baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.288
- Πόντοι
- 5.097
μπατσοφατσα εχω εγω ρωτα το σταματακηΕγω ρε σαχλαμάρα σιγά μην εχω μπατσόφατσα.
μπατσοφατσα εχω εγω ρωτα το σταματακηΕγω ρε σαχλαμάρα σιγά μην εχω μπατσόφατσα.
το τρομαξες το κοριτσιμπατσοφατσα εχω εγω ρωτα το σταματακη
μπα μαλλον δεν της αρεσει το σεξ με αγνωστους :'(το τρομαξες το κοριτσι
Μα εσυ δεν είσαι άγνωστος είσαι η μασκότ του σιτεμπα μαλλον δεν της αρεσει το σεξ με αγνωστους :'(
αυτο ειναι καλο η προσβοληΜα εσυ δεν είσαι άγνωστος είσαι η μασκότ του σιτε
το συγκεκριμενο ξενοδοχειο ειναι αισχος ,και δεν υπαρχουν σωστες συνθηκες υγιεινηςΕπίσκεψη στον εν λογω ξενοδοχείο πριν αρχές του μήνα. Κάποιες παρατηρήσεις: πετσέτες δυο του μπάνιου, προσώπου πουθενά. Σταγόνες αίματος στα σεντόνια κάτι που μας την έσπασε και αναγκαστήκαμε να κάνουμε την πράξη στα όρθια. Το μπάνιο μικρό χωρίς κουρτίνα, πλημύρα….. Λίγο προσοχή – σεβασμός τουλάχιστον όσο αφορά την υγεία μας…
Καλα και γιατι, δεν ζητησατε να σας τα αλλαξουν ???Επίσκεψη στον εν λογω ξενοδοχείο πριν αρχές του μήνα. Κάποιες παρατηρήσεις: πετσέτες δυο του μπάνιου, προσώπου πουθενά. Σταγόνες αίματος στα σεντόνια κάτι που μας την έσπασε και αναγκαστήκαμε να κάνουμε την πράξη στα όρθια. Το μπάνιο μικρό χωρίς κουρτίνα, πλημύρα….. Λίγο προσοχή – σεβασμός τουλάχιστον όσο αφορά την υγεία μας…
Καλα και γιατι, δεν ζητησατε να σας τα αλλαξουν ???
Και θα ειχες και ενα λογο παραπανω !!! ;) ;) ;)μαλακία μου....
Και θα ειχες και ενα λογο παραπανω !!! ;) ;) ;)
Έχεις δίκαιο βουνό, αλλά τώρα πάει... Στη black list το εν λόγω και πάμε για άλλα.
μαζι στη λιστα με το χοτελ καρολ!
Μαγκες πηγε κανεις εκει προσφατα? Θυμαστε αν ζητανε ταυτοτητα στη ρεσεψιον??
Σε αναζητα η Ε.Υ.Π τυπε?Μαγκες πηγε κανεις εκει προσφατα? Θυμαστε αν ζητανε ταυτοτητα στη ρεσεψιον??
σε γαμωχοτέλι; πας καλά;
Σε αναζητα η Ε.Υ.Π τυπε?
δεν ζητανε οχι ...