You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
το απογευμα ειναι η λινα...την πετυχα την κυριακη το βραδυ...παντως μαγκες αν την δειτε και το σκεφτεστε να μπειτε αφηστε το καλυτερα...η κοιπελα δεν ξερει να γαμιεται.....Τωρα που το διδυμο Σονια-Νταρια ειναι στην Πιπινου, ποιό ειναι το ...ροστερ της Λελας? Γιουλη το πρωι νομιζω,αλλα το απογευμα?Τί παιζει?
Ποια Λινα? Η Ουκρανεζα(μια ξανθια) ή η Λευκορωσιδα (οχι ιδιαιτερα ομορφη αλλα στο κρεβατι τα εκανε ολα)? Νομιζω οτι ειναι η Ουκρανεζα η οποια ειναι κολλητη φιλη της Γιουλης και χαρη σε αυτην μπηκε στο μαγαζι...(τί διαολο, και εκει μεσο θες για να προσληφθεις? ). Παντως μπορει να ειναι και η Λευκορωσιδα(μακαρι...)
Η Γιουλη λυνει και δενει στο μαγαζί, λεει ενας φιλος μου... >
Η Γιουλη λυνει και δενει στο μαγαζί, λεει ενας φιλος μου... >
Παιδες πριν 2 βδομαδες η τσατσα στο στουντιο Λελας Καραγιαννη μου ειχε πει οτι σε 15 μερες περιμενουν την Αννετα την Ισπανιδα με τις βυζαρες...Εχει παει κανεις προσφατα να δει η να ρωτησει αν ισχυει κατι τετοιο;Η παλι με παραμυθιασε η τσατσογρια γαμω το στομα της, γαμω τα ματια της;
Σε αλλο thread διαβασα οτι το απογευμα στη Λελας δουλευει η Γιουλη... Αρα η Ελιζα εχει σταματησει... Ποιά δουλευει τωρα πρωινη βαρδια στη Λελας , οπου δουλευε η Γιουλη πριν αναλαβει την απογευματινη βαρδια αντικαθιστοντας την Ελιζα?
(Καταλαβατε τιποτα? Εγω οχι παντως , ετσι οπως το εγραψα )
(Καταλαβατε τιποτα? Εγω οχι παντως , ετσι οπως το εγραψα )
Δε λες καλά που δεν κατάγεται από αλλες χερσονήσους,οπως π.χ. η Ινδική , η αραβική η η χερσονησος της Ινδοκινας...Και δεν νομιζω να προερχεται απο την Ιβηρικη Χερσονησο αλλα μαλλον απο την Χερσονησο του Αιμου !!
Eίναι αυτό που λέμε "αργοπουτάνα" . Να και μια φορά που ο όρος έχει κυριολεκτική σημασία, γιατί ως τώρα μόνο για την άμυνα του Ολυμπιακού ακουγόταν ο όρος "αργοπουτάνες"Είναι ερεθιστικά αργή
Πιστεύω ότι είναι καλύτερα να γράφουμε στην "Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο" , και όχι ξεχωριστά στο θρεντ κάθε στουντίου. Σε εμένα σέρνεται το σάιτ αυτή τη στιγμή.
Bluevertigo
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Ξέρει κανείς ποιά ήταν η ξανθιά που δούλευε στο Δροσοπούλου 97 σήμερα μετά τις 8 το βράδυ; ʼξιο προσοχής-αν και δεν εκδίδεται νόμιμα προς το παρόν- είναι και το ξανθό στο ψιλικατζίδικο, δίπλα ακριβώς από το 97.
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
Zητησες χαρτια με το που μπηκες για αδεια παραμονης?Ξέρει κανείς ποιά ήταν η ξανθιά που δούλευε στο Δροσοπούλου 97 σήμερα μετά τις 8 το βράδυ; ʼξιο προσοχής-αν και δεν εκδίδεται νόμιμα προς το παρόν- είναι και το ξανθό στο ψιλικατζίδικο, δίπλα ακριβώς από το 97.
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.895
- Πόντοι
- 19.505
Ξέρει κανείς ποιά ήταν η ξανθιά που δούλευε στο Δροσοπούλου 97 σήμερα μετά τις 8 το βράδυ; ʼξιο προσοχής-αν και δεν εκδίδεται νόμιμα προς το παρόν- είναι και το ξανθό στο ψιλικατζίδικο, δίπλα ακριβώς από το 97.
Τη λένε Μόνικα και είναι από Ρωσία. Πολύ μινιόν κατάσταση.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
....ʼξιο προσοχής-αν και δεν εκδίδεται νόμιμα προς το παρόν- είναι και το ξανθό στο ψιλικατζίδικο, δίπλα ακριβώς από το 97.
παληκαρι αυτο το ξανθο ειναι οντως πολυ καλο και τα εχει δει ολα εκει που δουλευει..
εγω λεω όποτε περναμε απο εκει να ψωνιζουμε προφυλακτικα..
Bluevertigo
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Any Resemblance to Existing Persons is Purely Coincidental
Μια αναληθοφανής ιστορία καθημερινής τρέλας (a.k.a. Της κουλτούρας οι κάβλες)
Η κόκκινη λαμαρίνα, ματ από τη σκόνη και το θάνατο της πόλης, βρήκε βολή απέναντι από το 95. Dewcock str 95. Ο μέγας εραστής ένιωσε ένα παλμικό σφίξιμο στ? αρχίδια, ένα ανεπαίσθητο πετάρισμα του πούτσου. Μέχρι να το καλοσκεφτεί έχει φτάσει στο 97. Τα περιστρεφόμενα ημικύκλια της σκάλας, όσο ανεβαίνει τόσο τον βυθίζουν σε μια χαύνωση αλκοολοτεστοστερόνης.
-Γεια
-Αλό
-Η κοπέλα θα έρθει σε λίγο. Όμορφη, αδύνατη, μελαχρινή?
-Κωλαράκι μικρό και σφιχτό έχει;
-Έχει
-Τότε μου κάνει
Τι σαλονάκι είναι αυτό; Τέτοια χλιδή ούτε στο σπίτι του. Και κουρτίνες βαριές και τραπεζάκι με περιοδικά ποικίλης ύλης. Μα μιλάει δυνατά και γελάει άχαρα η καργιόλα, στη σκληρή της γλώσσα, με τη ρέμπελη γλώσσα της να ξεκουράζεται στους περισσότερους συλλαβισμούς. Του ?ρχεται να μπει στο φωτεινό δωματιάκι, να την πιάσει από τον χαριτωμένο της λαιμό, για ένα ταχύρυθμο ιδιαίτερο σωστής άρθρωσης των φθόγγων, αλλά σκέφτεται ότι να γαμάς μουγκή πουτάνα είναι σα ν? ανάβεις κουβανέζικο με αναπτήρα και μάλιστα bic.
-Ρενάτα
-Βέρθερος
-Λοιπόν 50? το απλό, 60? στοματικό ακάποτο, 70? αυταρχικό.
Γύρισε την πλάτη της και εξαφανίστηκε ενώ με τη φαντασία του, ακόμα ξεφύλλιζε τις κάτασπρες σελίδες του τιμοκαταλόγου της.
«Θα σου γαμήσω τον κώλο» είναι έτοιμος να πει, μα τώρα στέκεται η συμπαθής κυρία, με τα μπρεζνιεφσκικά κατάλοιπα στη μούρη της και σκοντάφτουν οι λέξεις σ? ένα τραχύ και διψασμένο λαρύγγι.
-Θα πάρω των 60?
-Θα σου φέρει η κοπέλα τα ρέστα.
Προχωρά στα ενδότερα. Αφαιρεί τα περιττά, δηλαδή όλα, ψάχνει για πασατέμπο και μη βρίσκοντας πιάνει ό,τι βρίσκει μπροστά του. Δίαιτα και γυμναστική. Η ταινία για σινεφίλ, καλτ. Πάνω που oi ακροβασίες των άκρων του αρχίζουν να γίνονται επικίνδυνες, η πόρτα κλείνει και το στόμα της ανοίγει.
-Μουρό μου, εσύ δεν κρατιέσαι. Θες να γαμήσεις μουνάκι;
-Όχι μόνο αλλά συμβιβάζομαι
Βγάζει υγρό χαρτομαντηλάκι. Συγκινείται. ?Θα μου σκουπίσει τον ιδρώτα?, σκέφτεται, αλλά μαλάζει με το λευκοαρωματισμένο χαρτί, πούτσο κι αρχίδια. Ο πρίγκιπας της Ζαμούντα.
Κρεμούλα για εφυγράνσεις τεχνητές. Το στόμα της λιγώνει. Δε λέει πολλά, αλλά δεν τον νοίαζει. Και μουγκή μια χαρά θα ήταν συλλογιέται. Τα δάχτυλά επιδέξια περιπλεγμένα στ? αρχίδια σχηματίζουν κάτι σαν φωλίτσα. Πριν χτίσεις το όνειρό σου, φέρε μου κάτι να πιω, είχε πει ο Τσινάσκι σε ανάλογη περίπτωση και τώρα καταλαβαίνει πόσο δίκιο είχε.
Βυζάκια μικρά με καλοσχηματισμένες σκουρόχρωμες θηλές, αξίζουν σάλιο και επαφή.
-Πονώ
-Γαμώ
-Πονώ!
-Γαμώ!
Επιδέξιο στήσιμο στα τέσσερα μπας και γλιτώσει. Αυτό πάει πολύ, δεν αντέχεται, η Βραζιλία αν ήταν κώλος, θα ήταν σίγουρα αυτός εδώ και η μη αμοιβαία (αγοραία δεν είναι chic) σάμπα, τελειώνει απότομα κι αδέξια με βαθύ γλίστρημα.
-Πουλύ πουτό μουρό μου? πουλύ πουτό
-Brazil? there?s one thing I ?m certain of?return I will to sweet Brazil?
Έχει και πάλι χαθεί.
Dewcock 97. Renata. Value for money. Not his money.
Μια αναληθοφανής ιστορία καθημερινής τρέλας (a.k.a. Της κουλτούρας οι κάβλες)
Η κόκκινη λαμαρίνα, ματ από τη σκόνη και το θάνατο της πόλης, βρήκε βολή απέναντι από το 95. Dewcock str 95. Ο μέγας εραστής ένιωσε ένα παλμικό σφίξιμο στ? αρχίδια, ένα ανεπαίσθητο πετάρισμα του πούτσου. Μέχρι να το καλοσκεφτεί έχει φτάσει στο 97. Τα περιστρεφόμενα ημικύκλια της σκάλας, όσο ανεβαίνει τόσο τον βυθίζουν σε μια χαύνωση αλκοολοτεστοστερόνης.
-Γεια
-Αλό
-Η κοπέλα θα έρθει σε λίγο. Όμορφη, αδύνατη, μελαχρινή?
-Κωλαράκι μικρό και σφιχτό έχει;
-Έχει
-Τότε μου κάνει
Τι σαλονάκι είναι αυτό; Τέτοια χλιδή ούτε στο σπίτι του. Και κουρτίνες βαριές και τραπεζάκι με περιοδικά ποικίλης ύλης. Μα μιλάει δυνατά και γελάει άχαρα η καργιόλα, στη σκληρή της γλώσσα, με τη ρέμπελη γλώσσα της να ξεκουράζεται στους περισσότερους συλλαβισμούς. Του ?ρχεται να μπει στο φωτεινό δωματιάκι, να την πιάσει από τον χαριτωμένο της λαιμό, για ένα ταχύρυθμο ιδιαίτερο σωστής άρθρωσης των φθόγγων, αλλά σκέφτεται ότι να γαμάς μουγκή πουτάνα είναι σα ν? ανάβεις κουβανέζικο με αναπτήρα και μάλιστα bic.
-Ρενάτα
-Βέρθερος
-Λοιπόν 50? το απλό, 60? στοματικό ακάποτο, 70? αυταρχικό.
Γύρισε την πλάτη της και εξαφανίστηκε ενώ με τη φαντασία του, ακόμα ξεφύλλιζε τις κάτασπρες σελίδες του τιμοκαταλόγου της.
«Θα σου γαμήσω τον κώλο» είναι έτοιμος να πει, μα τώρα στέκεται η συμπαθής κυρία, με τα μπρεζνιεφσκικά κατάλοιπα στη μούρη της και σκοντάφτουν οι λέξεις σ? ένα τραχύ και διψασμένο λαρύγγι.
-Θα πάρω των 60?
-Θα σου φέρει η κοπέλα τα ρέστα.
Προχωρά στα ενδότερα. Αφαιρεί τα περιττά, δηλαδή όλα, ψάχνει για πασατέμπο και μη βρίσκοντας πιάνει ό,τι βρίσκει μπροστά του. Δίαιτα και γυμναστική. Η ταινία για σινεφίλ, καλτ. Πάνω που oi ακροβασίες των άκρων του αρχίζουν να γίνονται επικίνδυνες, η πόρτα κλείνει και το στόμα της ανοίγει.
-Μουρό μου, εσύ δεν κρατιέσαι. Θες να γαμήσεις μουνάκι;
-Όχι μόνο αλλά συμβιβάζομαι
Βγάζει υγρό χαρτομαντηλάκι. Συγκινείται. ?Θα μου σκουπίσει τον ιδρώτα?, σκέφτεται, αλλά μαλάζει με το λευκοαρωματισμένο χαρτί, πούτσο κι αρχίδια. Ο πρίγκιπας της Ζαμούντα.
Κρεμούλα για εφυγράνσεις τεχνητές. Το στόμα της λιγώνει. Δε λέει πολλά, αλλά δεν τον νοίαζει. Και μουγκή μια χαρά θα ήταν συλλογιέται. Τα δάχτυλά επιδέξια περιπλεγμένα στ? αρχίδια σχηματίζουν κάτι σαν φωλίτσα. Πριν χτίσεις το όνειρό σου, φέρε μου κάτι να πιω, είχε πει ο Τσινάσκι σε ανάλογη περίπτωση και τώρα καταλαβαίνει πόσο δίκιο είχε.
Βυζάκια μικρά με καλοσχηματισμένες σκουρόχρωμες θηλές, αξίζουν σάλιο και επαφή.
-Πονώ
-Γαμώ
-Πονώ!
-Γαμώ!
Επιδέξιο στήσιμο στα τέσσερα μπας και γλιτώσει. Αυτό πάει πολύ, δεν αντέχεται, η Βραζιλία αν ήταν κώλος, θα ήταν σίγουρα αυτός εδώ και η μη αμοιβαία (αγοραία δεν είναι chic) σάμπα, τελειώνει απότομα κι αδέξια με βαθύ γλίστρημα.
-Πουλύ πουτό μουρό μου? πουλύ πουτό
-Brazil? there?s one thing I ?m certain of?return I will to sweet Brazil?
Έχει και πάλι χαθεί.
Dewcock 97. Renata. Value for money. Not his money.
Επισκέπτης
Α........... ΡΕ Μπουκοφσκυ μεγαλη η χαρη σου.