Aaaaztek 84
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 6
- Like
- 573
- Πόντοι
- 301
Παιδιά καλησπέρα. Καταρχήν να πω πως είμαι ένα περήφανο συνειδητοποίημενο μέλος του σαιτ.Επι ΠΑΣΟΚ και εγώ όπως πολύ έκανα τις τσαρκες μου μετά τα μπουζούκια και έμπαινα όπου και όπως έβρισκα σε μαύρες λευκές πράσινες παντού. Μένω Θεσσαλονίκη πρόλαβα και Γιαννιτσών και φυσικά μετά βαρδαρη. Κατά καιρούς και είτε με σε σχέση είτε όχι κάνω καμιά επίσκεψη η στο γνωστο escord thessaloniki. Έχω κάποιες απορίες. Καταρχήν οκ αναγνωρίζω ότι ουσιαστικά η μόνη διαφορά μεταξύ των ας λέμε πριμιουμ εσκορτ και των κοριτσιών στα μπουρδελα είναι μια μάλλον καλύτερη εμφάνιση το ξενοδοχείο και το αίσθημα ότι πριν από μας 5 λεπτά την πηδηξε ένας Πακιστανός μάλλον αυτά. Να ρωτήσω πόσο καθαρές είναι? Οκ λένε κάνουν τακτικα τεστ. Αυτά ισχύουν? Παίζει να πάμε και να κολλήσουμε τπτ? Αναφέρομαι σε κάνα μηκητα όχι βαριά. Ξαναλέω μην ακούγομαι ντίβα και γω στη μοναστηριού ούτε ήξερα που έμπαινα. Επίσης ρωτάω γιατί και γω δεν κρατιέμαι γλύφω τα πάντα γλοσοφιλα κολους κτλ. Ξαναλέω πλέον και με μια καθημερινή γκόμενά ίδια σκατα είναι απλά αρχάριος είμαι ρωτάω κάναν ποιο εκ των έσω πως είναι η φαση