Νέα

Kύπριες παίζουν πουθενά αυτή την περίοδο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pioneer1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Ρε μαγκες, τωρα που λεμε για Κυπραιες, μου λυνετε οι γνώστες μια απορια; γιατι η συντριπτικη πλειοψηφια που παει ή που θελει να παει σε ολα αυτα τα κωλοπαιχνιδα με τους ντεμεκ τραγουδιστες ειναι Κυπριοι κ Κυπριες; τοσο ψωνισμενοι ειναι πια;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε μαγκες, τωρα που λεμε για Κυπραιες, μου λυνετε οι γνώστες μια απορια; γιατι η συντριπτικη πλειοψηφια που παει ή που θελει να παει σε ολα αυτα τα κωλοπαιχνιδα με τους ντεμεκ τραγουδιστες ειναι Κυπριοι κ Κυπριες; τοσο ψωνισμενοι ειναι πια;

εχουν φωναρες οι πιο πολλοι ισως?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Αυτο κ αν ειναι βιτσιο. Να ψαχνει κανεις Κυπρια. Αμα δε σου λεει η γκομενα εναμ μουν τουτα που μου καμεις πανω στην επιμαχη ωρα δεν εχει τζερτζελο.
Απο την ορεινη αιτωλοακαρνανια καμια;;

( ελα πλακιτσα )

τι πλακα. ξεκαρδιστηκαμε.

μπαι δε γουει ετσι δε θα στο λεγε.. μην κανω μαθηματα κυπριακων τωρα.. βαριεμαι :P

αληθεια? εγω παλι εχω δει ελλαδιτες κ ελληνες μεταναστες απ ολη τη γη να θελουνε να παρουν μερος.. εσυ ειδες τοσοους πολλους κυπριους?
οπως λεει κ η νιτσα βεβαια.. εχουμε πολλες φωναρες στη κυπρο οι ψωνισμενοι..

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
εχουν φωναρες οι πιο πολλοι ισως?
ναι μπορει. ειναι κ λιγο ψωνισμενοι ομως ή μου φαινεται;

σημειοτεον, τα σχολια μου δεν ενεχουν καμια νυξη ρατσισμου ή αλλης αντιπαθειας. εχω επισκευτει περι τις 6 φορες το νησι κ εχω καλους κ αδερφικους φιλους εκει.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ναι μπορει. ειναι κ λιγο ψωνισμενοι ομως ή μου φαινεται;

σημειοτεον, τα σχολια μου δεν ενεχουν καμια νυξη ρατσισμου ή αλλης αντιπαθειας. εχω επισκευτει περι τις 6 φορες το νησι κ εχω καλους κ αδερφικους φιλους εκει.
οχι λιγο
πολυ
κ σνομπ ειμαστε
κ αναποδοι
κ δεν καταδεχομαστε ουδεις να μας κατηγορει
μονο εμεις για μας το κανουμε

*P

πιες:: εχεις δικιο... νυξεις περι προφορας διαλεκτου κ ψωνισματος.. αλλα καμια νυξη ρατσιστικη.. καλα λες.. σε παρεξηγησαμε... ημασταν λαθος.

Επισκέπτης
οχι λιγο
πολυ
κ σνομπ ειμαστε
κ αναποδοι

*P

πιες:: εχεις δικιο... νυξεις περι προφορας διαλεκτου κ ψωνισματος.. αλλα καμια νυξη ρατσιστικη.. καλα λες.. σε παρεξηγησαμε... ημασταν λαθος.
μωωρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη..το 3ο βυζι ξεχασες..

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
οχι λιγο
πολυ
κ σνομπ ειμαστε
κ αναποδοι

*P

Πολυ αγρια σημερα.
Ο αναδρομος?

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Πολα ευεξαπτοι ειστε μωρε. Απ το πρωτο οπστ τονιζω οτι κανω πλακα. Αντε τσαο

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Πρέπει να έχουν ιδιαίτερα αναπτυγμένη μουσική παιδεία.

Συν τις βυζάρες που έχουν οι γκομενίτσες, οχι που δεν θα το ανέφερα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Πάντως οι περισσότεροι κουμπάροι είναι αγενέστατοι. Θέλουν μπόλικο ξύλο για να στρώσουν :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Συν τις βυζάρες που έχουν οι γκομενίτσες, οχι που δεν θα το ανέφερα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σε αυτό που λες δεν έχεις άδικο. Oι περισσότερες που θυμάμαι είναι βυζαρούδες. Και μελαχρινές.

Βρε μελαχρινάκι με πότισες φαρμάκι.  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Βέβαια το "μελαχρινές" ειναι λογικό. Το "βυζαρούδες" όμως; :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Το τρίτο βυζί είναι σαν το τρίτο το μακρύτερο;

OP
OP
P

Pioneer1

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως οι περισσότεροι κουμπάροι είναι αγενέστατοι. Θέλουν μπόλικο ξύλο για να στρώσουν :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Σε αυτό που λες δεν έχεις άδικο. Oι περισσότερες που θυμάμαι είναι βυζαρούδες. Και μελαχρινές.

Βρε μελαχρινάκι με πότισες φαρμάκι.  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Βέβαια το "μελαχρινές" ειναι λογικό. Το "βυζαρούδες" όμως; :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Kοιτάχτε μάγκες, υπάρχουν 3 ειδών κύπριες

1.Αυτές που μοιάζουν με τις ελληνιδες αλλά επειδη οι κύπριες γενικά προσέχονται πιο πολύ (βάψιμο υπερβολικο, ντυσιμο) είναι πιο εντυπωσιακές
2. Οι μελαχρινές που λέτε εσείς. Μελαμψό σώμα, κάτι από ανατολίτικο στυλ
3. Κάτι κοντοπούτανα, 1,5 μέτρο με πεταχτούς κώλους

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Kοιτάχτε μάγκες, υπάρχουν 3 ειδών κύπριες

1.Αυτές που μοιάζουν με τις ελληνιδες αλλά επειδη οι κύπριες γενικά προσέχονται πιο πολύ (βάψιμο υπερβολικο, ντυσιμο) είναι πιο εντυπωσιακές
2. Οι μελαχρινές που λέτε εσείς. Μελαμψό σώμα, κάτι από ανατολίτικο στυλ
3. Κάτι κοντοπούτανα, 1,5 μέτρο με πεταχτούς κώλους
Διαλεγω την κουρτινα 3 :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
το οποιο ειναι για λιγους κ εκλεκτους *P

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αμα ειναι εκλεκτος ο πλεζουρας να του γνωρισω το 4ο ειδος... *P

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom