Άκουσε κάτι επειδή τους Αρκάδες τους ξέρω σαν την παλάμη μου.Και μόνο στην ιδέα να γεμίσουν οι Μπακο-Καϋμενάκηδες την πλατεία Άρεως με αρνιά θα σκιστούν.Και είναι κάτι που το περνάνε και στους παίκτες απ'όπου και αν είναι.
Τώρα για το γαύρο αλλάζει γιατί παίζει και !
Δεν σου είπα ότι θα χαριστούν στον γαύρο!Όμως σαν ομάδα δεν λέει πολλά...θα μπορούσε πολύ εύκολα να αποκλειστεί χθες από τον Πανιώνιο!Ειδικά αν κινδυνεύει δεν θα δώσει και τόσο μεγάλη σημασία στα ημιτελικά...
ολη η ελλαδα ειδε ξανα τα οργια της διαιτησιας χωρις αυτην ο ολυμπιακος δεν θα ηταν πουθενα μονο με την βοηθεια της διαιτησιας ξερει να κερδιζει στην ευρωπη που δεν εχει βοηθεια και ολα παιζονται στα ισια τρωωει την 1 σφαλιαρα μετα την αλλη,εγω θα ντρεπομουν να πω οτι ειμαι ολυμπιακος μετα απο αυτη την αθλια εμφανιση και την καταφανης βοηθεια του ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗ.αηδια.και επιτελους ο κυριος ΘΕΩΔΟΡΙΔΗΣ ας πει μια φορα την αποψη του δικαια και χωρις να του τα υπαγορευει ο κοκαλης.ντροπη του.
Δεν σου είπα ότι θα χαριστούν στον γαύρο!Όμως σαν ομάδα δεν λέει πολλά...θα μπορούσε πολύ εύκολα να αποκλειστεί χθες από τον Πανιώνιο!Ειδικά αν κινδυνεύει δεν θα δώσει και τόσο μεγάλη σημασία στα ημιτελικά...