barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.174
- Πόντοι
- 5.506
Του φευγάτου η μάνα ποτέ δεν έκλαψε κετς;Ισχύει. Κάνω το 0-100 σε 3,4 δευτερόλεπτα
Του φευγάτου η μάνα ποτέ δεν έκλαψε κετς;Ισχύει. Κάνω το 0-100 σε 3,4 δευτερόλεπτα
Το μλκ που έγραψε για 2,99 την απλή αμόλυβδη στην Κω όμως δεν του ζήτησες λινκ παλιογαμιόλα.
Σωστό.Σωστο και αυτο , δεν χρειαζεται να πάω γιατι ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΙΜΑ
Του φευγάτου η μάνα ποτέ δεν έκλαψε κετς;
Ε ναι, έγραψε μια Παπατζα ο άλλος και αμέσως τσίμπησες.Ξερω σε ποιους ζητάω
Τύπε πιστεύεις ότι περιμένουν το fuel pass, για να την παλέψουν με το κόστος των καυσίμων;Όντως κ € 10/ λίτρο να φθάσει τίποτε δε θα αλλάξει,, θα δίνει κ τα επιδόματα ο Κούλης (fuel pass) κ όλοι θα είναι ικανοποιημένοι..
Μου αρέσει που την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν Τουρκία κ γρινιαζα που το καύσιμο πήγε από 0,75 σεντς τον Ιούνιο κ στα 1,15 ευρώ τώρα κ δεν ήξερα ότι Ελλάδα έφτασε τα 2+ ευρώ .διότι ήμουν καιρό Τουρκία ..κ μάλιστα ούρλιαζα ..... ......Τσακω για να μην σου κοπει η περίοδος απο την στεναχώρια
Καύσιμα: Εκτοξεύτηκε μέχρι και τα 3 ευρώ η αμόλυβδη βενζίνη στα νησιά [πίνακας] - Οικονομικός Ταχυδρόμος - ot.gr
Τι αποκαλύπτει έρευνα του ΟΤwww.ot.gr
Και επειδή μέσα στην εβδομάδα θα είμαι στην Κω φρόντισε μη σε χάσουμε.2.99€ το λιτρο η αμόλυβδη Κω
46.66% η ΝΔ 25Ιουνιου στην Κω.
Ευχομαστε μεχρι τελος Αυγούστου 5€ λιτρο στην Κω
Ξέρεις πόσο είναι ο βασικός στην Τουρκία;Μου αρέσει που την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν Τουρκία κ γρινιαζα που το καύσιμο πήγε από 0,75 σεντς τον Ιούνιο κ στα 1,15 ευρώ τώρα κ δεν ήξερα ότι Ελλάδα έφτασε τα 2+ ευρώ .διότι ήμουν καιρό Τουρκία ..κ μάλιστα ούρλιαζα ..... ......
Περιμένω Σκάι ρεπορτάζ για την ακρίβεια στην Τουρκία να ξεροχυσω
Τύπε πιστεύεις ότι περιμένουν το fuel pass, για να την παλέψουν με το κόστος των καυσίμων;
Εγώ λέω και €20 να πάει το lt, καμία διαφορά δε θα υπάρξει στην κατανάλωση, διότι πολύ απλά όλοι θα μετακυλήσουν όλοι το έξτρα κόστος σε όλους τους άλλους.
ΌχιΞέρεις πόσο είναι ο βασικός στην Τουρκία;
Ισχύει. Αλλά άντε να το εξηγήσεις σε κάτι βόδια που σου λένε για τους μισθούς στη Σκανδιναβία αλλά ποτέ πχ για ενοίκια και άλλα κόστη.Σημασία δεν έχει ποιος είναι ο μισθός σε μια χώρα, αλλά ποια είναι η αγοραστική του δύναμη..
Σωστά, μόνο που αυτό δεν γίνεται σβήνοντας τα μνημόνια μ' ένα νόμο κι ένα άρθρο.Σημασία δεν έχει ποιος είναι ο μισθός σε μια χώρα, αλλά ποια είναι η αγοραστική του δύναμη..
Παιδιά με προκαλείτε τέτοια ώρα να κάνω χρηματοοικονομικές αναλύσεις...Σωστά, μόνο που αυτό δεν γίνονται σβήνοντας τα μνημόνια μ' ένα νόμο κι ένα άρθρο.
Απαιτεί κόπο, κάτι που τα ακρο-αριστερο-δεξιά ζώα δε μπορούν να κατανοήσουν.
Το ΑΕΠ θα ανέβει, ως εκ τούτου θα μειωθεί το χρέος και αντίστοιχα θα ανέβουν οι μισθοί.
Σταδιακά.
Κάντες αύριο ρε τύπε.Θα τις κάνω αλλά άλλη ώρα , θα εξηγήσω κάποια πράγματα , έτσι ώστε αν θέλουν κάποιοι να κατανοήσουν, να έχουν όλα τα δεδομένα κατά νου.
Πώς τους πετσόκοψες ετσι?Ε ναι, έγραψε μια Παπατζα ο άλλος και αμέσως τσίμπησες.
Κ πολλά άλλα που δεν περιγράφονται στα στεγνά μαθηματικά της οικονομίαςΣημασία δεν έχει ποιος είναι ο μισθός σε μια χώρα, αλλά ποια είναι η αγοραστική του δύναμη..
Για πες μου,Κ πολλά άλλα που δεν περιγράφονται στα στεγνά μαθηματικά της οικονομίας
Όπως κλίμα ,ποιότητα διατροφής ,κουλτούρα ζωής κ κουζίνας .γυναίκες άφθονες έτοιμες ..μακροζωία ... κοινωνικότητα φιλίες....
Η ποιότητα ζωής δεν μετριέται μόνο από οικονομικούς δείκτες όπως ΑΕΠ ή αγοραστική δύναμη
Όταν θα κουνησεις τον κωλο σου να πάμε να δούμε τις κουμπάρες τότε θα σου δείξωΓια πες μου,
Υπαρχει καποιο κρατος με ποιοτητα ζωης αλλά με χαμηλο ΑΕΠ και αγοραστικη δυναμη?
Μην λεμε μαλακιες.
Ολα απο τα οικονομικα ξεκινανε.