Ολες μαζι, μεσα στο SPA και εγω μαζι τους !!!
Σαν τη μύγα μες' το γάλα θα είσαι παίκτη!
Ολες μαζι, μεσα στο SPA και εγω μαζι τους !!!
Μου αρεσει να ξεχωριζω !!!Σαν τη μύγα μες' το γάλα θα είσαι παίκτη!
Αυτά μόνο σε αυτό που ήταν στην μικρή καθετη ακριβώς απέναντι από το α νεκροταφείο που συνέδεε ηλιουπόλεως με βουλιαγμένης... Θυμούνται οι παλαιότεροι στο πίσω μέρος στη τζαμαρία ένα τεράστιο στρογγυλο τζακούζι ? εκεί χωράγανε 15 λολΟλες μαζι, μεσα στο SPA και εγω μαζι τους !!!
Αυτά μόνο σε αυτό που ήταν στην μικρή καθετη ακριβώς απέναντι από το α νεκροταφείο που συνέδεε ηλιουπόλεως με βουλιαγμένης... Θυμούνται οι παλαιότεροι στο πίσω μέρος στη τζαμαρία ένα τεράστιο στρογγυλο τζακούζι ? εκεί χωράγανε 15 λολ
Πληρεις η ομαδα !!!Παίκτη, με εντυπωσιάζεις.....: Εσύ και 14 κορίτσια μαζί? Respect!
Lol Οχι ρε..Δύο τρία διπλα είχα κάνει.. κατά τα τέλη του 90 μετά το πήρε ο διάολος το μαγαζί από το κακό στο χειρότερο πήγαινε μέχρι πούκλεισε..Παίκτη, με εντυπωσιάζεις.....: Εσύ και 14 κορίτσια μαζί? Respect!
Καλημερα σε ολες σας !!!Καλιμερα σε ολουσ.Σιμερα ειμαστε ΝΑΝΣΙ.ΑΝΝΑ ΡΟΥΣ.ΚΑΤΕΡΙΝΑ.ΓΙΟΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ και με 2 ολοκενουρια και ικονομικα προγραματα,ροτιστεμασ απο κοντα και θα ενιμεροθιτε λεπτομεροσ ευκαριστουμε.απο μασ να εχετε μια ομορφι μερα κε πολα πολα
Παρακαλω SYGRU147 !!!ΕΥΚΑΡΙΣΤΟΥΜΕ LEON13 ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΟΛΑ ΠΟΛΑ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Αυτά μόνο σε αυτό που ήταν στην μικρή καθετη ακριβώς απέναντι από το α νεκροταφείο που συνέδεε ηλιουπόλεως με βουλιαγμένης... Θυμούνται οι παλαιότεροι στο πίσω μέρος στη τζαμαρία ένα τεράστιο στρογγυλο τζακούζι ? εκεί χωράγανε 15 λολ
Ναι τον Καριόλη... Τότε είναι που εξαφανίστηκε και μια κρυφή γλυφαδιώτικη βίλλα μαζαζερί ντε και καλά στο Ελληνικό στην οδό Θ, πίσω από τα Βαρδινογιαννέίκα. Οτνα έγινε η κόμπλα με τον μαλάκα, ζούσα εξωτερικό και γυρνώντας σαν την καλή χαρά πήγα κι αρχισα να χτυπάω κουδούνια και μου ανοίγει ένας γεράκος lol και ακόμη τρέχω lolΟδός Κέλσου.
Απίστευτες στιγμές.
Στο τζακούζι έβαζες όσες άντεχε η τσέπη σου.Γύρω στο '97-'98 το είχαμε ...χτίσει!
Α! ρε πούστη Τριανταφυλόπουλε...
Ναι τον Καριόλη... Τότε είναι που εξαφανίστηκε και μια κρυφή γλυφαδιώτικη βίλλα μαζαζερί ντε και καλά στο Ελληνικό στην οδό Θ, πίσω από τα Βαρδινογιαννέίκα. Οτνα έγινε η κόμπλα με τον μαλάκα, ζούσα εξωτερικό και γυρνώντας σαν την καλή χαρά πήγα κι αρχισα να χτυπάω κουδούνια και μου ανοίγει ένας γεράκος lol και ακόμη τρέχω lol