Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
ειστε υπερ η κατα με την υποστηρηξη που τους παρεχουμε σε ολα;
Λοιπον, εχω γκομενα Κυπρια και μεσα απο συζητισεις εχω καταλαβει οτι οσα και να παρουν ειναι ανικανοποιιτοι. Θεωρουν τους Ελληνες κυριους υπευθυνους για την εισβολη το 74' ενω δεν αναγνωριζουν την βοηθεια που τους εχει δωθει κατα καιρους απο την Ελλαδα. Επισης πιστευουν οτι τα επιτευγματα τους οπως Ευρωπαικη Ενωση κτλ τα καταφεραν μονοι τους αποκλειστικα, χωρις βεβαια την Ελληνικη βοηθεια. Οπωσδηποτε αυτα τα συμπερασματα δεν εκφραζουν ολους τους Κυπριους αλλα ισχυουν. ;)
κατα την γνωμη μου εκανες ενα λαθος η ΕΕΛοιπον, εχω γκομενα Κυπρια και μεσα απο συζητισεις εχω καταλαβει οτι οσα και να παρουν ειναι ανικανοποιιτοι. Θεωρουν τους Ελληνες κυριους υπευθυνους για την εισβολη το 74' ενω δεν αναγνωριζουν την βοηθεια που τους εχει δωθει κατα καιρους απο την Ελλαδα. Επισης πιστευουν οτι τα επιτευγματα τους οπως Ευρωπαικη Ενωση κτλ τα καταφεραν μονοι τους αποκλειστικα, χωρις βεβαια την Ελληνικη βοηθεια. Οπωσδηποτε αυτα τα συμπερασματα δεν εκφραζουν ολους τους Κυπριους αλλα ισχυουν. ;)
Τι νήμα ξεθαψες πάλι βρε μουνι!!
Αν άνοιγα νήμα θα έκαναν συγχώνευση λογικά με αυτό.Τι νήμα ξεθαψες πάλι βρε μουνι!!
13 χρόνια πεθαμένο ήταν
Ούτε ο Αντισθενης δεν θα το έβρισκε αυτόΑν άνοιγα νήμα θα έκαναν συγχώνευση λογικά με αυτό.
Ειμαι 1 βήμα μπροστά.
Ξεκάθαρα επειδή έχει σχέση με Ισραήλ το αναφέρεις βλέπω αφού δείχνεις και σε άλλα θέματα πόσο καυλωμένος είσαι μαζί τους.
Ξεκάθαρα επειδή έχει σχέση με Ισραήλ το αναφέρεις βλέπω αφού δείχνεις και σε άλλα θέματα πόσο καυλωμένος είσαι μαζί τους.
Δεν νομίζω να σε κόφτει κάτι για την Κύπρο.
Έχω 1ου βαθμού συγγενείς εκείΗ Κύπρος είναι η 2η πατρίδα μου.