ειχα συνευρεθεί με μια Ρωσίδα 35 ετών  ,πληθωρική ,ξανθιά και άνετη και επίσης μια Ρωσίδα 75 κιλών θρεφτάρι .

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Παίδες γειά ! Η συγκεκριμένη τσατσά δούλευε στην Σκρά χρόνια .Στο συγκεκριμένο κατάστημα πέρυσι ειχα συνευρεθεί με μια Ρωσίδα 35 ετών  ,πληθωρική ,ξανθιά και άνετη και επίσης μια Ρωσίδα 75 κιλών θρεφτάρι .
Οταν εννοείς φίλε μου θρεφτάρι δηλ. ψάχνεις να βρείς την τρύπα της απο το πλεονάζων λίπος για να την πηδήξεις  :grin:  ή απλά πληθωρική (ανάλογα βέβαια και το ύψος της)? Η συνεδρία ποσό πήγε?

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
μαλλον αναφερεται στην χριστηνα που πηγε στην ιλιαδα και αυτη λειπει τωρα πολυ καλη τα εδινε ολα και ενα συνταρακτικο νεο η ρουλαρα εφυγε απο ιλιαδα.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Aυτό  είναι my dear μαστερ  :) ;) !  Αν  βρει  τώρα - ξετρυπώσει κάπου  και  την  προ τριετίας  Χριστίνα, θα δεσει  η μανέστρα ! :dancing:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
περασα και δε το βρηκα

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Μπορεί και να εκλεισε,διοτι βαραγανε μυγες.....εγω πήγα τελευταία φορά προ εξαμηνου και εφυγα τρεχοντας.... :2funny:

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Τυχαίο πέρασμα από την οδό Σαρκουδίνου, και μου ήρθαν στο μυαλό παλιές καλές εποχές στο συγκεκριμένο κατάστημα, όπου και ανέβηκα μια βόλτα για να δω αν υπάρχει ακόμα.
Λοιπόν λειτουργεί κανονικότατα, με 4 κοπέλες.Η μόνη που ήξερα ήταν η Ειρήνη η οποία βρίσκεται ακόμα εκεί.Εντύπωση μου έκανε ένα μικρό Ρουμανάκι, ψηλό, αδύνατο, μελαχροινό με βλέμα ..φωτιά.Από τις άλλες δύο, η μια θα είναι έκπληξη για πολλούς.......

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
Τυχαίο πέρασμα από την οδό Σαρκουδίνου, και μου ήρθαν στο μυαλό παλιές καλές εποχές στο συγκεκριμένο κατάστημα, όπου και ανέβηκα μια βόλτα για να δω αν υπάρχει ακόμα.
Λοιπόν λειτουργεί κανονικότατα, με 4 κοπέλες.Η μόνη που ήξερα ήταν η Ειρήνη η οποία βρίσκεται ακόμα εκεί.Εντύπωση μου έκανε ένα μικρό Ρουμανάκι, ψηλό, αδύνατο, μελαχροινό με βλέμα ..φωτιά.Από τις άλλες δύο, η μια θα είναι έκπληξη για πολλούς.......

α)ποιο ειναι??αυτο που στη γωνια εχει εναν φοινικα???
β)ειρηνη?? μια κοντουλα κοκκινμαλα(παλαιωθεν) με γυαλια??προ αειμνηστων ετων και βαλε που ηταν στην σκρα???

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
...
β)ειρηνη?? μια κοντουλα κοκκινμαλα(παλαιωθεν) με γυαλια??προ αειμνηστων ετων και βαλε που ηταν στην σκρα???

Και Λέκκα 19, ακόμα πιο ... παλαιόθεν! ;)

...
Από τις άλλες δύο, η μια θα είναι έκπληξη για πολλούς.......

:huh:, :think: !

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom