Γεια σας.Σπουδάζω στην Αγγλία και είμαι στο Manchester.Εδώ και 2 βδομάδες περίπου έχω σχέση εμ 1 κοπέλα.Είναι πανέμορφη Τουρκάλα 24 χρονών όσο και εγώ.Χθες γιορτάζαμε τα γενεθλια μου και αφου της είχα κάνει νύξεις από προηγούμενες μέρες χθες στην εστια μου αφού κόψαμε την τούρτα είπαμε να είναι η πρώτη μας βραδια.Παιδιά τρελάθηκα,αφού έχει πολύ σφιχτό μουνί και χρειάστηκα τη βοήθειά της με το χέρι για να μπει και δεν έμπαινε άνετα.[size=14pt]Άλλαξα 7 προφυλακτικά!!![/size]Να πω την αλήθεια αν και τη λαχταρούσα ήμουν πτώμα και την πηδούσα για πάνω από 1:30 ώρα.Αυτή είχε όπως μου είπε 5 οργασμούς και μας άκουγε όλη η εστία αφού ούρλιαζε,εγώ όμως η μόνη μαλακία ήταν ότι αν και σε κα΄ποια φάση πήρα το κολάι δεν κατάφερα να χύσω,αφου 1 ο εκνευρισμός που όποτε αλλάζαμε στάση έδινα μα΄χη για να μπει και ήμουν κασι κουρασμένος.Παιδιά επειδή δεν μου έχει ξανατύχει τόσο στενό μουνί καμια συμβουλή για να μην ξανατραβήξω τα ίδια την επόμενη φορα;Υπόψιν ότι το εργαλείο μου είναι λίγο πιο μεγάλο από το κανονικό μέγεθος δηλ. κάπου 17-18 εκατοστά έτσι μην βιαστείτε να κάνετε νύξεις περι αυτού.Χρησιμοοίησα KY jelly όμως αν καταλαβα καλά ίσως να θέλει την ίσια προετοιμασία όπως με τον κώλο,δηλαδή ναι μεν KY jelly αλλά και δάχτυλα.Εσείς τι λετε;Καμια συμβουλή σε πνεύμα αλληλεγγύης και όχι βλακείες;