thanoulis21r
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.992
Ποιά ομάδα θα κατακτήσει το κύπελλο ελλάδος φέτος? 2009
ο παναθηναικος εχει κλειδωσει?
Για πρόσεξε τα λόγια σου για την ομαδάρα που που που..........δεν θυμάμαι κάτι να σου πω!!!ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ! Εδώ κέρδισε κοτζάμ Ευρω-Παίο...
Για πρόσεξε τα λόγια σου για την ομαδάρα που που που..........δεν θυμάμαι κάτι να σου πω!!!
και εχουν τετοιο λαο που νομιζαμε οτι βλεπαμε προπονησηπου με χορηγο το Φοίνικα έφτασε στον τελικό της Ευρώπης και που εξαιτίας του Γαύρου δεν έπεσε κατηγορία! Αυτό είναι που λένε: Ιστορία μου αμαρτία μου!
Ποιά ομάδα θα κατακτήσει το κύπελλο ελλάδος φέτος? 2009
τι τελετε επιτλους κυριε γαττο?ομαδα παρει κυπελο εσυ λυπασεΔεν το βλέπετε ότι δεν την χάνει την κούπα ο κουάξ!
Μόνο μ'εμάς δεν πήρε ο πούστης!!!!!Δεν το βλέπετε ότι δεν την χάνει την κούπα ο κουάξ!
Εγκό σκοτόσει πρόεντρο τους!τι τελετε επιτλους κυριε γαττο?ομαδα παρει κυπελο εσυ λυπασε
ΚλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΜόνο μ'εμάς δεν πήρε ο πούστης!!!!!
Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Ναι ρε τον πούστη τον αγέλαστο. Μέχρι και η παοκ πήρε κούπα μαζί του. Εμείς μάλλον θα περιμένουμε άλλα 40 χρόνιαΔεν είσαι καλά μου φαίνεται.
Εδώ δεν κλάψαμε όταν ήμασταν εντελώς για κλάματα!!!!!
Απλώς ο καριόλης σε όλους δίνει κύπελο,ενώ σ'εμάς έκανε τα πάντα για να το χάσει.
Ναι. Μη ξεχάσουμε να ζητήσουμε δορυφορική εκεί που θα είμαστε.Ναι ρε τον πούστη τον αγέλαστο. Μέχρι και η παοκ πήρε κούπα μαζί του. Εμείς μάλλον θα περιμένουμε άλλα 40 χρόνια
ναι που το ηξερεςο παναθηναικος εχει κλειδωσει?